Krátka dovolenka na Slovensku – niekoľko tipov

Menšia dovolenka, predĺžený víkend alebo proste „len" víkend sú ideálne na spoznávanie domácich terénov. V podobnom duchu mi napadlo hneď pár miest, ktoré môžete vyskúšať.

Snažíme sa neustále tvoriť nový obsah, no niekedy je dobré využiť veci, ktoré sme už spracovali a zasadiť ich do odlišného kontextu. A práve téma dovoleniek mi prišla ako celkom dobrý nápad. Keď sa povie slovo dovolenka, zrejme veľa z vás si predstaví týždeň, či dva oddychu od práce, veľmi často nejaký výlet do zahraničia. Ale rovnako sa môže jednať o niečo menšie, stačí si vziať deň/dva navyše k víkendu a razom sa otvorí pomerne veľký priestor. No a práve vtedy sa dokonale hodí využiť naše „malé“, ale poriadne koncentrované Slovensko. Za mňa osobne sú takéto domáce „výpady“ ideálne, človek nevypadne z rytmu, ale pritom dokáže viac než dobre zresetovať hlavu a prísť na nové myšlienky, či na chvíľu zmeniť prostredie.

Lokality, ktoré spomínam, sú kombináciou obsahu, ktorý sme v nich vytvorili, no rovnako som tieto miesta navštívil opakovane, veľmi často s rodinou. Jednoducho sú to miesta, kde si viete spraviť pestrý program počas pár dní a sú vhodné pre široké skupiny jazdcov – vrátane začiatočníkov.

No a rovnako viem, že na Slovensku je ešte množstvo iných miest, ktoré stále čakajú aj na moje vlastné „objavenie“, takže sa rozhodne nejdem hrať na experta v rámci cykloturizmu u nás...učím sa za pochodu a spomínaná tvorba obsahu je u mňa najlepšia motivácia.


Lokality:

report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tipy na výlety v okolí Zuberca pre všetkých

Tipy na výlety v okolí Zuberca pre všetkých

Radi by ste aktívne strávili pár dní pod dohľadom Roháčov, vzali bicykle a rodinu? Možno tento menší „rodinný etapák" poslúži ako inšpirácia.
Tip na výlet: A opäť to vábivé Valašsko - výjazd plný zážitkov

Tip na výlet: A opäť to vábivé Valašsko - výjazd plný zážitkov

Valašsko je cyklistický raj pre milovníkov cesťákov i MTB. Kto tam nebol, neuverí, kto tam bol, rád sa tam znovu vracia.
Už viem, prečo sú Pogačar a Roglič dobrí v horách

Už viem, prečo sú Pogačar a Roglič dobrí v horách

Mnohých pri predstave skvelej dovolenky v horách zrejme nenapadne Slovinsko ako prvé. Čo ponúka a prečo by mohlo nadchnúť aj vás?
keyboard_arrow_up