Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Danny Hart: TRUVATIV

Danny Hart: TRUVATIV

Malé nahliadnutie do života Dannyho Harta
Fotogaléria z Kellys Bikefest Maratónu

Fotogaléria z Kellys Bikefest Maratónu

Bikecentrum Kálnica cez víkend ožilo cyklistickým festivalom, ktorého súčasťou bol aj MTB maratón. Trať s dĺžkou 40km zvládol najrýchlejšie Milan Barényi. MTBiker vám prináša niekoľko fotiek z tejto akcie.
Fatranské bahenné galeje

Fatranské bahenné galeje

Poriadna dávka blata čakala na účastníkov 8. ročníka Fatranského MTB maratónu, ktorý sa konal 01.06.2013 v Rajeckých Tepliciach pri Žiline. Pršalo skoro celý týždeň, spŕchlo aj večer pred pretekmi a tak sa na pripravených tratiach mohlo začať fatranské bahenné peklo. Ťažké ujmy na zdraví, psychike a materiáli boli zaručené a tie boli preplatené len jedinečnými zážitkami z trate.
Santa Cruz Solo

Santa Cruz Solo

Steve Peat na allmountain dobrodružstve s novým 27,5“ spoločníkom od Santa Cruz-u. Nič iba panenská príroda a úžasné prostredie - bikovačka ako z veľkej knihy
Janíčková potvrdila pozíciu svetovej jednotky

Janíčková potvrdila pozíciu svetovej jednotky

Slovenská reprezentantka v cyklotriale Tatiana Janíčková potvrdila aj na pretekoch Svetového pohára v poľskom Walbrzychu pozíciu svetovej jednotky. Minuloročná majsterka Európy triumfovala pred Nemkou Rominou Fixovou a krajankou Kristínou Sýkorovou. Janíčková nazbierala na jednotlivých sekciách 22 trestných bodov. Sýkorová sa vďaka tretej priečke posunula v renkingu UCI na 2. pozíciu.
Fotogaléria z Fatranského MTB maratónu

Fotogaléria z Fatranského MTB maratónu

Fotogaléria z ďalšieho pokračovania Valašsko – povážskej MTB série. Ako je už tento rok zvykom, aj na Fatrane sťažilo podmienky počasie a okrem prevýšenia a dĺžky trate tak museli pretekári bojovať aj so zábalmi blata. S dlhou traťou sa najrýchlejšie popasovala maratónska stálica Karel Hartl z Českej republiky
Noční jazdci

Noční jazdci

Brett Tippie, Geoff Gulevich, Andrew Baker a Dave McInnes na spoločnom nočnom pojazde. A čo vy, tiež holdujete nočným výjazdom?
Súťaž o zaujímavé ceny od spoločnosti Cube PR článok

Súťaž o zaujímavé ceny od spoločnosti Cube

Pri príležitosti otvorenia prvého špecializovaného Cube shopu si pre vás slovenské zastúpenie tejto značky pripravilo súťaž o niekoľko zaujímavých a praktických cien. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí možno vyžrebujeme práve Vás! Ako nápoveda vám môže poslúžiť web cubebikes.sk
Anthony Messere

Anthony Messere

Tímový jazdec Fox - u Anthony Messere, dáva zabrať svojmu dirtovému špeciálu v parku z ríše snov
2. KOLO SP MTB XCO V NOVOM MESTE NA MORAVE

2. KOLO SP MTB XCO V NOVOM MESTE NA MORAVE

Okrem tých, ktorí sledujú dianie vo vrcholovej svetovej cyklistike pozornejšie, sa ostatní o účinkovaní slovenských pretekárov na 2. kole SP MTB XCO dozvedeli len informáciu zhrnutú do jednej vety v úvode ku fotogalérii zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave: „Slovák Michal Lami skončil na výbornom 34. mieste", len pár miest za Jardom Kulhavým.
Obhajca prvenstva Wiggins nebude štartovať na TdF

Obhajca prvenstva Wiggins nebude štartovať na TdF

Britský cyklista tímu Sky Bradley Wiggins neobháji na Tour de France minuloročné celkové prvenstvo, keď pre zranenie kolena nebude štartovať na tohtoročných najprestížnejších pretekoch. Tridsaťtriročný jazdec odstúpil pre infekciu v hrudi aj z nedávneho podujatia Giro d´Italia.
Baťovianska galuska 2013

Baťovianska galuska 2013

Cestné preteky jednotlivcov, ktoré odštartujú 8. júna v Partizánskom
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up