Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Mala Fatra

Valašskopovažská séria začína už v sobotu

Valašskopovažská séria začína už v sobotu

Česko a Slovensko k sobě mají i po rozdělení velmi blízko. A protože „kilometrov na biku, slivovice a krásných žien bol vždy akútny nedostatok,“ vznikl nový česko-slovenský seriál závodů: Valašsko-povážská MTB séria.
Lapierre Fatranský MTB Maratón

Lapierre Fatranský MTB Maratón

Cyklopozitív klub zo Žiliny vás pozýva na 6. ročník MTB maratónu v Stráňavách pri Žiline. Odštartované bude 4.6.2011 na 3 trate: 76, 50 a 27,5 km. Do 28.5 máte možnosť prihlásiť sa na maratón so zvýhodneným štartovným, tak sa poponáhľajte! Informácie v článku.
Cyklopozitívny Fatran

Cyklopozitívny Fatran

zabudnutý report: 5.6.2010 sa konal už piaty ročník Fatranského maratónu. Myslím, že za ten čas si vybudoval slušné meno na Slovensku ale aj u našich susedov. Maratón je štvrtým kolom našej CMS a zároveň druhým kolom Valašsko-Považskej série.
Lapierre Fatranský MTB Maratón 2010

Lapierre Fatranský MTB Maratón 2010

Prvú päťročnicu svojej existencie uzavrie Fatranský MTB Maratón tento rok. Tri trate sú nachystané pre maratóncov, polmaratóncov i bikerov, čo to chcú len skúsiť, na 5.6.2010. Ešte týždeň máte na registráciu so zvýhodneným štartovným!
DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009

DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009

6.6.2009 sa v Stráňavach pri Žiline uskutoční DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009. Maratón sa pôjde na čiastočne predľžených a zaujmávých trásách 75km, 46km a 20km v prekrasnej prírode Lúčanskej Malej Fatry. Je pripravených 15 kategórii. K dispozícii bude pretekárom po dojazde do cieľa pretekov termálne kúpalisko v Stráňavách....
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up