Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Intense Carbine 29

Intense Carbine 29

Intense Cycles Carbine 29 v oficiálnom videu. Musíme uznať že tento 29“ trailbike vyzerá naozaj skvostne
Propozície 4. kola Slovenského DH pohára 2013 PR článok

Propozície 4. kola Slovenského DH pohára 2013

Propozície k blížiacemu sa 4. kolu Slovenského DH pohára 2013 v Kubínskej Holi.
Sagan tancoval ako Jánošík, vítali ho stovky ľudí

Sagan tancoval ako Jánošík, vítali ho stovky ľudí

Slovenského cyklistu Petra Sagana, ktorý v nedeľu obhájil zelený dres na pretekoch Tour de France, vítali v utorok na Mariánskom námestí v rodnej Žiline stovky ľudí. So zelenými balónmi v rukách skandovali jeho meno a vytrvalo čakali na podpisy.
Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami Slovenska v cross country horských cyklistov sa v Košiciach stali Michal Lami a Michaela Maláriková. Medzi mužmi Michal Lami v nedeľu predstihol Martina Haringa a svojho brata Františka Lamiho, Maláriková medzi ženami zdolala sesterské duo Zuzanu a Andreu Juhásové.
MSR DH Jasná 2013

MSR DH Jasná 2013

Okrem fotogalérie vám prinášame skvele spracované video z Majstrovstiev SR v downhille
Froome celkovým víťazom, záver pre Kittela

Froome celkovým víťazom, záver pre Kittela

Brit Christopher Froome napodobnil vlaňajší úspech krajana i tímového kolegu v Sky Bradleyho Wigginsa a stal sa víťazom cyklistických pretekov Tour de France. Jubilejný 100. ročník slávnych pretekov bol úspešný aj pre slovenskú cyklistiku - Peter Sagan sa stal držiteľom druhého najcennejšieho dresu, na Elyzejských poliach v Paríži ho v nedeľu definitívne obliekli do zeleného dresu víťaza bodovacej súťaže. Dvadsaťtriročný jazdec tímu Cannondale obhájil vlaňajšie prvenstvo. "Mojím cieľom bolo obhájiť zelený dres, čo sa mi aj podarilo. Som rád, že táto Tour je už na konci, bola úplne iná ako vlaňajšia," uviedol
Fotogaléria MSR DH Jasná

Fotogaléria MSR DH Jasná

Fotogaléria z víkendových Majstrovstiev SR v downhille. Preteky v Jasnej boli zároveň tretím kolom SP. Elitnú kategóriu mužov ovládol maďarský pretekár Liszi Attila, druhé miesto obsadil reprezentant tímu Ctm - Novatec Martin Knapec. Pódiovú trojicu uzatvára Matej Charvát. Najlepším tímom tohto víkendu sa stal Life4Ride DH Team. Kompletné výsledky nájdete tu
Salzkammergut Trophy 2013

Salzkammergut Trophy 2013

210 a 7000. Každému je asi jasné, čo znamenajú. Aj keď trochu nerád začínam iba číslami, tak sú to práve oni, čo každoročne lákajú odvážlivcov na pokorenie jednej z najextrémnejších tratí. Ďalším a podľa mňa rovnako dôležitým faktorom je skutočne výnimočná atmosféra celého podujatia. A keď sa po minuloročnom upršanom vydaní pridá aj krásne počasie tak jednoducho na 16. ročníku nie je o čom. Soľná komora opäť lákala na súboj. Či už so súpermi, vlastným časom alebo jednoducho iba s túžbou stihnúť prejsť trať v limite, ktorý je skutočne neúprosný...
Road Gap na Tour de France 2013

Road Gap na Tour de France 2013

A máme tu ďalšie video z tohtoročnej Tour, tento krát sa však zábavu nestará Peter Sagan ale Romain Marandet, Kevin Demolis, Alexis Bosson, Killian Bron a Emeric Caron. Táto parta po 6 mesiacoch plánovania a mesiaci budovania preskočila pelotón počas predposlednej sobotnej etapy stého ročníka Tour de France.
Froome má za sebou dlhú životnú cestu za úspechom

Froome má za sebou dlhú životnú cestu za úspechom

Už len niečo cez sto kilometrov z Versaille do Paríža (133,5 km) a Christopher Froome bude oslavovať najväčší úspech kariéry. V parížskom cieli ho po nedeľňajšej skôr exhibičnej etape budú korunovať za kráľa 100. ročníka Tour de France. Pri neúčasti vlaňajšieho víťaza a tímového kolegu Bradleyho Wigginsa dostal štartové číslo jeden a potvrdil, že ho nosí oprávnene. Dvadsaťosemročný jazdec tímu Sky sa do žltého dresu obliekol premiérovo po víťazstve v ôsmej etape a nepustil ho až do parížskeho záveru.
Quintana víťazom 20. etapy, Sagan obháji zelený dres

Quintana víťazom 20. etapy, Sagan obháji zelený dres

Kolumbijčan Nairo Alexander Quintana sa stal víťazom sobotňajšej 20. etapy na 100. ročníku najslávnejších cyklistických pretekoch Tour de France, ktorá viedla z Annecy do Annecy-Semnoz a merala 125 km. Dvadsaťtriročný jazdec tímu Movistar preťal pásku na vrchole kopca Semnoz pred Španielom Joaquinom Rodríguezom a Britom Christopherom Froomom.
Noční jazdci

Noční jazdci

Ošľahaní vetrom, drsní, zarastení. Pokoj a rozvahu im čítať z očí. Ako osamelí vlci sa plížia horou. Pomaly, isto.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up