Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Spdh

SP: Polc opäť 3., v aktuálnom rebríčku 2.

SP: Polc opäť 3., v aktuálnom rebríčku 2.

Slovenský horský cyklista Filip Polc obsadil na piatych pretekoch Svetového pohára v rakúskom Schladmingu v disciplíne four cross 3. priečku a v aktuálnom poradí SP je už na druhom mieste.
DH Donovaly 2007 - 2 x fotoreport

DH Donovaly 2007 - 2 x fotoreport

17. júna sa na Donovaloch konalo druhé kolo RIDE Cupu 2007... Pretekárska účasť bola vzhľadom na predpovede počasia a na dravosť trate mega - 234 pretekárov... Priebeh pretekov bol OK a dopadlo to takto... Doplnené! Vyše 150 fotiek!
SP: Polc tretí, bodovala aj Števková

SP: Polc tretí, bodovala aj Števková

Slovenský horský cyklista Filip Polc obsadil vo four crosse v pretekoch Svetového pohára vo švajčiarskom mestečku Champéry vynikajúcu tretiu priečku a po prvý raz v kariére sa v prestížnej svetovej sérii postavil na stupeň víťazov. Bývalý majster Európy v zjazde dojazdil vo štvorčlennom finále za víťazným Američanom Brianom Lopesom a Čechom Michalom Prokopom.
Pozvánka na RIDE Cup 2007 #2 – DH Donovaly

Pozvánka na RIDE Cup 2007 #2 – DH Donovaly

Kto vlani nezažil, aký je to pocit mať raketový pohon, má šancu už o necelé dva týždne - 17. júna na Donovaloch!!! V tejto pozvánke preberiem viac-menej len info pre pretekárov. Divákom môžem odporučiť jedine prísť, lebo kto naživo neuvidí, z fotiek a videí neuverí...
Propozície SP DH #1 - Straník - Žilina

Propozície SP DH #1 - Straník - Žilina

Prvé kolo Slovenského pohára sa uskutoční už tento víkend 5-6. mája na Straníku pri Žiline. Tu nájdete propozície tejto akcie
Letecký deň - DH Podkonice

Letecký deň - DH Podkonice

Nastal čas vyvrcholenia tohtoročnej sezóny a po prvom kole RIDE Cupu 2006 na Donovaloch nasleduje Finále... V sobotu 23. septembra budú prebiehať exhibície lietania... V Podkoniciach...
Report DH Bratislava

Report DH Bratislava

Specialized DH Cup 2006 bol úspešne ukončený šiestym kolom v Bratislave. Ráno mierne postrašil dážď a búračka BA gangstaz ;) (gangstri neodhadli povrch vozovky, dali “do”, zatarasili prístupovú cestu na Železnú studienku a tým spôsobili, že pár jazdcov meškalo na “zahrievacie jazdy” a prezentáciu...), ale zvyšok dňa bol bez kvapiek a bez problémov.
Report DH Veľká Rača

Report DH Veľká Rača

Slovenský pohár v DH pokračoval slnečným piatym kolom na Veľkej Rači. Jazdilo sa na úplne novej trati s dĺžkou 1650m a prevýšením 350m. Po úvodných pár sto metroch na zvážnici s retardérom sa vhuplo do prvého lesa, kde bolo množstvo prírodných vĺn a koreňov. Asi po 300m nasledovalo rúbanisko s dvomi umelými dvojvlnami, na ktorých nejeden jazdec nechal zadné koleso (rozumej rozbité zadné koleso) a kde si svoje odkričalo kvantum divákov.
Report DH Chvatimech

Report DH Chvatimech

13.8.2006 sa v lyžiarskom stredisku Chvatimech pri Podbrezovej konalo 4. kolo Specialized DH Cupu. Trať oproti minulému roku zaznamenala pár kozmetických zmien – nový drevený skok pri Chate Bernardín (minimálna „bezpečná“ dĺžka letu 8m, dalo sa tam však posielať aj oveľa viac) a asi 50m úsek v spodnej časti (od „najdržkovejšej“ zákruty z 2005 bola pravotočivá zákruta cez dve skalnaté „vložky“).
DH Chvatimech 2006

DH Chvatimech 2006

Propozície a plagát na 4. kolo Slovenského pohára v zjazde, ktoré sa pôjde 13.8.2006 v lyžiarskom stredisku Chvatimech
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up