Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2005

Apache Jestrěbí hory 2005 - Maratón

Apache Jestrěbí hory 2005 - Maratón

5. závod Českého poháru sa pôjde v Úpiciach 25.6.2005, má trasy dlhé 105 a 55 km a je zaradený do seriálu o nejlepšieho bike maratónca časopisu Cykloservis
a APACHE TOUR 2005.
Apache Jestrěbí Hory 2005

Apache Jestrěbí Hory 2005

A je to tady! Česká republika má opět svůj festival. Uskuteční se na konci června
v Podkrkonoší a podle všeho to bude pořádnej bajkovej mejdan. Čeká na nás
6 závodů včetně českého poháru v maratónech, exhibice, koncerty a spousta vychytávek…
RC&P Uphill 2005

RC&P Uphill 2005

Vážení priaznivci horskej cyklistiky!
Dovoľujeme si Vás pozvať na 3. ročník RC&P MTB Uphillu - MTB časovky, kde cieľ má nadmorskú výšku väčšiu ako štart.

RC&P MTB Uphill sa bude konať 9. apríla 2005.

Trať bude opäť dlhá asi 2,6 km s prevýšením okolo 160 m a povedie tradične z Ahoja na Kamzík.
Norco 4X Rookie Cup 2005

Norco 4X Rookie Cup 2005

Vážení přátelé,
ačkoli má fourcross za sebou teprve tři sezony, na úrovni mistovství světa a světového poháru jednoznačně potvrdil svou pozici nejatraktivnější a nejdynamičtěji se rozvíjející discipliny horských kol. Hodnoceno mezinárodními úspěchy, díky Michalu Prokopovi, Janě Horákové a dalším jezdcům si český 4X během tak krátké doby získal renomé, o které jiné discipliny usilují marně po celá desetiletí.
TwisterCup - fotogaléria: nedeľa

TwisterCup - fotogaléria: nedeľa

Fotogaléria z nedeľnej časti druhého kola Indoor TwisterCupu, ktoré sa konalo minulý víkend v Šenkviciach.
TwisterCup - fotogaléria: sobota

TwisterCup - fotogaléria: sobota

Fotogaléria zo sobotnej časti druhého kola Indoor TwisterCupu, ktoré sa konalo minulý víkend v Šenkviciach.
TwisterCup - druhé kolo.

TwisterCup - druhé kolo.

Tento víkend sa konalo v Šenkvickej Twister hale druhé kolo Indoor TwisterCupu. Účasť bola trošku skromnejšia ako v minulom kole, ale aj napriek tomu bola akcia celkom vydarená.
Slovenský pohár MTB maratónov 2005

Slovenský pohár MTB maratónov 2005

Na Valnom zhromazdeni klubov MTB 15.1. v Turcianskych Tepliciach padla informacia o moznosti organizovania Slovenskeho pohara v MTB maratonoch (SP MX) + majstrovskeho preteku. Malo by ist o 5-6 maratonov, ktore uz preukazali svoju kvalitu. Aj Vy máte možnosť zvoliť maratóny, ktoré budú do série zaradené... Čítajte
Biky Kelly's 2005 - 2. časť !

Biky Kelly's 2005 - 2. časť !

Takže sa pozrite na MTB modely do 20 tisíc, ktoré budú zaujímať hlavne tých čo majú hlbšie do vrecka alebo je pre nich bike len dopravným prostriedkom. Zmien je tu málo. V druhej polovici článku nájdete rozšírenú kolekciu cestných bicyklov. Predovšetkým top modely s označením URC sa im podarili.
Biky Kelly's 2005 - 1. časť !

Biky Kelly's 2005 - 1. časť !

Konečne novinky aj od domáceho výrobcu Kelly's. Novinkou sú celoodpružené modely Toxic a Wandal s novým rámom a konštrukciou zadnej stavby. Zmeny na bikoch s pevným rámom sú hlavne v ich osadení novou sadou LX a u top modelov použitie zapletaných kolies s bezdušovými plášťami, ktoré majú za úlohu zvýšiť jazdný komfort. Rozšírila sa aj ponuka cestných bikov o celkom vydarené modely, ktoré v poslednom období zažívajú menší boom.
Gary Fisher 2005 - 2. časť !

Gary Fisher 2005 - 2. časť !

Druhá časť článku o bikoch od Garyho Fishera pozostáva z modelov Sugar, modelov s 29" kolesami, bicyklami postavenými na novom ráme s karbónovou zadnou stavbou AC/DC a klasickými hardtailovými modelmi s geometriou Genesis. Nájdete tu aj jednu perličku s pevným prevodom (SingleSpeed), ktorá sa k nám ale nedováža.
Gary Fisher 2005 - 1. čast !

Gary Fisher 2005 - 1. čast !

Gary Fisher, druhý z koncernu Trek vyrábajúci horské biky predstavil svoje modely pre rok 2005. Gary ako jeden z priekopníkov a zakladateľov horskej cyklistiky doplnil svoju kolekciu o freeridové modely a pevné modely s karbónovou zadnou stavbou. Tiež nechýbajú biky s 29" kolesami a klasické hardtaily. V prvej časti si môžete pozrieť koláčiky (Cake) a nové freeridové modely, tentokrát už aj s cenami.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up