Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pp

Prechodné dresy – leto sa pomaly blíži PR článok

Prechodné dresy – leto sa pomaly blíži

Prechodné obdobie, keď už pomaly končí jar, ale leto ešte nezačalo vo svojej plnej sile, môže byť niekedy klamlivé. Aby vás nezaskočila nečakaná nepriazeň počasia, prinášame vám prehľad zaujímavých prechodných dresov.
Drobnosti na váš výjazd - potešia aj pomôžu PR článok

Drobnosti na váš výjazd - potešia aj pomôžu

Kvalitná nepremokavá kapsička pod sedlo, sada kľúčov či dobrá pumpa sú drobnosti, ktoré vedia pomôcť a uľahčiť život cyklistu. Ak ich navyše doplníte nejakou tou proteínovou tyčinkou, vašemu výkonu nebude nič chýbať.
Ochrana pred dažďom - bundy do psieho počasia PR článok

Ochrana pred dažďom - bundy do psieho počasia

Počas celodenných výjazdov alebo v prípade dochádzania, nás nejedenkrát prekvapí nepriaznivé počasie a musíme sa pred ním chrániť. Nepremokavá bunda je vtedy základom.
Cestné bicykle do 1 500 € - pre začiatočníkov aj tréningových nadšencov PR článok

Cestné bicykle do 1 500 € - pre začiatočníkov aj tréningových nadšencov

V dnešnej dobe už bicykle aj v tejto kategórii zaujmú svojimi jazdnými vlastnosťami a rovnako dizajnom. Navyše kvalitné a spoľahlivé komponenty v sebe kombinujú priaznivú hmotnosť a dostatočnú výdrž aj pre každodenné tréningy.
Výbava na sezónu - čo sa môže hodiť PR článok

Výbava na sezónu - čo sa môže hodiť

Ak máte vašu sezónu tento rok už naplánovanú, je načase sa na ňu poriadne pripraviť. A to sa netýka len tréningu, ale aj vhodnej výbavy.
Celoodpružené modely s cenou okolo 2 000 € - základ do každého terénu PR článok

Celoodpružené modely s cenou okolo 2 000 € - základ do každého terénu

Pohodlie, ktoré ponúkajú celoodpružené modely, určite stojí za to. Navyše za dostupnú cenu neraz získate okrem komfortu aj kvalitné spracovanie rámov a rozumný výber komponentov.
Novinky v oddelení okuliarov PR článok

Novinky v oddelení okuliarov

Okuliare sú dôležitým doplnkom a nejde tu len o dizajn. Je to hlavne ochrana pred slnečným žiarením, vetrom, hmyzom alebo zradnými konármi, o ktorých sa často dozvieme až na poslednú chvíľu...
Základné gravel modely - objavuj a užívaj PR článok

Základné gravel modely - objavuj a užívaj

Môcť sa vydať na výlet, niesť si so sebou všetko potrebné a súčasne nebyť limitovaný kvalitou cesty alebo nadbytočnou hmotnosťou plášťov či bicykla ako takého.
Prilby a chrániče - hlavne v bezpečí PR článok

Prilby a chrániče - hlavne v bezpečí

Adrenalín počas technického zjazdu je jedným z hlavných dôvodov, prečo tak radi jazdíme. Avšak každý jazdec by mal v prvom rade myslieť na svoju bezpečnosť, ktorej súčasťou je používanie prilieb a chráničov.
AM/Trail modely s cenovkou okolo 5 000 € PR článok

AM/Trail modely s cenovkou okolo 5 000 €

Ak je cyklistika vaším životným štýlom, investícia do kvalitnej výbavy vždy nájde využitie - navyše pri tak náročnom jazdení, aké ponúka disciplína AM/Trail.
Tuning vášho bicykla - zlepšenie vlastností aj investícia pre radosť PR článok

Tuning vášho bicykla - zlepšenie vlastností aj investícia pre radosť

Ak ste už pred sezónou skontrolovali všetky dôležité súčasti vášho bicykla a všetko funguje ako má, nastáva ideálny čas na menší tuning. Či už pre zlepšenie vlastností, alebo čisto pre radosť...
Ponuka modelov 1x12 – vývoj nezastavíš PR článok

Ponuka modelov 1x12 – vývoj nezastavíš

Súčasným štandardom v oblasti pohonov pre MTB je určite 12-rýchlostná kombinácia s jednoprevodníkom. Všetko má svoje pre a proti, no dnes sa pozrieme, aká široká a pestrá je ponuka bicyklov s týmto systémom.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up