Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bicykel

Bike Brno očami Jubeho 1/2

Bike Brno očami Jubeho 1/2

Jube nám do redakcie (už viacero rokov) posiela fotografie z Bike Brna. Tak ako každý rok, aj tento rok stoja za to. V prvej časti nájdete lahôdky od značiek Author, Orbea, Pinarello, Specialized, Scott, Haibike, Ghost, Prodolli a rôzne čínske a svetové novinky.
MTB prechod Bratislava - Košice

MTB prechod Bratislava - Košice

Už minulý rok ma lákala myšlienka prejsť z Bratislavy do Košíc na biku cez hory a lesy, ale raz nebolo dobré počasie a keď bolo počasie, tak zase nebolo voľno v práci. Pri mojich cyklopotulkách po Slovensku som spoznala veľa krásnych lesných ciest a cestičiek, chcela som to raz pospájať do kompaktného celku a zistiť, či sa to dá prejsť...
Kellys Green Bike Tour 2009

Kellys Green Bike Tour 2009

Je večer, sedím za počítačom, popíjam portské a rozmýšľam nad dnešným dňom. Keď sa ma dnes hocikto opýtal ako bolo, odpoveď bola: Super! Bol som na druhom ročníku Kellys Greenbike tour...
Kellys Green Bike Tour 2009

Kellys Green Bike Tour 2009

Rok sa s rokom stretol a opäť sa stretávame na 2. ročníku Green bike Tour 2009. Za uplynulý čas sme my ako organizátori sa snažili vylepšiť toto športové podujatie, k čomu nám veľmi pomohli Vaše pripomienky, nápady, postrehy. Pre pretekárov sme pripravili dva okruhy, ktoré preveria Vašu kondíciu a technickú zručnosť. V cieli bude pre Vás pripravené bohaté občerstvenie, zaujímavý kultúrny program a bohatá tombola.
Test Ghostu SE 9000

Test Ghostu SE 9000

Značka Ghost sa na stránkach Mtbiker.sk predstavila v samostatnom článku pred pár týždňami. Mne sa dostal do rúk model SE 9000, na ktorom som si pojazdil takmer 300 km, čo je už, myslím, dostatočné množstvo na posúdenie vlastností bicykla. Mal som možnosť pojazdiť si v rôznych druhoch počasia, na rôznych povrchoch, takže nebol problém vytvoriť si naň názor. A treba povedať, že v priebehu testu sa poriadne menil.
GHOST 2009: nemecká precíznosť

GHOST 2009: nemecká precíznosť

Nemecká značka Ghost je na svetovom trhu už pätnásť rokov. S Českou republikou ju spája spolupráca v podobe montáže bicyklov v Chebe od roku 1994. Tu bolo zaisťované tiež české a slovenské zastúpenie. Ale vzhľadom k jeho malej aktivite sa Ghost do širšieho povedomia dostáva až v poslednej dobe súčasne s novým generálnym dovozcom do ČR a na Slovensko.
Sportlife 2007 part 3/3

Sportlife 2007 part 3/3

Finálne časť fotoreportu z Brna. Nájdete tu RB, Ridley, Rock Machine, Scott, Sintesi, Specialized, Trek i vynovený Superior.
Sportlife 2007 part 2/3

Sportlife 2007 part 2/3

Druhá časť jubeho fotoreportu z Brna. V tejto časti nájdete tradičné záležitosti ako Author, Kelly's, Merida ale i menej tradičné veci ako Pell's, Intense, Norco, Marin, Kona
Sportlife 2007 part 1/3

Sportlife 2007 part 1/3

Fotogalériu zo Sportlife 2007, ktorý sa konal uplynulý týždeň v Brne prináša jube. Nájdete v nej momentálne 72 snímkov z výstavy. Nájdete tu veci ako BMC, Duratec, Bianchi, Cinelli, Giant a Gary Fisher...
Čo s bikom v zime.

Čo s bikom v zime.

Hovorí sa, že neexistuje zlé počasie ale zlé oblečenie áno. Správne oblečenie nás dokáže chrániť pred vlhkom aj mrazom, takže nie je dôvod, aby sme v zime prestali jazdiť len preto, že sa skončilo leto. Bicykel však musí dostať tiež zimný kabát a je potrebné mu venovať zvýšenú starostlivosť tak aby sme potom na jar nevysolili kopec peňazí za výmenu poškodených komponentov.
Bicykle zajtrajška?

Bicykle zajtrajška?

Možno práve takto budú vyzerať bicykle, na ktorom sa budú prevážať vrcholoví pretekári, možno topmanažéri, možno babičky do kostola a späť a možno sa na nich voziť nikto nebude. No nie je to škoda?
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up