Väčšia prehľadnosť a prepájanie obsahu na našom YouTube MTBIKER

Náš obsah sa neustále rozrastá, a preto sme sa ho rozhodli viac sprehľadniť a rovnako viac využívať možnosti jeho prepájania.

YouTube kanál a s tým súvisiace videá sa už stali pevnou súčasťou nášho obsahu. Ten postupne pribúda a s tým súvisí aj to, že po určitom čase sa stráca prehľadnosť. Množstvo tém už bolo spracovaných a možno o tom užívateľ ani nevie, a to nehovoriac o tých, ktorí MTBIKER objavili o niečo neskôr, prípadne s cyklistikou len teraz začínajú. Viaceré videá im môžu pomôcť, len sa k nim treba dopracovať a nájsť si to vhodné.


Naše playlisty (zoznamy videí)

Z toho dôvodu sme sa rozhodli spraviť vo videách väčší poriadok a hlavne ich roztriediť do skupín, teda playlistov. To pomôže nájsť vhodný a hlavne súvisiaci obsah, ktorý vám môže pomôcť alebo jednoducho vás bude zaujímať. Keďže sa venujeme pomerne širokej škále tém, a aj playlistov je o niečo viac, poďme sa pozrieť na tie hlavné a trochu si ich priblížiť.

  • Servis - Tu je to myslím úplne jasné, nájdete tu videá so servisnou tématikou od úplných základov až po zložitejšie úkony. Môžu pomôcť ušetriť čas a tiež prípadné starosti. S tým súvisí aj servisné náradie, ktoré nájdete tu.
  • Poradňa - Tiež veľmi obsiahly zoznam, do ktorého spadajú viaceré témy s cieľom poradiť – či už pri výbere oblečenia, výbavy, bicyklov a doplnkov. Možno ich označiť aj klasickým spojením „how to“ alebo „ako na“ .
  • Tip na výlet - Pomerne nový formát, ktorý sa nám rozbehol a v ktorom si predstavíme rôzne trasy – či už pre horský, cestný alebo aj gravel bike. Nechýba možnosť stiahnuť si GPX a ideálne zaradiť do „to-do“ listu .
  • Bicykle predstavenie - Tu nájdete predstavené rôzne kategórie bicyklov – či už sa jedná o novinky, zaujímavé kúsky alebo aj úplne bežné modely.
  • Výbava predstavenie - Súčasťou cyklistiky sú samozrejme aj doplnky, komponenty a informácie o množstve z nich nájdete práve tu.
  • Technika jazdy - Či už sa jedná o úplné základy ako napríklad správne radenie, alebo o trochu náročnejšie kúsky ako je manuál, či bunny hop. Môže pomôcť v začiatkoch ale nezabúdajte, že bez skúšania v praxi to nikdy nepôjde...
  • Reporty z akcií - Vďaka akčným kamerám vás môžeme zobrať priamo na trať náročných maratónov, či už doma alebo v zahraničí. Ak hľadáte trochu motivácie, prípadne si chcete pozrieť, čo všetko rôzne trate ponúkajú, mkrnite práve sem.
  • Tréning - Zlepšovanie kondície je podľa nás výborný benefit cyklistiky a tiež zdroj motivácie, keď človek na sebe vidí výsledky. V tomto môžu videá pomôcť, pričom sú orientované hlavne na začínajúcich a menej skúsených jazdcov.
  • Výživa - S tréningom úzko súvisí aj výživa, či už sa jedná o základy pre bežné jazdenie alebo voľbu vhodných doplnkov na preteky a tréning.
  • Rozhovor - Tiež pomerne nová kategória videí, kde vám chceme predstaviť rôzne osobnosti našej, prípadne zahraničnej scény. A ideálne na nejakom výjazde, keďže sme predsa cyklisti a práve tam si najviac rozumieme...no nie?
  • Najkrajšie stúpania - Sú kopce, ktoré si jednoducho zaslúžia byť zdokumentované a veríme, že to zároveň poslúži ako motivácia ich niekedy vyskúšať. Či už sa jedná o tie domáce, alebo zahraničné. Ten pocit, keď si dáš do tela, vyjdeš hore a kocháš sa výhľadom, je ako sa hovorí na nezaplatenie...
  • Cestná cyklistika - Cesta nie je len o utrpení a boji s nepriateľskými vodičmi, či slovenskými cestami. Ponúka zase o niečo iný pocit z jazdenia a je to aj skvelý nástroj tréningu. Navyše je u nás množstvo krásnych miest s minimálnou premávkou, pričom jazdenie už nie je len o drkotaní sa na 23 mm galúskach nabitými 10 atmosférami tlaku .
  • Eurobike - Každoročne sa tu predstavuje množstvo noviniek a trendov, ktoré veľmi často určujú postupné smerovanie cyklistiky. Aj z toho dôvodu sem pravidelne chodíme zbierať materiál, aby ste mali prehľad, čo sa chystá...

Niektoré videá môžete nájsť aj v rôznych zoznamoch, ak je to komplexnejšia téma a obsah spolu súvisí.


Prepájanie obsahu

Zrejme najväčšou výhodou portálu MTBIKER je práve jeho mutimediálnosť a skutočne pestré množstvo už publikovaného obsahu aj mimo videí, napríklad podrobných článkov a testov. Či už sa týkajú tréningu, oblečenia, tipov, výbavy atď. Práve to chceme čo najviac využiť a vám to môže poskytnúť možnosť ľahko sa dostať k obsahu, ktorý vás môže zaujímať, prípadne, ktorý tak bude celkovo komplexnejší.

V novších videách sme preto už začali využívať vo väčšej miere karty, resp. odkazy na relevantný obsah. Náhľad tohto obsahu sa ukáže, ak nájdete myšou do pravého horného rohu na symbol „i“.


Ako príklad môže poslúžiť nedávne video o oblečení, ku ktorému sa viažu viaceré témy – či už videá ako „Časté chyby pri jazde v chladných podmienkach“, tak aj články ako test bundy alebo predstavenie kompletnej kolekcie. Rovnako je užívateľ na tieto odkazy upozornený počas toho, ako beží video.


Naše ďalšie YouTube kanály

V tomto štýle by sme radi postupovali aj na našich ďaľších kanáloch, kde rovnako nájdete rozdelené kategórie podľa obsahu, aby to bolo prehľadnejšie:


A postupne aj na našom najnovšom projekte:

  • MTBIKER_CZ

  • Ak teda máte podnety alebo tipy k tejto téme, budeme radi za váš názor. Nabudúce si zase spravíme také menšie ohliadnutie za uplynulým rokom v rámci nášho YouTube kanálu a MTBIKER ako celku, no a rovnako vám predostrieme naše plány. Dovtedy nás sledujte a samozrejme budeme radi, ak nás podporíte odberom.
    report_problem Našiel si v texte chybu?
    Imroman 
    clear
    Prečo sa ti článok nepáči?
    Odoslať spätnú väzbu
    Formulár sa odosiela

    Komentáre

    Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
    Formulár sa odosiela
    Pridaj komentár
    Formulár sa odosiela

    Podobné články

    Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

    Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

    Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
    Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

    Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

    Čo to je svalovica a ako sa jej vyhnúť alebo ju zmierniť? Čo hovorí odborný svet na masážny valec, pištoľ alebo lymfodrenážne nohavice?
    Video: 10 zásad pri plánovaní sezóny - ako na cyklistické ciele a predsavzatia?

    Video: 10 zásad pri plánovaní sezóny - ako na cyklistické ciele a predsavzatia?

    Ako prekonať lenivosť a nevytvárať si prekážky na ceste do stanoveného cieľa? Čo naopak pomôže, aby sme boli so sezónou spokojní?
    keyboard_arrow_up