Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Info

Kráľovský maratón 2013 PR článok

Kráľovský maratón 2013

„Je to ozajstný maratón v horách, je to Impreza, výzva a nie turistická prechádzka po šotolinách. Zbierajte sily, pretože Kráľ vo svojom šiestom vydaní Vám ostane ešte nadlho v pamäti ako nová úroveň bicyklovania.“
Davorin XCM Slovak Paradise 2013 PR článok

Davorin XCM Slovak Paradise 2013

Horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov. Trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ – SEVER. Povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné drevené a kovové rebríky a stúpačky, asfalt, poľné cesty a tráva, Profil trate s náročnými stúpaniami a zjazdmi.
Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 štartuje už túto nedeľu

Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 štartuje už túto nedeľu

V nedeľu 30. júna 2013 o 15:00 odštartuje v najvýchodnejšej obci Slovenska tretí ročník závodu pre bikerov, bežcov a kolobežkárov, ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure. O čom tento pretek je sa môžete dočítať v článku Tvrďasi a tvrďasky.
Príprava na 1000 míľ 2013

Príprava na 1000 míľ 2013

Na tieto náročné preteky sa treba náležite pripraviť. Keďže predchádzajúce dva ročníky štartovali v daždi niekto vymyslel trenažér vo vani. Dole sa naleje blato a zhora tečie studená sprcha. Iní trénovali tisíce kilometrov s naloženým bikom v plnej výbave.
Salzkammergut trophy 2013 PR článok

Salzkammergut trophy 2013

S více než 4.000 účastníky z 37 zemí je Salzkammergut Trophy největším MTB maratonem v Rakousku. Dlouhá smyčka regionem UNESCO Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut platí mezi nejimpozantnější bikemaratonské trasy v Evropě. Vedle sedmi různě dlouhých tras čeká na účastníky bohatý program, který všem připraví nezapomenutelné zážitky v Bad Goisernu: eliminátor, sjezd jednokolek, dětské závody Junior-Trophy, výlety vrtulníkem, živé přenosy na zdi s LED, slavnostní stan, disco, divácky atraktivní místa, lezeckou Klettersteig-Tour, Pasta-Party, módní přehlídka, Expo atd.
Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Petrovia Sagan i Velits, možno Čech Roman Kreuziger, atraktívny dojazd na štadióne sú hlavnými lákadlami tohtotýždňových majstrovstiev Slovenska a Česka v cestnej cyklistike v Dubnici nad Váhom. Program šampionátu sa začne vo štvrtok 20. júna časovkami a vyvrcholí v nedeľu 23. júna atraktívnych pretekmi mužov elite.
V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

Bratislava bude už v sobotu 22. júna hostiť najlepších horských cyklistov z celého sveta na podujatí Bratislava City Downhill v zjazde z hradu na Rybné námestie. Organizátori pretekov pripravili zaujímavú 600 m trať s prevýšením 80 m, na ktorej na súťažiacich čaká desať umelo vytvorených skokov a tri sekcie schodov.
4. kolo Slovenského pohára BMX 2013 PR článok

4. kolo Slovenského pohára BMX 2013

Propozície 4. kola Slovenského pohára BMX 2013 a Voľných pretekov pre neregistrovaných jazdcov, aj na horských bicykloch
Piotr Brzózka víťazom Beskidy MTB Trophy 2013 PR článok

Piotr Brzózka víťazom Beskidy MTB Trophy 2013

Beskidy MTB Trophy 2013 spoznal v nedeľu svojho víťaza. Etapového MTB preteku sa zúčastnili pretekári z 20 krajín a počas 4 dní súťažili na trasách v okolí poľskej Istebnej. Od prvej etapy pretekárov sprevádzali náročné podmienky a nepriaznivé počasie. Dážď, blato a nízke teploty robili pretek ešte ťažším ako inokedy.
Rady pre cyklistov od Lenky Ilavskej – Litvinovej

Rady pre cyklistov od Lenky Ilavskej – Litvinovej

Čas letí a v nás, ktorí „odstrihávame meter“ smerom ku prvým pretekom, rastie vnútorne napätie. Otázky, či dokážeme udržať tempo s inými, či zdoláme dané kilometre, niekoľko stúpaní a pretneme cieľovú čiaru, či najazdené kilometre nám stačia na to, aby sme sa mohli vyrovnať konkurencii, nám narúšajú pokojnú predpretekovú prípravu.
Májové číslo Cyklistickej dopravy 2013 je na svete PR článok

Májové číslo Cyklistickej dopravy 2013 je na svete

Prečo nebicyklujete do práce? Aj to je jeden z článkov v novom čísle Cyklistická doprava. ďalej sa dozviete o novej technológii,ktorú vyvinulo Volvo za účelom neohrozenia chodcov.
Prvý ročník pretekov po Devínskej kobyle pritiahol takmer 400 cyklistov PR článok

Prvý ročník pretekov po Devínskej kobyle pritiahol takmer 400 cyklistov

Kaktus bike Bratislavský MTB maratón sú vytrvalostné preteky horských bicyklov po Malých Karpatoch v oblasti Devínskej Kobyly. Pre cyklistov boli pripravené tri trate – 70-ka s prevýšením 2320 metrov, 40-ka s prevýšením 1370 metrov a 20-ka s prevýšením 480 metrov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up