Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Info

Jozef Metelka - mám jednu nohu dlouhou

Jozef Metelka - mám jednu nohu dlouhou

Jožo Metelka je jeden z tých ľudí, ktorý dokáže z čohokoľvek čo na neho život hodí vytažiť maximum. Aj keď na neho život hodí nehodu na motorke s následnou amputáciou ľavej nohy pod kolenom. Namiesto lamentovania Jožo sadol o pár mesiacov na bike a na lyže a v tejto sezóne dominuje v Elite na ceste - nielen medzi para-cyklistami, ale aj medzi "zdravými". Prečítajte si náš rozhovor pre MTBiker.sk.
Okolo Domaše s novým organizátorom, ale rovnakou pohodou a atmosférou

Okolo Domaše s novým organizátorom, ale rovnakou pohodou a atmosférou

Okolie vodnej nádrže Domaša sa stalo rajom pre rekreačných cyklistov. Na tento potenciál sa pred siedmimi rokmi rozhodol upozorniť Martin Pipa z OZ Mega, keď spolu s priateľmi zorganizoval podujatie Okolo Domaše – Osem Tibeťanov symbolizujúcich rovnaký počet zastávok v jednotlivých rekreačných strediskách.
Vo WorldTour piaty Slovák, Kolář bude jazdiť s Contadorom

Vo WorldTour piaty Slovák, Kolář bude jazdiť s Contadorom

Na elitných svetových pretekoch bude mať možnosť štartovať piaty slovenský cyklista, v nasledujúcich dvoch sezónach bude za dánske zoskupenie WorldTour Saxo Bank jazdiť Michael Kolář, ktorý bol doteraz členom Dukly Trenčín Trek. V tíme bývalého víťaza Tour de France Bjärneho Riisa bude Kolář kolegom Španiela Alberta Contadora či Čecha Romana Kreuzigera.
Októbrové číslo Cyklistickej dopravy 2013 PR článok

Októbrové číslo Cyklistickej dopravy 2013

Dnes trošku s menším meškaním vyšlo októbrové číslo cyklistickej dopravy, v ktorom sa okrem iného dočítate o zaujímavých cykloriešeniach, či už z domova alebo zo sveta.napríklad aj o tom, ako v Banskej Bystrici demonštrovali,ktorý druh dopravy je ten pravý orechový. taktiež si môžete prečítať nové cyklorady, report o cykloinfraštruktúre z Rigy a veľa ďalšieho.
Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Cyklistické značenie v oblasti Malých Karpát Bratislavský kraj obnovil v rámci projektu Perimost, ktorý je spolufinancovaný z prostriedkov programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko 2007 – 2013. Preznačených bolo 259 km cyklotrás. Nových je 26 km cyklotrás v Malých Karpatoch a 36 km na masíve Devínskej Kobyly.
Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution PR článok

Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution

Firma FOX oznámila dobrovoľné stiahnutie vidlíc z trhu modelovej rady EVOLUTION series 2013 a bezplatnú výmenu patrón CTD O/C. Jedná sa o vidlice 32mm a 34mm, zdvih 120-160mm, vyrobené v časovom období : marec - november 2012. Zákazníci, ktorí na základe dole uvedených údajov zistia, že sa výmena týka práve ich vidlice musia vidlicu okamžite prestať používať a kontaktovať svojho predajcu.
Športová bunda, skvelý partner cyklistu

Športová bunda, skvelý partner cyklistu

Pokračovanie rozhovoru s Petrom Schwarzom, v ktorom sa bližšie pozrieme na výber ideálneho spoločníka do nepriaznivého počasia v podobe športových búnd
Oravaman 2014

Oravaman 2014

Oravaman Triatlon - jeden z tých najťažších aké sa vôbec dajú absolvovať má za sebou úspešné tri ročníky. V poradí štvrté vydanie tohto už legendárneho podujatia v lone oravskej prírody je naplánované na 12. júla 2014. Organizátori počas uplynuvších mesiacov nezaháľali a pripravovali nové trate, ktoré pretekárom sprostredkuju viac nádherných výhľadov, výnimočných zážitkov z trate, viac endorfínov, viac námahy, viac zábavy... Ako to docielili?
Čo sú svalové kŕče?

Čo sú svalové kŕče?

Svalový kŕč možno charakterizovať ako extrémnu formu svalovej kontrakcie, ktorá je spravidla veľmi bolestivá. Postihnutý môže byť jeden sval alebo rôzne svalové skupiny.
Nové cyklostojany a odpočívadlá zatraktívnia Moravskú cyklotrasu

Nové cyklostojany a odpočívadlá zatraktívnia Moravskú cyklotrasu

Nové cyklostojany sú umiestnené v blízkosti Cyklomosta slobody a na križovatkách cykloturistických trás v kraji, napríklad v obci Vysoká pri Morave, Záhorská Bystrica alebo v Devínskej Novej Vsi. Odpočívadlo, vybudované priamo pri cyklomoste, je miestom na oddych pre zahraničných a domácich návštevníkov Bratislavského kraja.
Termoprádlo - základný kameň obliekania

Termoprádlo - základný kameň obliekania

Dnešný rozhovor s Petrom Schwarzom, zastupujúcim spoločnosť Gamisport.sk, vám prezradí niekoľko základných tipov a rád pri výbere nového termoprádla do vášho šatníka
Masáž prináša viac ako len liečbu

Masáž prináša viac ako len liečbu

Po presedenom dni strávenom v tieni počítačov by každému z nás padla vhod masáž. V dnešnej ponuke existuje niekoľko najrozšírenejších typov masáží. Avšak, pri akejkoľvek masáži zostáva cieľ rovnaký. Prispieť k zlepšeniu fyzickej a duševnej pohody.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up