Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bezdusove

Dlhodobý test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Dlhodobý test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Do dlhodobého testu sa midostali plášte „Made in Japan“, konkrétne model Panaracer Fire XC Pro vo verzii UST. UST čiže „Universal System for Tubeless“ je bezdušový systém patentovaný francúzskou spoločnosťou Mavic, ktorý používam už 7. sezónu a tieto mnou testované japonské plášte prinášajú výhody tohto systému. Test prebiehal už od konca leta 2014.
Bezdušové systémy plášťov a kolies

Bezdušové systémy plášťov a kolies

Bezdušové systémy v horskej cyklistike sú na svete už dosť dlhú dobu a medzi profíkmi sa stali rýchlo jasnou voľbou. V posledných rokoch nastal veľký boom bezdušových systémov aj medzi hobby jazdcami a práve v týchto radoch si „bezdušáky“ získavajú čoraz viac priaznivcov. Pri výbere bezdušového systému musíte zvážiť viacero okolností a rozhodnúť sa medzi viacerými technickými možnosťami a samozrejme, musíte zvážiť aj možnosti vašej peňaženky.
Test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Nedávno sa mi do rúk dostali plášte „Made in Japan“, konkrétne model Panaracer Fire XC Pro vo verzii UST. UST čiže „Universal System for Tubeless“ je bezdušový systém patentovaný francúzskou spoločnosťou Mavic, ktorý používam už 6. sezónu a tieto mnou testované japonské plášte prinášajú výhody tohto systému.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up