Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Bike Hall Contest

Bike Hall Contest

Na trutnovském krytém stadionu vyroste na betonové ploše, tedy už bez ledu, bikepark pro první českou bike battle. Ta se pojede 9.dubna.
Rubena Malevil CUP

Rubena Malevil CUP

Jablonné v Podještědí - Heřmanice - Lužické hory. VI. INTERNATIONAL MTB MARATHON 14. 5. 2005
Author Karpatský Vlk 2005

Author Karpatský Vlk 2005

Posledný pretek Author Maratónskej série 2005 sa odohrá v okolí Bratislavy, na akcii nazvanej Author Karpazský Vlk 2005. Propozície akcie nájdete v článku
Norco 4X Rookie Cup 2005

Norco 4X Rookie Cup 2005

Vážení přátelé,
ačkoli má fourcross za sebou teprve tři sezony, na úrovni mistovství světa a světového poháru jednoznačně potvrdil svou pozici nejatraktivnější a nejdynamičtěji se rozvíjející discipliny horských kol. Hodnoceno mezinárodními úspěchy, díky Michalu Prokopovi, Janě Horákové a dalším jezdcům si český 4X během tak krátké doby získal renomé, o které jiné discipliny usilují marně po celá desetiletí.
Prínos meračov srdcovej frekvencie POLAR

Prínos meračov srdcovej frekvencie POLAR

Ak vlastníte prístroj POLAR, v článku nájdete užitočné rady ako trénovať s týmto športtesterom, ak POLAR nevlastníte, zistíte, o čo prichádzate... PR článok
Tréning cyklistov v posilňovni.

Tréning cyklistov v posilňovni.

Tréning v posilňovni je nevyhnutný pre cyklistov všetkých vekových kategórií. Silné svalstvo dolných končatín umožňuje zlepšenie výstupného výkonu v priebehu sezóny a taktiež pôsobí ako preventívny činiteľ ochorenia kĺbov a úponov dolných končatín, ktoré musia odolávať veľkej sile behom cyklistickej záťaže.Takisto aj cvičenie a posilňovanie svalov trupu a brucha je dôležité pri prevencii bolestí chrbta a krku.
Licenčný poriadok SZC 2005

Licenčný poriadok SZC 2005

Ak sa v prichádzajúcej sezóne chcete objaviť v závode Slovenského pohára, je dobré vybaviť si licenciu. Čo sa môže s licenciou robiť, čo sa nemôže a ako ju získať, nájdete tu...
Gary Fisher 2005 - 2. časť !

Gary Fisher 2005 - 2. časť !

Druhá časť článku o bikoch od Garyho Fishera pozostáva z modelov Sugar, modelov s 29" kolesami, bicyklami postavenými na novom ráme s karbónovou zadnou stavbou AC/DC a klasickými hardtailovými modelmi s geometriou Genesis. Nájdete tu aj jednu perličku s pevným prevodom (SingleSpeed), ktorá sa k nám ale nedováža.
Gary Fisher 2005 - 1. čast !

Gary Fisher 2005 - 1. čast !

Gary Fisher, druhý z koncernu Trek vyrábajúci horské biky predstavil svoje modely pre rok 2005. Gary ako jeden z priekopníkov a zakladateľov horskej cyklistiky doplnil svoju kolekciu o freeridové modely a pevné modely s karbónovou zadnou stavbou. Tiež nechýbajú biky s 29" kolesami a klasické hardtaily. V prvej časti si môžete pozrieť koláčiky (Cake) a nové freeridové modely, tentokrát už aj s cenami.
Novinka od SRAM RockShox!

Novinka od SRAM RockShox!

Spoločnosť SRAM RockShox prekvapila s uvedením ďalšej novinky. Nečakal som, že v tak krátkej dobe dôjde k jej uvedeniu, aj keď nie je prevratná. Pravdepodobne ňou reagovali na konkurenciu, ktorá niečo podobné vo svojom portfóliu má. Neprezradím Vám o čo ide. Presvedčte sa sami.
MAXIM a EXTRAN Professional

MAXIM a EXTRAN Professional

Špičková doplnková výživa pre športovcov už aj na Slovensku! Kompletná ponuka výživy, ktorú užíva 90% jazdcov na Tour de France a ktorá pomohla športovcom k olympijským medailám!
Najľahšie biky na svete

Najľahšie biky na svete

V tomto článku uvidíte, podľa stránky weightweenies.starbike.com, momentálne najľahšie biky na svete. Sú 4 - full, hardtail, singlespeed a cestný bike. Schválne, tipnete si približne hmotnosť?
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up