chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
A dalej maju ake oznacenie?Je to drot,kevlar?Ak nemaju oznacenie TLR,tak neodporucam.Nemusia drzat tlak,tmel bude presakovat,zbytocne problemy.
Kazdy plast sa moze pouzit ako bezdusak,ale nikto nezaruci funkcnost.Preto treba kupovat plaste na to urcene.Usetri to spekulovanie,skusanie,tmel,nervy... Vlastna skusenost.
Tak ten sa neda,lebo ma tvrdu neprisposobivu drotenu patku.Noazaj radset kupit 2-x drahsi plast na bezduse urceny,lebo pri nevhodnom plasti su len problemy a clovek aj tak kupi potom ten drahsi plast,cim v konecnom dosledku minie viac €,ako si na zaciatku myslel,ze s obycajnym lacnym usetri.
Tipujem,ze ich mas na biku.Radsej kup tlr a tieto drotene si nechaj do rezervy.
prosim vas kukam plast na predne koleso a chcem sa opytat na tie nove schwalbe kedze som ich vyvoj nesledoval asi 5rokov tak neviem ani co to bolo pacestar a tomu podobne zmesky no ak tomu dobre chapem tak cervena addick by mala byt najtvrdsia a najrychlejsia a modra o nieco maksia? kukam po rocket rone ale modry sa tusim 2,1 nerobi. rozmyslam aj na maxxis ikon len sa bojim ze stuple budu nizke pre mna na predok.
Ahojte viete poradit a hlavne z vasich vlastnych skusenosti, nie z recenzii na nete
nejaky rychly MTB plast. Doteraz som jazdil na plastov Maxxis Crossmark 29er 2.1
Nemozem sa stazovat boli fajn ale mozno by som skusil nieco este rychlejsie.
Jazdim dost po ceste a sem tam nejaky ten trail.
Tieto maxxis boli take univerzalne teraz by som chcel skusit nieco rychlejsie.
zdravím, potrebujem poradiť s jedným problémom ohľadom plášťov/ráfikov... na CTM-ku mám základné kolesá na ráfoch WTB Disc i19 27,5, pričom mám dosť problém vycentrovať plášte do roviny... tým, že ich tam vždy musím rvať s montpákami mi po pár vyzutiach hádžu do strán, resp. sú jak vajco, takže idem jak na koni aj po rovnom asfalte ráfy majú imho dosť divný tvar (páska v nich sa vždy časom preloží vzhľadom na ich "hranu" al. ako to nazvať, nie sú krivé) na rozdiel od kolies, čo sú na bratovom biku (Fulcrum Red Power HP), kde som nahodil hocaký plášť bez problémov ručne... neviem teda, či to mám riešiť prepletením za nejaký vyšší model al. mám len ruky ľavé
takže, pásky som vymenil, pričom som objednal v šírke 20mm, t.j. v rozmere ráfu... dopadlo to rovnako ako na foto nižšie, vystredené neboli ani náhodou, takže nwm, či som nemal objednať širšie v rozmere 22 al. 25mm... na ráf bez pásky som nahodil nový Maxxis Ikon, pričom som očakával, že už nebudú problémy s vystredením, ale aj ten mi neustále hádzal v jednom bode... rovnaký plášť som nahodil na spomínané fulcrumy a nebol problém... pri roztočení kolesa bez plášťu je ráfik rovný (nie je prasknutý), akurát je brutálne nevyvážený, t.j. celé koleso doslova nadhadzuje v rukách... asi to fakt vyrieši len prepletenie za niečo iné, lebo s niečím takýmto som sa ešte nestretol ani na najlacnejším trekingových kolesách... wtb sú len jednostenné, pričom fulcrumy sú double wall, takže možno aj to má vplyv
Zabudol som dodat, ze hladom nieco v sume okolo 20 eur.
Maxxis Pace stoja skoro 30€.
Taktiez si sa velmi nerozpisal preco prave Maxxis Pace
a ako vravim zaujima ma osobna skusenost
P.
stalo sa vám že Schwalbe Nobby nic nešiel nasadiť na koleso ? používam dušu ale nejde zaskočiť patka na jednej strane. Môžem sa snažiť ako chcem , môžem ju napravovať , namazať fukať na vyššie tlaky a nič. Už som to skúšal 10x na jednom 10x na druhom kolese a stále nič , vždy na jednom mieste patka ostava v strede a koleso na oske samozrejme hádže.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
27.5x2.3 Exo TR - 760g
Kazdy plast sa moze pouzit ako bezdusak,ale nikto nezaruci funkcnost.Preto treba kupovat plaste na to urcene.Usetri to spekulovanie,skusanie,tmel,nervy...
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
14,69 € savings
MOC 24,99 €Tipujem,ze ich mas na biku.Radsej kup tlr a tieto drotene si nechaj do rezervy.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-x-king-22-29-29x22-performance-kevlar-tubeless-ready-model-2017.html
nejaky rychly MTB plast. Doteraz som jazdil na plastov Maxxis Crossmark 29er 2.1
Nemozem sa stazovat boli fajn ale mozno by som skusil nieco este rychlejsie.
Jazdim dost po ceste a sem tam nejaky ten trail.
Tieto maxxis boli take univerzalne teraz by som chcel skusit nieco rychlejsie.
takže, pásky som vymenil, pričom som objednal v šírke 20mm, t.j. v rozmere ráfu... dopadlo to rovnako ako na foto nižšie, vystredené neboli ani náhodou, takže nwm, či som nemal objednať širšie v rozmere 22 al. 25mm... na ráf bez pásky som nahodil nový Maxxis Ikon, pričom som očakával, že už nebudú problémy s vystredením, ale aj ten mi neustále hádzal v jednom bode... rovnaký plášť som nahodil na spomínané fulcrumy a nebol problém... pri roztočení kolesa bez plášťu je ráfik rovný (nie je prasknutý), akurát je brutálne nevyvážený, t.j. celé koleso doslova nadhadzuje v rukách... asi to fakt vyrieši len prepletenie za niečo iné, lebo s niečím takýmto som sa ešte nestretol ani na najlacnejším trekingových kolesách... wtb sú len jednostenné, pričom fulcrumy sú double wall, takže možno aj to má vplyv
Zabudol som dodat, ze hladom nieco v sume okolo 20 eur.
Maxxis Pace stoja skoro 30€.
Taktiez si sa velmi nerozpisal preco prave Maxxis Pace
a ako vravim zaujima ma osobna skusenost
P.
Ja som si práve objednal spolu s mliekom, tak sa pôjde znova na bezduše, už sa na to teším
savings Maxxis Minion DHF 29x2.50" WT 3C Maxx Terra EXO TR plášť, kevlar
53,99 € savings
MOC 78,99 €