Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Downhill

Slovensko, svetová cyklistická veľmoc

Slovensko, svetová cyklistická veľmoc

Slovensko ako svetová cyklistická veľmoc? Pre niekoho možno úsmevná poznámka, v skutočnosti však všetko nasvedčuje tomu, že je to tak. Poďme sa spoločne pozrieť na zopár zaujímavých udalostí a čísel, ktoré potešia každého priaznivca cyklistiky na Slovensku.
Points of Authority 2013

Points of Authority 2013

Krátkometrážny film o zjazdovom klube DH Positive Partizánske, v hlavnej úlohe s Filip Chalmovianský, Lubo Cifrík, Richard Gendiar a Juraj Straka.
96km/h na biku bez bŕzd

96km/h na biku bez bŕzd

Pustiť sa na DH stroji z kopca nie je v princípe žiadny problém, no spraviť to dole prudkým svahom a bez bŕzd už chce naozaj pevné nervy. Casey Brown s tým očividne nemá problém a tak dosiahla rýchlosť až 96km/h! Dali by ste sa nahovoriť na niečo podobné?
Víťazná rozlúčka Filipa Polca so sezónou

Víťazná rozlúčka Filipa Polca so sezónou

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc ukončil aktuálnu sezónu triumfom v krosových pretekoch Red Bull Holy Ride 2013 v japonskej Osake.
1. ročník BTVT BikeRide iLegal Cupu

1. ročník BTVT BikeRide iLegal Cupu

Uplynulú sobotu (2.11.2013) sa v blízkosti Vranova nad Topľou na bližšie neurčenom mieste :) uskutočnil prvý ročník BTVT ilegal Cupu. Už z názvu vyplýva, že o žiadne masové podujatie s premakaným marketingom nešlo. Miestny trail, ktorý chalani krvopotne stavajú, menia a vylepšujú už takmer dva roky sa na sklonku sezóny konečne dočkal aj súťažných jázd. V zamračenom počasí s troškou blata a riadnou kopou lístia sa na štart postavilo sedemnásť účastníkov, medzi ktorými dominovali miestni borci. Účasť si však nenechalo ujsť ani zopár hostí a dve (pekné) baby.
Frikk Hess-Bolstad at Frognersetern

Frikk Hess-Bolstad at Frognersetern

Ďalší do série násť ročných diktátorov, tentoraz 15 ročný Frikk Hess-Bolstad dáva zabrať svojmu Treku na trailoch v okolí Osla
Combing Valparaiso's Hills

Combing Valparaiso's Hills

Aaron Chase, Brian Lopes a Chris Van Dine v uliciach čilského Valparaisa
The Destiny - Peter Marciňa #7

The Destiny - Peter Marciňa #7

Ďalší skvelý edit zo slovenskej produkcie je na svete, po Matejovi Mackovičovi a Rasťovi Baránkovi je tu do tretice opäť jazdec tímu Life4Ride – Peter Marciňa.
Polcsterova mexická finálka

Polcsterova mexická finálka

Záznam víťaznej jazdy Filipa Polca na pretekoch mestského zjazdu v mexickom meste Taxco.
Filip Polc ukončí sezónu v Osake

Filip Polc ukončí sezónu v Osake

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc už počas najbližšieho víkendu ukončí aktuálnu sezónu na nezvyklom mieste menej tradičnými pretekmi - fourcrossom v japonskej Osake. Tridsaťjedenročný Pezinčan sa na Slovensku zastavil len na dva dni po vynikajúcom výsledku v mestskom zjazde v mexickom Taxcu, v ktorom si poradil aj s najlepším pretekárom v tomto odvetví na svete Marcellom Gutierrezom z Kolumbie.
Polc vyhral mestský zjazd v Mexiku

Polc vyhral mestský zjazd v Mexiku

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc sa stal víťazom mestského zjazdu v mexickom meste Taxco. Tridsaťjedenročný Pezinčan triumfoval neďaleko mexickej metropoly Mexico City a zdolal aj vynikajúceho Marcella Gutierreza Villegasa z Kolumbie, ktorý v júni triumfoval v zjazde v Bratislave. Polc uspel v konkurencii 35 jazdcov z celého sveta.
Laurie Greenland

Laurie Greenland

Mladé talenty útočia - nie je tomu tak dávno, odkedy sa objavilo video 10 ročného freeridera Setha Sherlocka a dnes tu máme ďalší náklad v podaní o niečo staršieho, 16 ročného, zjazdára Laurieho Greenlanda.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up