Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Filip Polc

Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc si užíva zimnú dovolenku v Južnej Amerike, kde sa zúčastňuje viacerých urban downhill pretekov, na ktorých býva tradične jedným z favoritov. Tentokrát bol Filip druhý v Manizales v Kolumbii a poslal nám krátky report (v angličtine). Plus video
Filip Polc vyhral Holy Race v Japonsku PR článok

Filip Polc vyhral Holy Race v Japonsku

Filip Polc si prišiel po ďalšie víťazstvo na urban trati v Japonsku. Red Bull Holy Ride v Saijo City nachystal krátku 500 metrovú trať s 238 schodmi. Vyraďovacie kolá boli vo forme duelov a Filip nenašiel konkurenciu. Video a tlačová správa (po anglicky) v článku.
Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom PR článok

Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom

Bike camp Peru/Bolívia – pojazd na najstarších trejloch sveta. Spoznajte stavby starých Inkov zo sedla bajku s Filipom Polcom.
Celkové triumfy v zjazde pre Gwina a Moseleyovú

Celkové triumfy v zjazde pre Gwina a Moseleyovú

Američan Aaron Gwin a Francúzka Myriam Nicolová sa v nedeľu stali v talianskom stredisku Val di Sole víťazmi záverečných siedmych pretekov Svetového pohára v zjazde horských cyklistov v roku 2011. Gwin triumfoval pred Britom Dannym Hartom, Nicolová zdolala svoju krajanku Florianne Puginovú. Jediný Slovák v štartovom poli Martin Knapec obsadil 63. pozíciu.
MS Evil Racing aj s Polcom víťazne v súťaži tímov

MS Evil Racing aj s Polcom víťazne v súťaži tímov

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc dosiahol so svojím tímom MS Evil Racing kvalitný výsledok na extrémnom zjazde v rakúskom Innsbrucku. Dvadsaťdeväťročný Slovák zajazdil v absolútnom poradí druhý najlepší čas, keď o necelé štyri sekundy zaostal za svojím tímovým kolegom Brookom MacDonaldom.
Polcov najlepší výsledok v sezóne

Polcov najlepší výsledok v sezóne

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc dosiahol v nedeľňajších pretekoch Svetového pohára v zjazde vo francúzskom stredisku La Bresse najlepšie umiestenie sezóny v tomto seriáli, keď ho spomedzi osemdesiatich jazdcov vo finále klasifikovali na 23. pozícii.
Majstrami SR v zjazde Polc a Janečková-Šišková

Majstrami SR v zjazde Polc a Janečková-Šišková

Majstrami Slovenska v zjazde horských cyklistov sa v Malej Lučivnej stali Filip Polc a Katarína Janečková-Šišková. Súčasťou M-SR boli aj preteky Slovenského pohára, v ktorých triumfovali Česi Matěj Charvát a Jana Bártová.
V Kanade triumf Čecha Kulhavého, M. Lami 73.

V Kanade triumf Čecha Kulhavého, M. Lami 73.

Výsledky sobotňajších pretekov Svetového pohára v horskej cyklistike v kanadskom Monte Saint Anne.
SP: Polc v zjazde na 35. mieste

SP: Polc v zjazde na 35. mieste

Slovenský reprezentant Filip Polc obsadil v nedeľňajšom finále zjazdu na pretekoch Svetového pohára horských cyklistov v rakúskom Leogangu 35. miesto. Za víťazným Američanom Aaronom Gwinom zaostal slovenský pretekár o viac ako 18 sekúnd. Druhé miesto obsadil Brit Gee Atherton, tretie Juhoafričan Greg Minnaar. Medzi ženami triumfovala Floriane Puginová z Francúzska pred dvojicou Britiek Rachel Athertonovou a Tracy Moseleyovou.
Fort William: Filip Polc 34. v DH

Fort William: Filip Polc 34. v DH

Slovenskému reprezentantovi v horskej cyklistike Filipovi Polcovi sa nedarilo v nedeľňajšom zjazde na pretekoch Svetového pohára v britskom stredisku Fort William. Dvadsaťdeväťročný člen tímu MS Evil Racing skončil s takmer 13-sekundovým mankom na víťazného Juhoafričana Grega Minnaara na 34. mieste. Medzi ženami triumfovala Tracy Moseleyová z Veľkej Británie.
V Polomke triumf Mikulenku, Polc druhý

V Polomke triumf Mikulenku, Polc druhý

Výsledky nedeľňajšieho 1. kola Slovenského pohára v zjazde horských cyklistov v Polomke.
SP: Prvý zjazd sezóny pre Gwina, Polc tridsiaty

SP: Prvý zjazd sezóny pre Gwina, Polc tridsiaty

Víťazmi úvodného zjazdu sezóny v seriáli Svetového pohára sa v juhoafrickom Pietermaritzburgu stali Američan Aaron Gwin a Britka Tracy Moseleyová. V mužskej kategórii sa predstavil aj slovenský reprezentant Filip Polc, s takmer trinásťsekundovým mankom na víťaza ho klasifikovali na 30. priečke.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up