Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Stupava Trophy

ŠKODA berie pod svoje krídla horskú cyklistiku PR článok

ŠKODA berie pod svoje krídla horskú cyklistiku

Cyklistika je úzko spojená so značkou ŠKODA od nepamäti. Výrobou bicyklov sa v roku 1895 začala písať úspešná história mladoboleslavskej automobilky. Najviditeľnejším spojením je určite partnerstvo s najpopulárnejšími cyklistickými podujatiami na svete Tour de France a Vuelta, kde flotily automobilov s okrídleným šípom na kapote hrdo reprezentujú značku ŠKODA pred miliardami fanúšikov.
Výhercovia súťaže o 2 x 2 štartovné na ŠKODA STUPAVA TROPHY, cyklistický dres ŠKODA a 50 fliaš ŠKODA

Výhercovia súťaže o 2 x 2 štartovné na ŠKODA STUPAVA TROPHY, cyklistický dres ŠKODA a 50 fliaš ŠKODA

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre. Teraz však bolo v súťaži viacero cien, ktoré získalo až 41 výhercov.
ŠKODA Vás pozýva na 12. ročník športovo-kultúrneho podujatia ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014

ŠKODA Vás pozýva na 12. ročník športovo-kultúrneho podujatia ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014

Bratislavský kraj je so svojou rozlohou 2.053 km2 najmenším krajom Slovenskej republiky, napriek tomu tu nájdete až 40 rôznych cyklotrás s celkovou dĺžkou viac ako 700 km. Náš región poskytuje horským cyklistom a XC bežcom rozsiahle trasy v malebnom prostredí pohoria Malé Karpaty, ktoré svojou krásou očaria srdce každého hobby bajkera a bežca. Návštevníci iste ocenia výhodné možnosti ubytovania a množstvo gastronomických prevádzok aj s regionálnymi špecialitami. V jedinečnom prostredí Bratislavského regiónu sa konajú najznámejšie slovenské preteky pre hobby športovcov.
Pozvánka: ŠKODA STUPAVA TROPHY

Pozvánka: ŠKODA STUPAVA TROPHY

Pozývame vás na jednu z najlepších bike akcií na Slovensku, ktorá sa uskutoční v sobotu 26.7.2014. Maratón je po novom zaradený aj do prestížnej novovzniknutej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR.
Dokument zo STUPAVA TROPHY 2013 vo FULL HD

Dokument zo STUPAVA TROPHY 2013 vo FULL HD

Pripravte sa na krásnych 38 minút a 56 sekúnd...
Stupava Trophy 2013

Stupava Trophy 2013

Už dva razy tento rok som prechádzal Bratislavou na preteky do Rakúska. Do tretice ale nejdem smerom na Viedeň a mierim do neďalekej Stupavy, kde sa koná podujatie s názvom Stupava MTB Trophy. Mojim pôvodným cieľom je kombinácia bikového maratónu a behu avšak nakoniec to skončilo predsa len trochu inak...
Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013 PR článok

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa 11. ročníku športovo - kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí vyžrebujeme možno práve Teba! Viac informácii o Stupava Trophy 2013 nájdete na webe alebo v propozíciach
Stupava Trophy 2013 PR článok

Stupava Trophy 2013

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Vás pozýva na 11. ročník športovo-kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Bratislavský kraj je so svojou rozlohou 2.053 km2 najmenším krajom Slovenskej republiky, napriek tomu tu nájdete až 40 rôznych cyklotrás s celkovou dĺžkou viac ako 700 km. Náš región poskytuje horským cyklistom a XC bežcom rozsiahle trasy v malebnom prostredí pohoria Malé Karpaty, ktoré svojou krásou očaria srdce každého hobby bajkera a bežca. Návštevníci iste ocenia výhodné možnosti ubytovania a množstvo gastronomických prevádzok aj s regionálnymi špecialitami. V jedinečnom prostredí Bratislavského regiónu sa konajú najznámejšie slovenské preteky pre hobby športovcov.
 Intersport Trophy MTB & TV Markíza Run 2012

Intersport Trophy MTB & TV Markíza Run 2012

Posledný júlový víkend tohto roka bol venovaný už 10. ročníku Stupavského maratónu, ktorý bol pre tento rok zaradený aj do série IMS a v kombinácií s behom dostal názov Intersport Trophy MTB & TV Markíza Run. Chvalabohu, že sa do názvu maratónu nedostali aj ďalší sponzori, pretože ich bolo tento rok naozaj požehnane.
Deň do Intersport MTB Trophy & TV Markíza run 2012

Deň do Intersport MTB Trophy & TV Markíza run 2012

Pod záštitou bratislavského župana Pavla Freša sa tu uskutoční jubilejný - už 10. ročník Stupavského MTB maratónu. Tento ročník sa organizuje pod názvom: INTERSPORT Stupava Trophy 2012/Stupavský MTB maratón v kombinácii s TV Markíza BEHom. Podujatie podporil aj primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik. Akciu pripravilo občianske združenie Maratón Stupava. Doteraz sa zaregistrovalo 1010 účastníkov, z toho takmer 200 cudzincov.
INTERSPORT Stupava Trophy 2012 sa blíži

INTERSPORT Stupava Trophy 2012 sa blíži

Ahojte všetci, ktorí fandite horskej cyklistike na Slovensku! Rok sa s rokom stretol a je tu čas predstaviť vám bližšie naše tohtoročné maratónske podujatie v novom šate, zastrešené naším generálnym partnerom INTERSPORT Slovensko.
Touto cestou by som vás chcel srdečne pozvať na náš už jubilejný desiaty ročník Stupavského MTB maratónu.
Prvý Zimný Maratón 2012

Prvý Zimný Maratón 2012

4. Ročník 1. Zimného MTB maratónu tentokrát prekvapil po každej stránke. Prvýkrát sa konal v Bratislave na Železnej Studienke. Prvýkrát v kombinácii dvoch športov behu a cyklistiky. Prvýkrát bola trať tak náročná, že poriadne potrápila aj technicky zdatných jazdcov. Prvýkrát organizátori zvládli podujatie bez chybičky.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up