Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Downhill

V Malej Lučivnej najlepší Charvát

V Malej Lučivnej najlepší Charvát

Výsledky nedeľňajšieho 2. kola Slovenského pohára v zjazde horských cyklistov v Malej Lučivnej.
Fotoreport: Downtown Steel City

Fotoreport: Downtown Steel City

V Podbrezovej sa cez víkend konal urban downhill pod názvom Downtown Steel City. Na 1 km trati s prevýšením 175 metrov sa predviedla skoro stovka downhillerov. Tu je fotoreport z akcie od Michala Babiča.
Zjazd vo Fort William pre Gwina a Ragotová, Polc 26.

Zjazd vo Fort William pre Gwina a Ragotová, Polc 26.

Slovenský reprezentant Filip Polc obsadil v nedeľňajšom zjazde Svetového pohára horských cyklistov 26. miesto. Víťazom sa stal Američan Aaron Gwin, v ženskej časti triumfovala Francúzka Emmeline Ragotová. Obaja nedeľňajší víťazi sú aj lídrami hodnotenia SP, Filip Polc je medzi mužmi na 65.
Fotoreport z Downhillu v Polomke

Fotoreport z Downhillu v Polomke

Michal Babic sprostredkúva atmosféru z nedeľného Downhillu v Polomke vo svojom fotoreporte, kde nájdete 82 akčných fotiek. Nech sa páči.
Filip Polc s Guinnessovým rekordom v Kolumbii PR článok

Filip Polc s Guinnessovým rekordom v Kolumbii

Filipovi sa v Južnej Amerike darí a v kokaínovom kráľovstve Kolumbii si vyjazdil ďalšie prvé miesto, tentokrát okorenené aj Guinnessovým rekordom za výhru najdlhšej urban race na svete (2.2 km s 500 metrovým prevýšením a 1039 schodmi). Tu nájdete foto a video z jeho jazdy.
Na Downhil Conteste vo Wisle víťazne Filip Polc PR článok

Na Downhil Conteste vo Wisle víťazne Filip Polc

Reportik od Filipa Polca: Posledny vikend sme uz tradicne zavitali na uvodny pretek sezony do Polska. UCI kategoria, dostupna vzdialenost a hlavne slnecne pocasie prilakalo haldy bikerov z Polska, Slovenska, Ceska a aj Lotiska, ktori si to chceli vyskusat na velmi peknej trati plnej zakrut a skokov.
Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska PR článok

Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska

Prišlo od našich severných susedov (dokonca po Slovensky): Kto si chce vyskúšať poľský DH, máte možnosť 27 apríl Wisła – Stozek (kúsok od hraníc), 21 júl Zawoja – Mosorny Gron, 09 september Miedzybrodzie Bialskie - Zar.
Slovenský pohár DH 2012 – 1. kolo Ružomberok - Malinô Brdo

Slovenský pohár DH 2012 – 1. kolo Ružomberok - Malinô Brdo

Tohtoročné prvé downhillové preteky Slovenského pohára sa pôjdu 6.5 na Malinom Brde pri Ružomberku. 2.200 metrová trať s 422 m prevýšením (narozdiel od Račianskej Časovky a Jarného Šprintu smerom dole) poriadne preverí techniku.
Slovenský pohár DH 2012

Slovenský pohár DH 2012

Komisia SZC MTB DH/4X schválila finálnu verziu súťažného poriadku pre Slovenský pohár v zjazde. V pravidlách je niekoľko viac či menej významných zmien, ktoré vám prinášame v skratke, avšak odporúčame prečítať celé...
Víťazstvá pre Schurtera a Wloszczowskú

Víťazstvá pre Schurtera a Wloszczowskú

Výsledky víkendových súťaží v cross country a zjazde na úvodných pretekoch Svetového pohára 2011/2012 v horskej cyklistike v juhoafrickom Pietermaritzburgu:
Svetová séria mestských zjazdov možno už o rok

Svetová séria mestských zjazdov možno už o rok

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc by rád zorganizoval svetovú sériu mestských zjazdov horských cyklistov. "Splnil by sa mi tým jeden zo snov," prezradil pre agentúru SITA dvadsaťdeväťročný Pezinčan. Práve mestské zjazdy sú doménou slovenského pretekára a koncom februára sa vrátil z Južnej Ameriky, kde za dva mesiace absolvoval niekoľko takýchto podujatí, ktoré sa v Brazílii, Peru či Čile tešia mimoriadnej diváckej obľube.
Polc chce dotiahnuť mestský zjazd späť na Slovensko

Polc chce dotiahnuť mestský zjazd späť na Slovensko

Aj s organizátorskou podporou slovenského reprezentanta v horskej cyklistike Filipa Polca by mohla v blízkej budúcnosti vzniknúť svetová séria mestských zjazdov horských cyklistov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up