Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Zeny

Rozhovor: Simona Křivánková – šport a materstvo 2. časť

Rozhovor: Simona Křivánková – šport a materstvo 2. časť

Športovať popri dieťati nemusí byť vždy úplne jednoduché. Ale zvládať pri tom 10-hodinové Ironmany a dokonca ich aj vyhrávať, to už si zaslúži obdiv…
Vyberáme elektrobicykel pre ženu do mesta

Vyberáme elektrobicykel pre ženu do mesta

Cyklistika ma chytila asi tak pred piatimi rokmi a odvtedy sa celý náš voľný čas točí okolo tohto krásneho športu. Zo začiatku bolo dosť ťažké presvedčiť manželku, že práve bicykel je to pravé aj pre ňu.
Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku? PR článok

Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku?

Športovo založeným ľuďom snáď nikto nepotrebuje hovoriť, že sú aj lepšie darčeky, než kozmetika či rôzne lapače prachu na poličke. Predstavíme vám preto zopár kúskov, ktoré ich môžu nahradiť.
Test: Bunda a doplnky Eleven – ako obstáli počas aktívnej jesene

Test: Bunda a doplnky Eleven – ako obstáli počas aktívnej jesene

Ani si nepamätám, kedy naposledy bola jeseň tak prajná outdoorovým aktivitám ako tento rok. Počasie takmer bez dažďa a s množstvom slnečných dní mi jednoducho nedovolilo zostať sedieť doma.
Dámska kolekcia elektrobicyklov od Liv PR článok

Dámska kolekcia elektrobicyklov od Liv

Rozdielnosť nás robí jedinečnými. Uspôsobenie ženského tela vyžaduje odlišnú geometriu rámu a samozrejme očiam a duši lahodiace farby. Pridajme k tomu elektromotor a razom sa dostávame do kategórie elektrobicyklov Liv.
Dámska výbava pre chladnejšie dni – objavte krásy jesene a zimy PR článok

Dámska výbava pre chladnejšie dni – objavte krásy jesene a zimy

Prinášame niekoľko tipov na vhodnú výbavu, vďaka ktorej sa budete cítiť komfortne aj počas jesenných a tiež zimných mesiacov.
Ako zladiť tréning s prácou?

Ako zladiť tréning s prácou?

Nie je žiadnym tajomstvom, že cyklistika je šport poriadne náročný na čas. Na kvalitný tréning nám zväčša hodina nestačí, a preto množstvo času, ktorý mu môžeme venovať sa odráža aj na našej výkonnosti. Ako s tým ale môžeme bojovať?
Mestské bicykle Electra – zamerané na ženy PR článok

Mestské bicykle Electra – zamerané na ženy

Keď si my ženy vyberáme bicykel, rozhodne nestačí, aby bol iba dobrý. Musí nás zaujať, musí to byť láska na prvý pohľad, proste srdcová záležitosť. A presne také sú bicykle Electra.
Lapierre AUDACIO 100 W – vstupná brána do cestnej cyklistiky pre dámy PR článok

Lapierre AUDACIO 100 W – vstupná brána do cestnej cyklistiky pre dámy

Špecifických dámskych modelov je čoraz viac a jedným z nich je ten od francúzskej značky Lapierre, ktorý navyše ponúka aj veľmi rozumnú cenovku.
Výbava pre dámy – aby bola jazda komfortná

Výbava pre dámy – aby bola jazda komfortná

Dobrý pocit z jazdy okrem výberu cieľovej destinácie, počasia, sprievodu či stavu kondície, v nemalej miere ovplyvní aj to, čo máme na sebe. Značka Sportful nám vie, milé dámy, pomôcť tento problém vyriešiť.
Dámy, nebojte sa vyraziť na preteky - tipy, kde a ako začať

Dámy, nebojte sa vyraziť na preteky - tipy, kde a ako začať

Letné prázdniny máme už síce v polovici, ale dni sú stále dostatočne dlhé na to, aby sme aj po práci stihli svoj voľný čas tráviť aktívne – prechádzkami, plávaním, behom či na bicykli.
Základné kúsky letného šatníka -  čo by nemalo chýbať žiadnej bikerke?

Základné kúsky letného šatníka - čo by nemalo chýbať žiadnej bikerke?

Skriňa síce praská vo švíkoch, ale vy aj tak neviete, čo si obliecť na výjazd? Riešenie je pomerne jednoduché a niekedy stačí naozaj pár kvalitných vecí, z ktorých poskladáme nejeden športový outfit.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up