Kolekcia vianočných setov od Eleven – originálny a funkčný darček

Do Vianoc ostáva už len pár dní. Prečo sa však uchýliť k výberu niečoho fádneho na poslednú chvíľu, ak svojich blízkych môžete obdarovať elegantnými a funkčnými kúskami oblečenia?

Šport si často vyžaduje špeciálne doplnky. Od topánok, cez prilbu až po oblečenie. Ak sa chcete cítiť skutočne pohodlne a podať čo najlepší výkon, je potrebné vybrať si k tomu správne kusy odevu. Eleven je na našom trhu už niekoľko rokov a za túto dobu si dokázal vytvoriť meno spojené s kvalitou.

Dôkazom toho je ponúkaná nová kolekcia, respektíve sady oblečenia, kedy v jednom balíku získate základné kusy športového oblečenia – či už ide o beh alebo cyklistiku. Ako všetci vieme, dizajn a celkový vzhľad sú rovnako dôležité. Nejde o rovnaké a esteticky nudné sady, lebo výber je skutočne rôznorodý.


Bežecké sety – od tradície až k národnej hrdosti

V tejto časti budú páni isto závidieť ich nežnejším polovičkám. Dôvodom sú dva sety pre dámy, navrhnuté s folklórnou tematikou. Ich odlišnosť je iba vo farbe trička, ktoré môže byť čierne alebo biele. Obdarovaný tak získa set, v ktorom nájde spomínané tričko, 2x čelenku z materiálu Dolomiti a 2x ponožky v bielej aj čiernej farbe s označením “vyrobené v Českej republike”. Samozrejmosťou je i darčekové balenie. Cena tohto setu je 56 €.


Druhá kolekcia je s motívom Slovenska. Bielo-modro-červená kombinácia s popisom „Slovakia“ a slovenským znakom s určitosťou prezradí každému, odkiaľ pochádzate. Okrem funkčného a ľahkého trička z materiálu Torino získate kompresné podkolienky, ktoré vám pomôžu lepšie zregenerovať, čelenku a taktiež darčekové balenie. V tomto prípade sú dostupné pánske aj dámske verzie. Cena týchto setov je 50 €.


Cyklo sety – osvedčená klasika

Ak hľadáte nový dres, možno ste ho práve našli. Eleven do svojej ponuky zahrnul štvoricu pánskych dresov v kombinácii s kompresnými podkolienkami. Strih dresu je prepracovaný, využíva spojenie dvoch materiálov. Vpredu a vzadu je použitý materiál Micro, materiál Mondrian je na bokoch. Na výber sú štyri „horizontálne“ farebné prevedenia - červená, žltá, modrá a dámska ružová. Okrem nich je v ponuke aj dres s vertikálnym dizajnom loga v čiernom prevedení. Cena týchto setov je 65 €.


Okrem nich je dostupná aj iná alternatíva, ktorá sa spolieha na rovnaké materiály a strih, avšak ponúka odlišné vizuálne spracovanie. V ružovej farbe je dostupná za podobnú cenu.


Bežkársky set – využite sneh naplno

Prečo sa brodiť v snehu na bicykli, ak to ide elegantne na bežkách? Výhodou je aj skutočnosť, že medzi týmito športami môžete oblečenie kombinovať. Bežkárska bunda Berg je univerzálna možnosť pre bežky, beh či turistiku. Nepremokavá membrána vpredu a priedušnosť vďaka zapletenej tkanine vzadu je tým, čo v takýchto chvíľach potrebujete. K tomu sa pridá šatka, rukavice a samozrejme funkčná čiapka. Farebný set fluo kúpite už za 130 €.


Univerzálna výbava

Poslednou možnosťou je štvorica setov. Folklórny set obsahuje 2x čelenku, zimnú pletenú čiapku, rukavice a krabičku. Modrý sa spolieha na kompresné podkolienky, funkčnú čiapku a bežecké rukavice. Ďalšie dva, slovenský a ružový pre dámy, potešia nových majiteľov čiapkou, čelenkou a kompresnými podkolienkami. Cena setov sa pohybuje od 46 €.

Exkluzívne balenie

Darčeky nájdu vaši najdrahší exkluzívne zabalené a to nielen v duchu značky Eleven, ale aj vo vianočnej, folklórnej, či slovenskej tematike.


Viac informácií o ponuke značky Eleven získate na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Ani sme sa nenazdali a Vianoce nám opäť klopú na dvere. A každý sa určite teší nielen na chvíľky oddychu, stretnutie s blízkymi a vianočné dobroty, no aj na darčeky.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up