Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Festival

Cyklo Camp Spiš už o týždeň

Cyklo Camp Spiš už o týždeň

CYKLO CAMP SPIŠ 2012 sa bude konať v dňoch 1. – 5.8.2012 na Hnilčíku v lyžiarskom stredisku Mraznica, okres Spišská Nová Ves. Organizátori akcie maju posledné voľné miesta, tak sa poponáhľajte!
Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou PR článok

Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou

Višegrádsky fond podporil festival dobrodružných filmov HoryZonty. Diváci sa môžu tešiť na kvalitných hostí z horského prostredia zo Slovenska, Čiech, Poľska a Maďarska. Trojdňový festival otvorí vo štvrtok 10. novembra legendárny horolezec, otec známej herečky Zuzany Fialovej, ktorý spolu s Michalom Orolinom pred štyridsiatimi rokmi vystúpil na prvú československú osemtisícovku.
POZVÁNKA na KELLYS camp 2008

POZVÁNKA na KELLYS camp 2008

Od prvej myšlienky usporiadať cyklo podujatie aj pre širokú bikerskú verejnosť uplynulo šesť mesiacov.
CYKLOFEST 2008 + súťaž

CYKLOFEST 2008 + súťaž

Pozývame vás na veľký Cyklofest 2008. Bude sa konať 17.5 v Považskej Bystrici a ponúka naozaj široké spektrum súťaží na bikoch - Sensor Cyklocesta Zdravia, Kellys považský MTB Maratón a NIKA Veľká jazda masiek. MTBiker.sk pre vás exkluzívne prichystal bleskovú súťaž. Viac v článku!
FESTIVAL CYKLISTIKY POČTVRTÉ

FESTIVAL CYKLISTIKY POČTVRTÉ

Mistrovství ČR v MTB maratónu, Orientační závod dvojic, pohodový Freestyle Jam, koncerty Dana Bárty a skupiny Gaiah Mesiah, to vše pod záštitou pražského primátora Pavla Béma. Nejen toto bude letošní čtvrtý ročník Festivalu cyklistiky.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up