Jazda na snehu – časté otázky a tipy

Výber plášťov, použitie hrotov, základné úpravy na biku a pár pravidiel či tipov pre jazdu v zime a na snehu – o tom bude dnešné video.

Nič sa nemá preháňať a o jazdení v zime to platí možno dvojnásobne. Ale keď si trochu rozumne odhadnete podmienky, môžete odhaliť úplne novú tvár cyklistiky, najmä ak sa bavíme o jazde po snehu. Tá vie byť skvelým spestrením a zážitkom, rovnako aj výborným tréningom techniky. A pokojne môžete byť zároveň aj fanúšikmi trenažéra, to sa nijako nevylučuje. Podľa mňa sa tieto svety vedia pekne dopĺňať. Vo videu nižšie sa pokúsim odpovedať na veľmi časté otázky, ktoré sa týkajú najmä základného výberu komponentov, nastavenia bicykla a pridám tiež niekoľko tipov z vlastných skúseností.


Ďalší relevantný obsah, ktorý súvisí s oblečením, výberom komponentov a tipmi pre jazdu v zime:


Zimné výlety a akcie:

Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Čo sa dá zažiť pri zimnom jazdení v Tatrách?

Čo sa dá zažiť pri zimnom jazdení v Tatrách?

Glevo, zima a bike – to je kombinácia, ktorá ide k sebe. Kde momentálne najčastejšie jazdím, čo ma zima naučila a ako sa pripraviť na zimné jazdenie?
Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Začali ste s cyklistikou a radi by ste komfortne jazdili aj vtedy, keď sa ochladí či keď spadne pár kvapiek dažďa? Dnes vám skúsim poradiť, ako si dať dokopy výbavu, ktorá bude dostatočne univerzálna pre širokú škálu teplôt.
Video: Ako jazdiť na pumptracku? Radia reprezentanti Slovenska

Video: Ako jazdiť na pumptracku? Radia reprezentanti Slovenska

Pumptrack je dráha, na ktorej zrýchľujeme pomocou správnej techniky pumpovania. To znamená, že počas jazdy nešliapeme. Ako na správnu techniku na pumptracku?
keyboard_arrow_up