Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Propozicie

AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

Podrobné informácie o 15. ročníku AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly. Podujatie je zaradené do Valašskopovažskej MTB série 2013, ktorá v tomto roku znova zahŕňa 8 bikemaratónov. 4 sú na Morave a 4 na Slovensku. U AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly sa do poradia započítava trasa 48 km. Záštitu nad 15. ročníkom podujatia opäť prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár.
Festival KitzAlpBike 2013 PR článok

Festival KitzAlpBike 2013

Propozície a informácie o blížiacom sa festivale KitzAlpBike.
Novomestský pedál 2013 PR článok

Novomestský pedál 2013

Prvý ročník cyklistických pretekov Novomestský pedál 2013 je tu. Už v nedeľu 2. júna bude Železná studnička patriť všetkým priaznivcom cyklistiky – deťom aj dospelým. Preteky organizuje mestská časť Nové Mesto v spolupráci s občianskym združením Deťom pre život a bude súčasťou Župného pohára.
Kaňanský bicigeľ 2013

Kaňanský bicigeľ 2013

Propozície k XC preteku Kaňanský bicigeľ 2013, ktorý je súčasťou Hornonitrianskej tour.
Spišských 333 EXTREME

Spišských 333 EXTREME

Spišských 333 EXTREME je nonstop pretek určený pre nadšencov horskej (MTB) cyklistiky, ktorí sú odhodlaní zabojovať s prírodou často na hranici svojich možností.
Spišských 333 EXTREME je obrovskou výzvou, pri ktorej otestuješ sám seba, zabojuješ so svojím ja v extrémne náročnom preteku bez podpory. Siahneš na dno svojich fyzických, ale aj psychických síl, ale v cieli sa všetko premení na pocit skutočného uspokojenia, nielen z preteku, z poznania krásy hôr na Spiši, ale aj z poznania nových priateľov a ich životnej filozofie. Nezáleží na poradí v cieli, nezáleží na cenách, tvojím víťazstvom bude absolvovanie tohto krásneho extrémneho preteku.
KAKTUS BIKE Bratislavský MTB maratón 2013 PR článok

KAKTUS BIKE Bratislavský MTB maratón 2013

1. ročník vytrvalostných pretekov horských bicyklov v Malých Karpatoch v oblasti Devínska Kobyla. Preteky sa konajú pod záštitou župana Bratislavského kraja - Ing. Pavla Freša.
Maratón bude súčasťou série „Župný pohár Na bicykli deťom", séria pretekov v bratislavskom kraji, kde hlavnou cenou v tombole bude osobný automobil.
Baťovianska galuska 2013 PR článok

Baťovianska galuska 2013

Propozície k cestným pretekom jednotlivcov, ktoré odštartujú 8. júna v Partizánskom
6. Oravský cyklomaratón PR článok

6. Oravský cyklomaratón

6. ročník vytrvalostného preteku horských bicyklov v oblasti Oravských kopcov. Maratón bude jedným z pretekov série SLOVAK XCM TOUR 2013, ktorá pozostáva zo 9-tich horských cyklomaratónov na Slovensku (www.cyklomaraton.sk).
Propozície 2. ročníku preteku Sliezsky vrchár PR článok

Propozície 2. ročníku preteku Sliezsky vrchár

Horský Hotel Sliezsky dom Vás srdečne pozýva na 2. Ročník preteku Sliezsky vrchár, ktorý sa bude konať v sobotu 1.6.2013
BBB Vlko- Hron 2013 PR článok

BBB Vlko- Hron 2013

Propozície k 8. ročníku BBB Vlko- Hron cyklomaratónu
Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013 PR článok

Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013

V sezóne 2013 sa opäť môžete tešiť na cyklistické preteky na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Tentokrát sme pre Vás pripravili seriál pod názvom SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013. Súčasťou seriálu sú dvoje preteky. Oficiálne dátumy podujatí sú už známe a preto Vás touto cestou srdečne pozývame v dňoch 8.mája a 29.augusta 2013 zajazdiť si a zmerať sily na jedinom slovenskom automodrome.
Propozície k ôsmemu ročníku Sereďmaratónu PR článok

Propozície k ôsmemu ročníku Sereďmaratónu

2. júna 2013, o 10 hodine na Námestí Slobody štartuje už 8. ročník cyklistického podujatia "Sereďmaratón". Športová akcia celoslovenského významu láka každoročne množstvo cestných cyklistov a cyklistiek, na preteky po rovinatých ale i kopcovitých cestách medzi Sereďou a Piešťanmi.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up