Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Info

Parkovanie a program na 1. Zimnom MTB maratóne PR článok

Parkovanie a program na 1. Zimnom MTB maratóne

Už zajtra odštartuje piaty ročník prvého zimného MTB maratónu na Slovensku. Prečítajte si niekoľko užitočných rád a informácii o zabezpečení parkovania a sprievodnom programe.
Jubilejná Tour de France z Korziky do nočného Paríža

Jubilejná Tour de France z Korziky do nočného Paríža

Jubilejný 100. ročník cyklistických pretekov Tour de France sa začne 29. júna na ostrove Korzika a vyvrcholí 21. júla etapou od zámku Versailles na už tradičné miesto na známom parížskom bulvári Champs-Élysées, kde sa bude prvýkrát v histórii finišovať za súmraku. Trasu s dĺžkou 3360 km predstavili v tieni škandálu okolo Lancea Armstronga organizátori v stredu v Paríži. Na cesty ostrova Korzika zavítajú najlepší cyklisti Tour prvýkrát.
Veletrh Bike Brno – již popatnácté a v novém termínu PR článok

Veletrh Bike Brno – již popatnácté a v novém termínu

Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno obsadí svou nabídkou tradičně pavilony V, F a G1. Mimoto proběhne v dalších výstavních halách a na volných plochách celá řada jedinečných doprovodných akcí. Již od 4. do 7. října čeká na brněnském výstavišti na návštěvníky tisíce jízdních kol a doplňků pro cyklistiku včetně velmi populárních elektrokol. Po roční přestávce navíc nabídne veletrh venkovní testování kol v přilehlém areálu Riviéra.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up