100 ľudí, 100 chutí. Osvedčené príslovie, ktoré dobre charakterizuje všetko podstatné. V prípade zimného „tréningu“ na bicykli by sa možno dalo upraviť aj na 100 ľudí, 100 možností.


Nie každý má totiž za domom pekné chodníčky a traily, niekto sa musí ešte predtým vymotať z mesta a rovnako čas na výjazd a prípravu je komodita, ktorej tiež nemáme každý rovnako a nazvyš. Preto sa v našom obsahu snažíme zohľadniť rôznorodé kategórie cyklistov.

Pri voľbe preferovaného spôsobu zimnej prípravy teda nejde len o to, kto je aký veľký „tvrďák“, ale treba si racionálne zohľadniť viacero faktorov. Preto sme s Cepom dali menej netradičné videjko „nadiaľku“, kde tieto 2 svety trochu porovnáme a povieme, čo sa komu na tom jeho páči. Ja som sa teda štylizoval do polohy zimného jazdca, Cepo do pozície „trenažéristu“. Zamerali sme sa hlavne na jazdenie, veď Cepo tiež celú zimu nepozerá na svet len spoza ZWIFTu. V podstate kúpa nejakého lepšieho trenažéra sa vyrovná kúpe kvalitnej zimnej výbavy. Ak sa rozhodujete, kam investovať, možno sa vám podobný pohľad a porovnanie zíde a samozrejme, ak máte svoje skúsenosti, napíšte do komentára. Nakoniec nikto nevraví, že nemôžete mať oboje a spojiť výhody oboch svetov. 100 ľudí, 100 možností....

Ak sa vám video páčilo, pozrite sa aj na ďalšie v našom playliste a nezabudnite nás podporiť svojím odberom.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Čo to je svalovica a ako sa jej vyhnúť alebo ju zmierniť? Čo hovorí odborný svet na masážny valec, pištoľ alebo lymfodrenážne nohavice?
Video: Ako jazdiť na pumptracku? Radia reprezentanti Slovenska

Video: Ako jazdiť na pumptracku? Radia reprezentanti Slovenska

Pumptrack je dráha, na ktorej zrýchľujeme pomocou správnej techniky pumpovania. To znamená, že počas jazdy nešliapeme. Ako na správnu techniku na pumptracku?
keyboard_arrow_up