Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie 4x

M-SR v 4X v Košiciach

M-SR v 4X v Košiciach

Dňa 12-13.4.2008 sa na dráhe na Lidickom námestí (Furča) v Košiciach uskutočnia Majstrovstvá Slovenska vo fourcrosse.
Viac info v propozíciách:
Najideálnejšiu líniu na O2 Jasnej Výzve mal Filip Polc

Najideálnejšiu líniu na O2 Jasnej Výzve mal Filip Polc

V Bike Parku Jasná, sa v sobotu zišli dvojpedáloví machri na horských bicykloch z troch krajín na historicky prvom fourcrosse na Slovensku! Domácim fanúšikom ulahodil Filip Polc, keď nenašiel premožiteľa ani v jednej jazde a suverénne zvíťazil.
II. Bikros racing Piešťany

II. Bikros racing Piešťany

Mesto Piešťany vypisuje druhý verejný pretek pre žiakov ZŠ, SŠ a verejnosť v Piešťanoch. Štartovné 0,- Sk, ceny pre víťazov: trofeje, medaily, prilby, rukavice, sladké všetkým účastníkom. Príďte si zasúťažiť, alebo sa len pozrieť, 1. mája na piešťanské sídlisko Adam Trajan
Moravská Fourcross Liga 2007

Moravská Fourcross Liga 2007

Vážení přátelé, s radostí vám mohu zprostředkovat informace o vzniku nového domácího fourcrossového seriálu nazvaného Moravská Fourcross Liga, ve zkratce MFL. V čele tohoto projektu stojí neúnavný jezdec, organizátor a dlouholetý spolutvůrce 4X pravidel, šumperský Marek Černý.
Prezentácia Slovenských tímov MTB downhill a four-cross pre rok 2006.

Prezentácia Slovenských tímov MTB downhill a four-cross pre rok 2006.

Radi by sme predstavili bajkovej verejnosti slovenské tímy, ktoré združujú priaznivcov downhillu a four-crossu a to prostredníctvom slovenských webových stránok, kde by dostali priestor na prezentáciu svojho klubu, jazdcov, ale i partnerov, či sponzorov pre túto nadchádzajúcu sezónu 2006.
Prvý indoor twister cup 2006

Prvý indoor twister cup 2006

Cyklistický klub Twister si Vás dovoľuje pozvať na prvý bmx&mtb 4X pretek v Šenkviciach - Slovensko.
21. – 22. január 2006. 284 m dlhá trať, prize money, občerstvenie, hudba a možnosť porovnať sa s Michalom Prokopom. Proste fajn víkend...
SP 4X: Polc vo svetovej konkurencii opäť bodoval

SP 4X: Polc vo svetovej konkurencii opäť bodoval

Najúspešnejší slovenský horský cyklista Filip Polc opäť potvrdil svoju príslušnosť k svetovej zjazdárskej špičke, keď v pretekoch 7. kola Svetového pohára v talianskom horskom stredisku Pila Vallée d'Aoste obsadil vo "four crosse" ôsme miesto. Polc si za štvrtú priečku v malom finále pripísal na svoje konto ďalších trinásť bodov do pribežného hodnotenia SP 2005, rovnako ako v úvodných pretekoch sezóny v španielskom Vigu.
Norco 4X Rookie Cup 2005

Norco 4X Rookie Cup 2005

Vážení přátelé,
ačkoli má fourcross za sebou teprve tři sezony, na úrovni mistovství světa a světového poháru jednoznačně potvrdil svou pozici nejatraktivnější a nejdynamičtěji se rozvíjející discipliny horských kol. Hodnoceno mezinárodními úspěchy, díky Michalu Prokopovi, Janě Horákové a dalším jezdcům si český 4X během tak krátké doby získal renomé, o které jiné discipliny usilují marně po celá desetiletí.
Majstrovstvá Slovenska MTB-4X 2004

Majstrovstvá Slovenska MTB-4X 2004

Sobotňajšie ráno, 9. októbra, v Bratislave – Rači, z pohľadu počasia neveštilo nič dobrého. Obloha sivá, mraky zahaľovali malokarpatské vŕšky. Slabé mrholenie prešlo pred deviatou hodinou do hustého dažďa. Niet sa čo čudovať, že sa pretekárom nechcelo ísť na prezentáciu, nie to ešte na tréning, ktorého začiatok bol stanovený na deviatu hodinu. Nakoniec sa kvôli nečasu začínalo o hodinu neskoršie. Neviem, či to bolo počasím alebo neskorým jesenným termínom, ale na štart kvalifikačných jázd nastúpilo len 6 jazdcov. Z tohto počtu boli štyria s licenciou Slovenského zväzu cyklistiky, dvaja bez licencie...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up