Rukavice a návleky – aby sa vám chlad nedostal pod kožu

Tieto základné doplnky nájdu využitie takmer počas každého ročného obdobia. Prinášame niekoľko tipov, aby ste si jar užili naplno.

CRAFT Seamless Leg 2.0


Bodymapping prispôsobuje hrúbku a štruktúru materiálu s ohľadom na jednotlivé časti tela. Toto je jedna z výhod návlekov Seamless Leg 2 od značky CRAFT, vďaka čomu zabezpečujú ventiláciu a termoreguláciu. Materiál je mäkký a prechody bezšvové. Elasticitu zabezpečuje kombinácia polyesteru, polyamidu a elastanu. Cena sa pohybuje okolo 34 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

GORE C3


Ak nie ste fanúšikom návlekov, pretože neobľubujete ich zložité navliekanie, návleky od GORE si obľúbite. Zipsy na spodnej časti uľahčia obliekanie. Membrána Windstopper vás ochráni pred nepríjemným vetrom a podstatne zlepší mikroklímu, keďže chlad sa nedostane k telu. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Eleven Long


Ak sa potrebujete odlíšiť a nebavia vás fádne farby, značka ELEVEN prináša rukavice LONG. Vrchná časť je vyrobená z priedušného elastického materiálu a je pestrofarebná. Výrobca sa plne zameral aj na funkčnosť. Pri úchope riadidiel pocítite istotu vďaka prepracovanému tvaru. Príjemná je hrejivosť rukavíc počas chladnejších dní. Cena sa pohybuje okolo 23 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Bianchi Reparto Corse


Materiál Lycra je na trhu už pätnásť rokov, avšak jeho vlastnosti boli vylepšené a výsledok je známy pod označením New Monica. Väčšia trvácnosť je plusom pre to, aby vám návleky vydržali mnoho vašich výjazdov. Moderný vzhľad a anatomický športový strih vás nebude obmedzovať vo voľnosti pohybu a možno aj vďaka nim, nebudete tak často odkladať svoj bicykel do garáže. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

BBB BWG-21 Controlzone


Vetru odolné a zároveň vzdušné, to sú rukavice od holandskej značky BBB. Palec a ukazovák pravej ruky sú prispôsobené na manipuláciu s dotykovým displejom. Nechýba obľúbená froté časť na palci na utretie potu a samozrejme dlaň s gélovými výstelkami. Zapínanie je na suchý zips. Cena sa pohybuje okolo 28 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Briko Side


Rukavice Classic Side od značky Briko poskytnú maximálny komfort počas dlhých výjazdov. Na dlani sa nachádza výplň z mikrovlákna so vzduchovými otvormi, ktoré zvyšujú pohodlie pri jazde. Poriadnu fixáciu na ruke zabezpečuje silikónový suchý zips s tepelnou väzbou. Vyrábané sú v decentných farbách a určené sú pre mužov aj pre ženy. Cena sa pohybuje okolo 35 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Skyline


Anglická značka Polaris je známa vďaka odolnosti svojho oblečenia a nebude to inak ani v prípade týchto rukavíc. Jedná sa o celoprstový model. Využijete ho najmä počas prichádzajúcich jarných dní. Spodná časť rukavíc je pokrytá syntetickou kožou a na využívanie svojich obľúbených smart zariadení slúži špeciálne ukončenie na ukazováku. Pri nasadzovaní rukavíc oceníte aj praktické uško na spodnej časti. Cena sa pohybuje okolo 28 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Norain


Okrem zimy a vetra potrebujete ochrániť vaše ruky aj pred dažďom, rukavice talianskej značky Sportful vám poskytnú dokonalý komfort. Technológia NoRain NanoTech jednoducho odpudzuje vodu a zabraňuje jej nasakovaniu do látky. Samozrejmosťou je reflexné logo a gumička okolo zápästia, vďaka ktorej je manipulácia veľmi jednoduchá. Výrobca udáva teplotný rozsah až do chladu okolo 10 stupňov. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Návleky na ruky Rock Machine Race


Tenšie návleky vyrobené z materiálu známeho ako Shield s vysokou elasticitou. Vďaka tomu vám nebudú zavadzať a ľahko ich zbalíte do dresu a napriek tomu vás prekvapia svojim komfortom, počas chladnejších dní. Silikónový prúžok proti skĺzavaniu vám ušetrí starosti a budú držať na svojom mieste. Nechýba logo značky Rock Machine. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám PR článok

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám

Jazda na bicykli môže byť príjemná aj v zime, základom je samozrejme tepelný komfort. Prinášame vám niekoľko tipov na ochranu rúk pred chladom.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up