Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Vypredaj

Likvidácia všetkého tovaru v predajni Cyklohouse PR článok

Likvidácia všetkého tovaru v predajni Cyklohouse

Kamenná predajňa v Bratislave po piatich rokoch zatvára svoje brány! Do konca novembra prebieha likvidácia všetkého tovaru a to je pre Teba ideálna šanca, ako ušetriť do budúcej sezóny.
Nestrať sezónu a pritom ebajkuj za výhodnejšie ceny PR článok

Nestrať sezónu a pritom ebajkuj za výhodnejšie ceny

Už ste ho mali požičaný a páči sa vám tento druh športovej zábavy? Spoznali ste, že to má potenciál a len sa potrebujete naštartovať, aby ste aj vy taký doma mali?
Posezónny výpredaj SiS a novinky v OKR Cycles PR článok

Posezónny výpredaj SiS a novinky v OKR Cycles

Jesenné a zimné obdobie je čas zhodnotenia uplynulej sezóny a začiatok prípravy na tú nasledujúcu. V OKR Cycles sme pre vás pripravili niekoľko noviniek, vďaka ktorým môžete posunúť svoje jazdenie na vyššiu úroveň, či už ste hobby jazdec alebo výkonný amatérsky športovec.
Outlet bicyklov Canyon – možnosť získať dreambike za rozumnú cenu PR článok

Outlet bicyklov Canyon – možnosť získať dreambike za rozumnú cenu

Bicykle Canyon sú známe najmä skvelým pomerom ceny a „výkonu“. No a tento pomer je ešte výhodnejší pri tzv. outletových modeloch. Dostupné sú naozaj veľmi zaujímavé kúsky z výstav, prípadne cestné bicykle jazdené známymi profesionálmi. Samozrejme, na svoje si prídu aj milovníci XC, endura a taktiež zjazdu...
Canyon - akciové modely 2015 PR článok

Canyon - akciové modely 2015

Modely Canyonu zaujmú najmä pekným dizajnom, skvelými komponentami a hlavne priaznivou cenou. Ako každý rok, Canyon ponúka niektoré modely 2015 so zvýhodnenou cenou. Poďme sa pozrieť, ktoré to sú.
Vianočný výpredaj v MTBIKER shope - zľavy vyše 30%

Vianočný výpredaj v MTBIKER shope - zľavy vyše 30%

Ak ešte nemáš vybavené darčeky pre bikera / bikerku v svojej rodine, alebo si chceš spraviť radosť pred ďalšou sezónou, teraz je Tvoja šanca. MTBIKER Shop má Vianočný výpredaj so zľavami vyše 30% na dresy, tričká, polokošele, ponožky a nálepky. Navyše poštovné je zdarma pri objednávky nad 25€. Akcia platí do vypredania zásob.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up