chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Gusto0 ardent race 29,TL exo mam v dielni 2,2ku ak chceš na skušku, a je docela široký 56mm dost balon, na ceste išiel paradne, v blate podržal ...ale neni to plašť cisto do blata...má nízky dezen. jazdim ho vpredu aj na zimaku.
dík. teraz mam v predu RoRo ktory ma tych 56mm. skladam ale rigidny bike a uvazujem ze by som tam dal nieco objemnejsie (ram je do 29" 3.0") - nie zrovna +rozmer lebo chcem pouzit kolesa ktore mam. no uvidim ake to bude na tychto rozmeroch 2.2. ak to bude obstojne vyskusam asi ten ardent race v predu aj v zadu lebo ikon je sice fajn len moc nedrzi v terene.
X-king dla citania tohto fora pri rozmere 2.4 je maxxis 2.2 - a chcem prejst na bezduse - takze bud kupim od conti papier alebo si poriadne priplatim skoda hlavne ceny inak by som ho aspon skusil. jazdil som ho na 26" kolesach a bol som spokojny.
No to neviem kde si cital .. pri 26" je 2.4 x-king oznacenie 60-559, Ardent 2.4" ma 61-559 a oba su prakticky rovnake (nepatrne vyssi je Ardent, sirka plus-minus to iste), protection verzia x-kingu je o 1mm sirska ako UST. 29er nepoznam , ale u 26" to 2.2" maxis nie je ani nahodou. A myslim, ze ani pri 650b, kedze 2.2" mam (rozdiel medzi 2.2 maxisom a 2.4 mavicom je 0.5cm na polomer kolesa)
Co by ste odporucili na predne koleso ku ikonu, ktory bude vzadu. Malo by ist o univerzal od maxxisu v sirke 2,2 a pouzitie bude bez dusi. 29er. Maratony, single, xc. Asfaltu maaalo.
To je fakt zaujimava info. Cize na 29" treba kupovat 2,4" X-kinga a nie 2,2". Aj hmotnostne zodpoveda beznym 2,2" a nie 2,4" (pri realnych 2,4" by bol s tymi udavanymi 720 gramami fakt ultralight).
x-king 2.4" protection ma realne 650g a cca 610g pri 2.2" .. 650b a 29er neviem, ale 720g je nieco medzi, ci ?
Inak racekingy su dost vyssie ako ine bezne plaste, co som si vsimol. U 650b snad o 0.5cm .
Ja som len skonstatoval, ze 720 g je pri nie uplne papierovom 29" plasti s normalnym dezenom (Ikon je z mojho pohladu sracka) a s realnou sirkou 2,2" celkom akceptovatelna hmotnost. 26" sem netahaj, iba z toho vznikne chaos.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance Addix plášť, TLR, kevlar
29,90 € savings
MOC 44,99 €Mal som racing ralpha z tejto serie, bol tazky ako ***, 840g.
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance Addix plášť, TLR, kevlar
29,90 € savings
MOC 44,99 €To som teda milo-nemilo prekvapeny, vdaka za info.
Dik za info.
Inak racekingy su dost vyssie ako ine bezne plaste, co som si vsimol. U 650b snad o 0.5cm .