Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Trial

Slovenka Janíčková sa stala majsterkou Európy v cyklotriale

Slovenka Janíčková sa stala majsterkou Európy v cyklotriale

Slovenka Tatiana Janíčková sa stala majsterkou Európy v cyklotriale. Na kontinentálnom šampionáte Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) v nemeckom meste Weilrod-Riedelbach triumfovala vo finále pred favorizovanou Španielkou Gemmou Abantovou-Condalovou. Janíčková v troch kolách nazbierala 21 trestných bodov, o dva menej ako Španielka.
Video: cyklotrial na cesťákoch

Video: cyklotrial na cesťákoch

Ktokoľvek pochyboval o pevnosti cestných kolies, rámov a komponentov sa môže presvedčiť, že to v dnešnej dobe nie je také zlé. Ale aj tak neodporúčame skúšať na domácom Favorite. A ak skúsite, tak chceme video!
Danny Macaskill - Industrial Revolutions

Danny Macaskill - Industrial Revolutions

Nové 4-minútové video od Dannyho Macaskilla, asi najznámejšieho cyklotrialistu na svete. Aj keď nevyhráva svetové poháre (lebo na ne nechodí), vie vždy fascinovať milióny ľudí, ktorí si pozrú jeho videá online. Tak nech sa páči.
Termíny MTB pretekov v ČR 2012 PR článok

Termíny MTB pretekov v ČR 2012

Komise MTB Českého svazu cyklistiky v uplynulých dnech schválila termíny a místa konání Českých pohárů a mistrovství ČR horských kol pro rok 2012, v disciplinách cross country (XCO), maratón (XCM), fourcross (4X), sjezd (DHI), trial (TR) a nově také sprint (XCE). Kompletní kalendář naleznete v článku.
Kalús juniorským majstrom Európy

Kalús juniorským majstrom Európy

Slovenský reprezentant Tomáš Kalús sa stal vo švédskom Björkviku majstrom Európy v cyklotriale v kategórii juniorov. Na európskom šampionáte bol vo svojej kategórii suverénny, na jednotlivých sekciách nazbieral šesť trestných bodov. Úspech slovenských farieb medzi juniormi zvýraznil 3. miestom Ladislav Jánoška.
Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Slovenský reprezentant Štefan Pčola sa stal v sobotu v Púchove premiérovým majstrom Európy v halovom cyklotriale. Tridsaťdvaročný Popradčan vyhral hlavné preteky kategórie Masters na 26-palcových horských bicykloch. Na jednotlivých sekciách nazbieral 10 trestných bodov. Darilo sa aj druhému slovenskému zástupcovi Jánovi Šidlíkovi z CK Záriečie, ktorý obsadil vo štvorčlennom finále s 13 bodmi 3. priečku.
Livigno 2005

Livigno 2005

Niekoľko fotiek od Martina Šatku z talianskeho Livigna, dejiska Majstrovstiev sveta v MTB a Triale 2005
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up