Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Zima

1. Zimný MTB Maratón 2011 alebo bez snehu sa viac práši

1. Zimný MTB Maratón 2011 alebo bez snehu sa viac práši

1. Zimný MTB maratón v Mariánke – už 3. rokom otvárací podnik novej sezóny (predtým jeho miesto zaujímala aprílová horská časovka z Ahoja na Kamzík, RC&P uphill, aspoň pre okolie BA). Približne týždeň pred dňom „D“ to už pekne vrelo, na fórach sa diskutovalo: "Bude sneh? Blato? Stihne zem zamrznúť? Aké plášte obuť? Dva alebo 3 páry ponožiek?..." Všetci sa už nevedeli dočkať, tak aspoň takto si vybíjali svoju nedočkavosť a verili v aké-také vyschnutie premáčaného terénu. Príchod mrazov tesne pred víkendom, ako aj predpoveď, dávali nádej na suché preteky. Keď už ten sneh nie je...
V Marianke víťazne Bíroš a Maláriková

V Marianke víťazne Bíroš a Maláriková

Výsledky sobotňajšieho 3. ročníka Zimného MTB maratónu v Marianke (30 km):
Muži: 1. Radovan Bíroš 1:10:37,8 h, 2. Pavel Žák 1:10:59,0, 3. Ondřej Horák 1:11:02,6.
Ženy: 1. Michaela Maláriková 1:33:46,3 h, 2. Veronika Jenčeková 1:37:53,1, 3. Veronika Gandžalová 1:41:45,9.
1. Zimný MTB Maratón zatiaľ na blate - ale už v sobotu

1. Zimný MTB Maratón zatiaľ na blate - ale už v sobotu

Prihlásenie on-line a platba v hotovosti na kamennom mieste je možná už len dnes do polnoci. Od 19.1.2011 sa on-line registračný system na web stránke uzavrie. Štartovné môžete uhrádzať do polnoci 18.1.2011 za 20,- EUR!!! Využiť môžete všetky typy platieb + môžete využiť "kamenné" registračné miesta.
1. Zimný MTB Maratón - 3. ročník

1. Zimný MTB Maratón - 3. ročník

Ahoj bajker,
Bajkoval si v lete na INTERSPORT Stupava Trophy 2010?
Čo tak overiť si znovu kondičku na snehu ;-)
Chceš byť aj TY jedným z účastníkov 3. ročníku 1. zimného MTB Maratónu na Slovensku? Štartujeme 22.1. 2011 o 11.00 v Marianke a TY môžeš byť opäť pri tom!
Už tento víkend!
ZRUŠENÉ: Winter Air Bachledova

ZRUŠENÉ: Winter Air Bachledova

Ak sa chystáte do Tatier budúci týždeň, nezabudnite si so sebou zobrať aj bike. Máte možnosť totižto zúčastniť sa na 1. ročníku Winter Air Bachledova - zjazdu na snehu (snáď) na zjazdovke v Bachledovej Doline vo Vysokých Tatrách. Podujate bolo z dôvodu zlého počasia zrušené.
Finančné centrum triatlon

Finančné centrum triatlon

Vonku nám prišla krásna zima a tak sme zosadli zo sediel našich bikov a vrhli sa na zimne športy - lyže, bežky, zimná turistika. A tak po úspešných dvoch MTB maratónoch sme pripravili zimný triatlon. Akciu plnú zábavy a dobrej atmosféry, kde sa môžete zabaviť a merať si sily v troch disciplínach...
1. Zimný MTB maratón na Slovensku – 2. ročník, 23.1.2010, Marianka

1. Zimný MTB maratón na Slovensku – 2. ročník, 23.1.2010, Marianka

Napriek tomu, že som dosť vyberavý čo sa týka MTB maratónov na Slovensku a terény v okolí Bratislavy ma takmer vôbec nelákajú, zimný maratón v Marianke je niečo, čo si jednoducho nemôžem nechať ujsť. Nielen preto, že organizátori letného Stupavského maratónu boli úplne prví, ktorí sa minulý rok odhodlali niečo také zorganizovať, ale hlavne kvôli tomu, že tento maratón je široko-ďaleko jediný svojho druhu, takže svojim spôsobom aj výnimočný.
1. Zimný Maratón na Slovensku už druhýkrát

1. Zimný Maratón na Slovensku už druhýkrát

Pozývame vás na 2. ročník 1. Zimného Maratónu na Slovensku! Po veľkom úspechu tohtoročnej akcie sa organizačný tím OZ Maratón (organizátori Stupavského Maratónu) pustil do príprav a všetkých jazdeniachtivých bikerov očakáva 23.1.2010 v Marianke.
Biela Stopa - Bike and Roll

Biela Stopa - Bike and Roll

Ak ste vždy chceli absolvovať Bielu Stopu, ale nikdy si netrúfli na bežkách, teraz máte šancu na biku. 23.5.2009 sa v Kremnici - Skalke odštartuje Bike and Roll - preteky po trase Bielej Stopy na biku alebo, ak si trúfate, offroad kolieskových korčuliach či kolobežkách.
GIANT - 1. Zimný MTB maratón na Slovensku, 17.1. 2009, Marianka

GIANT - 1. Zimný MTB maratón na Slovensku, 17.1. 2009, Marianka

Prvú informáciu o 1. zimnom MTB maratóne v Marianke som zachytil niekedy koncom novembra minulého roku. Spočiatku som tomu príliš nevenoval pozornosť, ale skvelé výjazdy na snehu v okolí Žiliny počas Vianoc ma presvedčili o tom, že sa maratónu musím zúčastniť. Tak som sa teda prihlásil a tajne veril, že sneh v nižšej nadmorskej výške v okolí Bratislavy vydrží až do spomínaného 17. januára.
GIANT 1. Zimný MTB maratón na Slovensku 2009

GIANT 1. Zimný MTB maratón na Slovensku 2009

Patríte k tým, ktorí neradi zavesia bike na klinec cez zimu? Svoju kondičku a techniku si môžete otestovať na GIANT 1. Zimnom MTB maratóne na Slovensku 2009, 17.1.2009 v Mariánke. Nové video
Čo s bikom v zime.

Čo s bikom v zime.

Hovorí sa, že neexistuje zlé počasie ale zlé oblečenie áno. Správne oblečenie nás dokáže chrániť pred vlhkom aj mrazom, takže nie je dôvod, aby sme v zime prestali jazdiť len preto, že sa skončilo leto. Bicykel však musí dostať tiež zimný kabát a je potrebné mu venovať zvýšenú starostlivosť tak aby sme potom na jar nevysolili kopec peňazí za výmenu poškodených komponentov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up