Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Doplnky

Výbava nielen pre cyklistiku PR článok

Výbava nielen pre cyklistiku

Čo budete robiť v zime? Jazdiť na trenažéri či „regenerovať“ pred televíziou? A čo tak bežky alebo beh? Niekoľko našich tipov ohľadom výbavy vám môže pomôcť rozhodnúť sa. Niektoré kúsky v ponuke výrobcov sú výhradne určené na bicykel, iné majú aj širšie použitie pre rôzne aktivity. To sa ale hodí práve teraz.
Test: Fenix BC35R – nová generácia high-end svetla

Test: Fenix BC35R – nová generácia high-end svetla

Od najdrahšieho svetla v ponuke renomovaného výrobcu osvetlenia sa pochopiteľne očakáva nadštandardný výkon. Boli by ste však pekne na omyle, keby ste predpokladali, že sa všetko točí len okolo lúmenov a miliampérhodín.
Príslušenstvo KLS – novinky naprieč kategóriami

Príslušenstvo KLS – novinky naprieč kategóriami

Kellys, to už dávno nie sú len bicykle. Slovenská značka sa v širokej miere venuje aj cyklistickým doplnkom pod označením KLS. V článku sa dozviete, čo je nové.
Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku? PR článok

Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku?

Športovo založeným ľuďom snáď nikto nepotrebuje hovoriť, že sú aj lepšie darčeky, než kozmetika či rôzne lapače prachu na poličke. Predstavíme vám preto zopár kúskov, ktoré ich môžu nahradiť.
Vianočné darčeky pre cyklistu

Vianočné darčeky pre cyklistu

Keďže sme tento rok určite všetci poslúchali, pripravili sme niekoľko praktických vecí, ktoré potešia každého cyklistu. Či už sa jedná o drobnosti, alebo niečo väčšie. Čo z toho by ste si radi rozbalili pod stromčekom vy?
Vianočné darčeky pre najmenších cyklistov PR článok

Vianočné darčeky pre najmenších cyklistov

Začínajúcich cyklistov môže v ich nadšení podporiť aj vhodný darček a na to sú Vianoce ideálne. Prinášame niekoľko tipov pod stromček.
Test: Základné a doslova nevyhnutné doplnky od Santini - návleky a ponožky

Test: Základné a doslova nevyhnutné doplnky od Santini - návleky a ponožky

Ak príde reč na doplnky oblečenia pre cyklistov, tak existujú také, bez ktorých sa v sezóne dokážeme zaobísť a potom sú tu aj tie, ktoré by nemali chýbať vo výbave žiadneho cyklistu.
Batohy a fľaše CamelBak – s istotou na cesty PR článok

Batohy a fľaše CamelBak – s istotou na cesty

CamelBak sa stal doslova synonymom pre hydratáciu a batohy s vodným rezervoárom. Nezaspal ale na vavrínoch a svoje produkty neustále inovuje s cieľom zvýšiť bezpečnosť a komfort použitia. Pozrite si niektoré novinky.
Výbava do premenlivých jesenných podmienok PR článok

Výbava do premenlivých jesenných podmienok

Jeseň a začiatok zimy je charakteristický neustálymi zmenami počasia a podmienok, čomu sa dá ale veľmi dobre prispôsobiť.
Výživové doplnky pre športovcov a fyzicky aktívnych ľudí PR článok

Výživové doplnky pre športovcov a fyzicky aktívnych ľudí

Každá fyzická aktivita naše telo istým spôsobom zaťažuje alebo opotrebováva. Na to, aby sme ju dokázali dlhodobo zvládať, je potrebné sa zamerať na správne fungovanie pohybového aparátu a celkovú imunitu.
Test: KNOG Oi LUXE – štýlový a elegantný pán zvonček

Test: KNOG Oi LUXE – štýlový a elegantný pán zvonček

Väčšina z nás má zvonček na bicykel zafixovaný ako niečo guľaté, pretŕčajúce do priestoru, čo by si na horský bicykel pravdepodobne nikdy nedali. Zvonček Oi je však presným opakom a štýlovou výnimkou.
Test: Dainese AWA WIND JACKET - ľahučká vetrovka do jesenného nečasu

Test: Dainese AWA WIND JACKET - ľahučká vetrovka do jesenného nečasu

Jazdenie v jesennom období sa obvykle nezaobíde bez citeľných výkyvov teploty, nepríjemného vetra alebo prehánok. Na takéto účely je ideálnym spoločníkom ľahká bunda, ktorú v prípade potreby vytasíte zo zadného vrecka dresu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up