Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Rozhovor s F. Pitkom - Jarná Klasika, Slovenský Raj, Okolo Vysokých Tatier

Rozhovor s F. Pitkom - Jarná Klasika, Slovenský Raj, Okolo Vysokých Tatier

Keď som na oslovil organizátora maratónov Jarnej Klasiky, Slovenského Raja či okolo Vysokých Tatier, Františka Pitka so žiadosťou o rozhovor, prisľúbil ho so slovami, že je za každú vec, ktorá posúva cyklistiku. Jarnú Klasiku ani Slovenský Raj nepoznám ale maratón okolo Vysokých Tatier by som si asi niekedy zajazdil. S rozhovorom na tému cyklistika p. Pitko súhlasil aj s poznámkou, že je za každú aktivitu, ktorá posúva cyklistiku. Veď preto túto sériu rozhovorov robím, nie? :-)
Pražské kritérium nakoniec aj bez Ullricha, Hincapieho....

Pražské kritérium nakoniec aj bez Ullricha, Hincapieho....

a ďalších hviezd z tímov T-Mobile, Discovery Channel a Ed’System-ZVVZ. Na tlačovej konferencii ešte nikto netušil (možno ani sami protagonisti) aká situácia sa vyvinie. Všetko prebiehalo bez najmenších problémov. S približujúcim sa časom štartu sa však nervozita stupňovala. Vyjadrenia komentátorov sa každú chvíľu menili a po niekoľkých posunoch oficiálneho štartu (ktorý mal byť o 17:30) nakoniec odštartovalo o 18:10 len 27 jazdcov medzi ktorými boli najväčšími hviezdami Gilberto Simoni (víťaz Gira), Ondřej Sosenka a Jan Hruška.
Špaňodolinský cyklomaratón

Špaňodolinský cyklomaratón

6.ročník cyklomaratónu, ktorý bude odštartovaný z Námestia v obci Špania Dolina 20.08.2005
XTERRA SE ZABYDLELA I NA SLOVENSKU

XTERRA SE ZABYDLELA I NA SLOVENSKU

S k a l i c a/Z l a t n í c k á d o l i n a - Jan Kubíček potvrdil svoji výkonnost i ve slovenských Bílých Karpatech, kde se jel šestý závod ze série BRAVE XTERRA Czech Tour. Kubíček zvítězil potřetí v této sezóně a s přehledem tak vede Český pohár v terénním triatlonu. Mezi ženami vyhrála Eva Skalníková.
Non - stop cyklojazda Trnava - Rysy

Non - stop cyklojazda Trnava - Rysy

Non – stop cyklojazda má už dlhú tradíciu. Prvýkrát som sa zúčastnil tohto podujatia v roku 2004 a celkom sa mi to páčilo. Preto som vyspovedal pána Mariána Rozložníka, nech prezradí o tejto akcii viac.
SP DH 4.Kolo Myjava - Fotogaléria

SP DH 4.Kolo Myjava - Fotogaléria

V nedeľu sa na Myjave uskutočnilo 4. kolo Slovenského pohára horských cyklistov v zjazde. Hlavnú kategóriu mužov ovládli zahraniční pretekári, keď z víťazstva sa tešil Čech Vlastimil Hynčica pred Poliakmi Maciejom Jodkom a Michalom Kollbekom. Najlepší zo Slovákov bol na štvrtom mieste Ján Javorník. V kategórii juniorov triumfoval Poliak Mikolaj Wincenciak pred Tomášom Pagáčom. Medzi ženami sa v konkurencii dvoch cyklistiek presadila Poľka Anna Sojková, ktorá bola o dve a pol sekundy rýchlejšia ako domáca Helena Bošková.
XTERRA v Skalici už tento víkend

XTERRA v Skalici už tento víkend

Společnost XPG, producent Českého poháru v terénním triatlonu, Vás srdečně zve do SKALICE na SLOVENSKU, kde bude tuto sobotu, 16. ČERVENCE ve 14:00, odstartován šestý závod seriálu BRAVE XTERRA CZECH TOUR 2005, který je zároveň mistrovstvím Slovenska v terénním triatlonu!!!
SP DH 3.Kolo Kálnica - Fotogaléria

SP DH 3.Kolo Kálnica - Fotogaléria

Víťazmi sobotňajšieho 3. kola Slovenského pohára v horskej cyklistike sa v Kálnici v disciplíne zjazd stali Poliak Maciej Jodko a jeho krajanka Anna Sojková. V juniorskej kategórii triumfoval Slovák Tomáš Pagáč.
SP XC - 4.kolo

SP XC - 4.kolo

Slovenský pohár MTB 2005 - cross country - 4. kolo
9.7. 2005 – Dohňany, športový areál
Snickers Author Bike Session

Snickers Author Bike Session

Dnes sa v Bratislave konala prvá Snickers Author bike session za účasti Author Gangu na čele so Spacemanom, ktorí v troch exhibíciách ukázali čo dokážu (aj jeden backflip). Na túto súťaž sa mohol prihlásiť ktokoľvek, kto mal odvahu sa pobiť o skvelé ceny. Účasť bola trochu poskromnejšia ale celkom kvalitná. Chalani predvádzali na svojich bikoch triky, ktoré hodnotil rozhodca z Dirtbikera. Pozrite si vo fotogalérii čo sa dnes dialo.
BIKE Maratón Medzihorím 2005

BIKE Maratón Medzihorím 2005

Memoriál Radovana Kaufmana
4.kolo Slovenského pohára v bikemaratóne. 25.6.2005 sa štartuje v Partizánskom
SNICKERS AUTHOR BIKE SESSION 2005

SNICKERS AUTHOR BIKE SESSION 2005

Jak už nejspíš všichni víte letošní Snickers Author Bike Session 2005 se rozjela první akcí v Liberci 17.5. Vše začlo ve velkém štýlu a hlavní podíl na tom mají hlavně jezdci, kteří si přijeli za závodit v pohodovým kontestu na bmx a mtb!!! Triky, které všichni předváděli měli několika násobně větší úroveň než během loňské Bike Session 2004!!!
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up