Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Akcie

Prihlasovací systém MTBIKER pre všetkých a úplne ZADARMO

Prihlasovací systém MTBIKER pre všetkých a úplne ZADARMO

Pridanie inzerátu v bazári, komentovanie článkov, možnosť diskusie vo fóre, nákup cez náš Shop či evidencia výjazdov v tréningovom manažéri. Konto každého cyklistu na MTBIKER prináša viacero funkcií, ktorými sa snažíme ponúknuť čo najviac služieb pod jednou strechou.
Prilákajte na váš výjazd viac spolujazdcov pomocou sekcie Súkromné akcie

Prilákajte na váš výjazd viac spolujazdcov pomocou sekcie Súkromné akcie

Organizujete s kamarátmi cyklovýlet po okolí a radi by ste privítali medzi sebou aj ďalších spolujazdcov? Alebo organizujete menšie cyklistické podujatie v lyžiarskom stredisku či obci? Potom práve pre propagáciu vašej bike akcie je určená sekcia Súkromné akcie.
2% z dane na podporu cyklistiky

2% z dane na podporu cyklistiky

Prichádza čas podávania daňových priznaní a s ním aj možnosť venovať 2% zo zaplatenej dane z príjmu. O Vašu podporu sa uchádzame aj my v MTBiker.sk. V spolupráci s Bike Teamom Vranov nad Topľou sme pripravili projekty, ktoré by sme radi spolufinancovali prostriedkami získanými z 2%. Naše projekty sa zameriavajú na podporu celej cyklistickej komunity.
VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost PR článok

VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost

VELKÉ KARLOVICE – Resort Valachy Velké Karlovice zakládá novou sportovní tradici. Letos poprvé uspořádá na Valašsku seriál čtyř závodů pro veřejnost nazvaný VALACHY TOUR.
V České republice je ojedinělý tím, že spojuje různé disciplíny vytrvalostního charakteru do společného celkového hodnocení.
Kalendár akcií 2011 už má 50 oficiálnych pretekov

Kalendár akcií 2011 už má 50 oficiálnych pretekov

V našom kalendári akcií na rok 2011 už nájdete 50 pretekov s potvrdenými dátumami. Pri každom preteku nájdete základné informácie a mapku - postupne budeme dopĺňať detailné propozície, odkazy na diskusiu a po akcii reportáž, fotogalérie a výsledky. Vďaka patrí Jezusovi za nahodenie akcií. Kalendár nájdete tu: http://www.mtbiker.sk/kalendar
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up