Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Zabava

Pro Cycling Manager 2016, virtuálna verzia Tour de France a manažmentu

Pro Cycling Manager 2016, virtuálna verzia Tour de France a manažmentu

Súčasne s Tour de France na reálnych cestách vo svete hier pribudla herná novinka Pro Cycling Manager 2016. Hra vyvíjaná pod licenciou Tour de France je tak jednak absolútnym manažérom z pohľadu majiteľa klubu, no zároveň hrou, ako inak, pretekárskou, odohrávajúcou sa priamo na jednotlivých etapách najslávnejších cyklistických pretekov. Azda najviac rezonujúca športová tematika v súčasnosti je práve cyklistika a úspechy Petra Sagana. Práve on bude zrejme tou najžiadanejšou postavou z pomedzi všetkých cyklistov v hre pre slovenského hráča.
Jednoducho najlepší darček

Jednoducho najlepší darček

V tajomných lesoch pod majestátnym vrchom sa skrýva nevšedná vec. Nie je to nič všedného, čo sa dá kúpiť v každom obchode, alebo objednať na internete s výhodnou zľavou. Je to niečo čo, nejde získať len tak, proste najlepší darček.
Zabudni na Zoncolan

Zabudni na Zoncolan

Nikdy som s cyklistikou ani behom nezačínal. Behal som a bikoval odjakživa. Boli sezóny, keď som mal dobrú formu, boli sezóny, keď som trénoval menej, ale od detstva som trénoval. Nikdy som nechápal tie bambuľky, buchtičky a majstrov pivné brušká, čo sa šmochtali po ceste hore Železnou studničkou. Ako ich to môže baviť? Prečo to robia? Prečo chodia behať, keď sú takí pomalí? Keď som trénoval bežecké tempá 4:10 na kilometer, alebo jazdil na cesťáku tréningy na kopci na Kolibu, iba som ich povýšenecky obehol, zavrčal, ostriekal kvapkami potu a zmizol v diaľke.
Je to ešte zábava?

Je to ešte zábava?

Pred tromi rokmi som sa rozhodoval, akému športu sa budem venovať. Mal som (kedysi nepredstaviteľných) 32 rokov. Pri zaväzovaní šnúrok som si musel nohu vykladať na prvý schod a pohľad do zrkadla nebol práve najlepší.
Aká bola sezóna s Detskou tour Petra Sagana 2015?

Aká bola sezóna s Detskou tour Petra Sagana 2015?

Počas roku 2015 zavítala Detská tour v rámci deviatich kôl do všetkých častí Slovenska. Zasúťažiť si prišlo 2 417 detí, čo je takmer o 20% viac ako minulý rok. Pripomeňte si spolu s nami v krátkom sumári druhý ročník a pozrite si fotografiu všetkých víťazov.
Ako bicyklom zdolať mestské kaskády?

Ako bicyklom zdolať mestské kaskády?

Ďalší z neskutočne šialených klipov Dannyho MacAskilla, ktorý opäť priniesol nové parádičky. Skákanie zo strechy na strechu, jazda po okrajoch vysokých domov, či skok do mora, tak to je len zlomok šialeností, ktoré určite stoja za to, aby ste si ich pozreli, no rozhodne doma, či vonku neskúšali :-).
Peter Sagan a Specialized: Znovu spolu a opäť s parádičkami PR článok

Peter Sagan a Specialized: Znovu spolu a opäť s parádičkami

"Je skvelé vrátiť sa ku Specialized, spolu sme vyhrali juniorský titul majstra sveta v horskej cyklistike, tým viac sa teším na novú sezónu" - Peter Sagan. To bolo v roku 2008 v talianskom Val di Sole. Pozrite si Petrove parádičky a prečítajte si aj niečo o jeho príprave a cieľoch na sezónu 2015.
Silvestrovský foto špeciál 2014

Silvestrovský foto špeciál 2014

Pozrite sa ako vyzerá umývanie biku vo vani, neúspešný pokus o krádež bikov v Ružinove alebo osmičky, ktoré sa už nedajú vycentrovať... Prinášame stručný výber "zaujímavých" fotiek z fóra, do ktorého ste počas celého roku pridali tisíce fotografií.
Silvestrovský video špeciál: Medveď stráži singletrail, zničené Alpy po cyklistoch, 90-te roky v MTB a ďalšie chuťovky

Silvestrovský video špeciál: Medveď stráži singletrail, zničené Alpy po cyklistoch, 90-te roky v MTB a ďalšie chuťovky

Na fóre v téme Bajkerské videá sa v roku 2014 pridali 10-ky alebo skôr 100-ky videí. Do silvestrovského špeciálu sa hodilo určite viacero videí, ale na zlepšenie nálady určite postačí aj 6 nasledujúcich :).
Aké je to nechať vysokú školu a vydať sa na bajku zistiť, kam sa dá až ísť?

Aké je to nechať vysokú školu a vydať sa na bajku zistiť, kam sa dá až ísť?

Autor a zároveň aj jazdec do popisu videa doslova napísal: "Sekl jsem s vysokou školou. Neměl jsme však téměř žádné peníze a rodiče mi řekli, že mě nebudou peněžně podporovat, když nestuduju. S osmi stovkama na účtu a dalšíma osmi v peněžence jsem si našel nějaké brigády v Brně a začal vydělávat na vysněnou cestu na kole." Slušne spravené video je o tom, aká bola cesta, kam až prišiel a čo všetko sa mu na ceste prihodilo.
Poriadna nahánačka a potom base jump aj s bajkom

Poriadna nahánačka a potom base jump aj s bajkom

Chlapíci, ktorí spravili toto video, to vedia perfektne na bajkoch, s kamerou a nechýba im ani zmysel pre humor. Na začiatku sa trápili s otázkou, ako spraviť peckové video v dobe, kedy vládne na internete zadoček Kim Kardashian :)... Chlapíci však zapojili silné zbrane úspešných športových videí a našťastie ich namixovali veľmi dobre. Už len dodať, že bajky sú Yeti Cycles a hudba Slayer. Užite si to ;)
Test: Fatbike Duratec Snowdoor - bike pre pôžitkárov a dobrodruhov

Test: Fatbike Duratec Snowdoor - bike pre pôžitkárov a dobrodruhov

Pod zadok sa nám dostal po dobu siedmych dní bike skonštruovaný do extrémnych podmienok s mrazivým názvom Duratec Snowdoor. Ako názov sám napovedá jeho DNA bola špeciálne upravená a vyladená, aby si poradila s podkladom, pri ktorom bežné biky znervóznejú a necítia sa takpovediac úplne vo svojej koži. Nakoľko Perinbaba si v tomto ročnom období zatiaľ užíva prázdniny niekde v teple, bike bol podrobený testom v prechodných podmienkach v Malých Karpatoch. Fatbike dala do testu požičovna a predajca www.fatbikes.sk.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up