Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Velo City

Black Friday v predajniach VeloCity a eBiker – na všetok tovar! PR článok

Black Friday v predajniach VeloCity a eBiker – na všetok tovar!

Ak zháňate kvalitný bicykel, oblečenie alebo komponenty, využijte akciovú ponuku v predajniach VeloCity a eBiker už tento piatok a sobotu.
Výpredaj testovacích bicyklov a vozíkov pre deti vo VeloCity PR článok

Výpredaj testovacích bicyklov a vozíkov pre deti vo VeloCity

Hľadáte pre seba zaujímavý model, ale radi by ste čo najvýhodnejšiu cenu? Jednou z možností sú testovacie bicykle a v tejto ponuke nechýba fatbike, tandemový špeciál alebo vozíky pre najmenších.
VeloCity – Predaj a servis bicyklov pri Železnej Studničke v Bratislave PR článok

VeloCity – Predaj a servis bicyklov pri Železnej Studničke v Bratislave

Sme mladá predajňa v Bratislave, sídlime pri Železnej Studničke, konkrétne na Lamačskej ceste 8. Ponúkame širokú ponuku služieb - od predaja po servis bicyklov. Chcete si kúpiť nový bike? Ako jediný máme v ponuke všetky typy bicyklov od renomovaných výrobcov: horské, cestné, krosové, fatbiky, elektrobiky a dokonca aj tandemové bicykle. Mysleli sme aj na najmenších a dostupné sú samozrejme odrážadlá, kolobežky a detské bicykle vo veľkostiach od 20" do 24".
VeloCity Bratislava – predajňa a kvalitný servis PR článok

VeloCity Bratislava – predajňa a kvalitný servis

Toto nie je len úplne bežná predajňa bicyklov. Okrem širokého sortimentu značiek ako Cannondale, Focus, Merida, GT, Santa Cruz, GoCycle, Kellys, Early Rider ponúka aj kvalitný servis. Motto „na ceste do lesa“ tiež nie je len fráza, pretože zo Železnej Studničky je to do terénu naozaj kúsok, takže netreba nový bike nakladať a vykladať z auta, ale môžete ísť rovno jazdiť.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up