Detské bicykle - a športovať bude celá rodina

Blížia sa prázdniny a s nimi aj dobrodružstvá na dvoch kolesách. Či to bude len po sídlisku, či výlet s rodinou, alebo prvé jazdy na odrážadle, u nás si vyberiete.

Orbea MX 20 Team - 459 €

Bicykel pre malého nadšeného bikera, ktorý chce udržať krok v teréne so svojimi rodičmi. MX 20 Team stojí na odľahčenom hliníkovom ráme a je navrhnutý tak, aby vydržal viac, ako len jedno dieťa, pokojne sa na ňom môžu vymeniť celé generácie. Jednoprevodník a osem rýchlostí sa postarajú o dostatočný rozsah pre jazdu v teréne aj na cykloceste. Atraktívny dizajn a tri farebné varianty. Za MOC 459 € ho nájdete v MTBIKER shope.

Orbea MX 20 Team detský bicykel

Giant ARX 16 F/W - 389 €

Nejde iba o jeden typ bicykla, ale rovno o širokú ponuku možností pre vášho malého cyklistu. Giant ARX je zameraný na čo najnižšiu hmotnosť, čomu je podriadená nielen výroba rámu, ale aj výber komponentov. Všetko preto, aby bola manipulácia čo najjednoduchšia. V ponuke sú štyri farebné varianty a rôzne veľkosti rámov. MOC tohto bicykla je 389 € a nájdete ho v našom MTBIKER shope.

Giant ARX 16 F/W detský bicykel

Kellys Kiru Race - 149 €

Nie je to „iba" odrážadlo. Toto od Kellysu má označenie RACE a je určené pre malých pretekárov, ktorí spolu s rodičmi radi „vymetajú“ minimaratóny a detské preteky. Kým sa dospelí trápia na trati, malý budúci cyklista si môže užívať ultraľahkú magnéziovú zliatinu, použitú na rám tohto 12” odrážadla. Je vybavené ľahko ovládateľnou zadnou brzdou. V ponuke nájdete až štyri farebné vyhotovenia. MOC je 189 €. Nájdete ho v MTBIKER shope a viac detailov sa odzviete aj z Imrovho videa.

Kellys Kiru Race odrážadlo

Ghost Powerkid - 269 €

Tento pekný a pohodlný bicykel od nemeckého výrobcu Ghost stojí na 16” kolesách. Svojím rámom a parametrami bude najlepšie sedieť deťom s výškou postavy od 100 do 120 cm. Jeho výbavu tvoria komponenty, ktoré sú prispôsobené potrebám detí a ich malých rúk - v prípade brzdovej páčky či riadidiel, ale aj samotnou geometriou rámu, alebo tvarovaným sedadlom. Má nízku hmotnosť a ľahko sa ovláda. MOC je 309 €. Nájdete ho v MTBIKER shope.

Ghost Powerkid detský bicykel

CTM Maggie 1.0 - 209,99 €

Ďalší slovenský zástupca, ktorý neobchádza ani kategóriu detských bicyklov, je CTM. Maggie je určený pre malú slečnu, ktorá sa rada prevezie s rodičmi do mesta na zmrzlinu alebo na výlet po cyklotrase. Je vybavený jedným prevodom, 20” kolesami a svojimi proporciami bude vhodný pre výšku postavy od 115 do 135 cm. Hmotnosť bicykla je 10,2 kg. Odporúčaná cena tohto bicykla je 209,99 € a môžete ho nájsť v našom MTBIKER shope.

CTM Maggie 1.0 detský bicykel

Academy Grade 4 Belt 20 - 699 €

Z iného „súdka“ pochádza bicykel od výrobcu Academy. Ako už názov značky prezrádza, stojí za ním celá veda. Nie iba dizajnérov, ale aj odborníkov na detskú ortopédiu, osteopatiu a športovú medicínu. Prioritou číslo jedna je tak pohodlie a zdravý posed. Bicykel má 20” kolesá. Zaujímavosťou je použitie remeňa namiesto reťaze, ale aj nízka hmotnosť (iba 8,1 kg). MOC je 699 €. Nájdete ho v MTBIKER shope.

Academy Grade 4 Belt 20 detský bicykel

Beany Zero - 477 €

Ak má váš junior výšku od 105 do 125 cm a k tomu pretekárske ambície, tento bicykel by mohol byť ten pravý pre jeho prvé zápolenia a víťazstvá. Je vybavený prevodovým systémom 1x7, kombinovaným z komponentov Shimano a microSHIFT. Kolesá s priemerom 20” dodajú potrebnú stabilitu, V-čkové brzdy zas pomôžu bezpečne zastaviť po prechode cieľovej čiary. Na výber je až päť farebných variantov, majú MOC 477 € a nájdete ich v MTBIKER shope.

Beany Zero detský bicykel

Rock Machine Catherine - 429 €

Zábava na prvom mieste. To je heslo tohto českého výrobcu bicyklov a pri tých detských to platí obzvlášť. Tie najzábavnejšie spomienky z prázdnin môžu byť spojené práve s bicyklom Catherine. Stojí na 24” kolesách a ráme s „Junior Fun Geometry“. To zahŕňa napríklad prevodový systém 1x7, V-čkové brzdy, kvalitné plášte Schwalbe aj odpruženú vidlicu SR Suntour s 50 mm zdvihom. Odporúčaná cena je 429 €. Nájdete ho v MTBIKER shope.

Rock Machine Catherine detský bicykel
Detské bicykle, odrážadlá a mnoho ďalšieho príslušenstva a detského sortimentu nájdete v našom MTBIKER e-shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie MTBIKER
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Detské bicykle - ako zažiť radosť už v útlom veku PR článok

Detské bicykle - ako zažiť radosť už v útlom veku

Na to, aby človek začal s cyklistikou, nie je nikdy príliš neskoro. No na druhej strane ani skoro, veď vybrať sa dá zo širokej ponuky bicyklov rôznych typov.
BikeUP - nový koncept bicyklovania pre deti PR článok

BikeUP - nový koncept bicyklovania pre deti

Koľko bicyklov by malo dieťa počas svojho detstva vystriedať? A koľko peňazí to rodiča bude stáť, pokiaľ siahne po kvalitných bicykloch? V prípade prenájmu bicykla možno aj oveľa menej, ako by ste čakali.
keyboard_arrow_up