Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Reportaz

SP: Števková na Curacau bodovala - DOPLNENÉ

SP: Števková na Curacau bodovala - DOPLNENÉ

Slovenská reprezentantka v horskej cyklistike v disciplíne cross country Janka Števková bodovala v úvodných pretekoch Svetového pohára, ktoré sa uskutočnili v karibskej oblasti na ostrove Curacao. V premiére vo farbách nového tímu Max Cursor obsadila v pretekoch žien 26. priečku a do priebežného poradia SP si pripísala 54 bodov. Na víťaznú Nórku Gunn-Ritu Dahleovú stratila niečo viac ako dvanásť minút.
Crosscountrystom začal boj o olympijské miestenky

Crosscountrystom začal boj o olympijské miestenky

Svetová cyklistická únia (UCI) vynulovala k 1. januára svetový rebríček horských cyklistov v disciplíne cross country a už od začiatku roka sa tak získavajú body do olympijskej kvalifikácie, ktorá bude trvať dva roky. O účastníkoch olympiády v Aténach rozhodovalo poradie na základe ročného zúčtovania. Vzhľadom k olympiáde v Pekingu bude teda rozhodujúce poradie na konci budúceho roka.
Števková a Hanus na preteky Svetového pohára

Števková a Hanus na preteky Svetového pohára

Dvojica slovenských horských cyklistov Janka Števková a Lukáš Hanus odcestovala na prvé kolo Svetového pohára v cross country, ktoré sa uskutoční v sobotu v karibskej oblasti na ostrove Curacao na Holandských Antilách. Števková sa medzi svetovou elitou predstaví po prvý raz vo farbách nového tímu Max Cursor a juniorský vicemajster Európy Hanus odcestoval spoločne so svojím tímom Merida, ktorého dres oblieka už druhú sezónu.
Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Slovenský reprezentant Štefan Pčola sa stal v sobotu v Púchove premiérovým majstrom Európy v halovom cyklotriale. Tridsaťdvaročný Popradčan vyhral hlavné preteky kategórie Masters na 26-palcových horských bicykloch. Na jednotlivých sekciách nazbieral 10 trestných bodov. Darilo sa aj druhému slovenskému zástupcovi Jánovi Šidlíkovi z CK Záriečie, ktorý obsadil vo štvorčlennom finále s 13 bodmi 3. priečku.
Prezentácia Slovkolexu 2006

Prezentácia Slovkolexu 2006

Minulý utorok sme boli pozvaní na prezentáciu firmy Slovkolex. Videli sme novinky 2006 od značiek ako FOX, FSA, Look, 661, Syncros a podobne. Mihi nafotil slušnú porciu snímok, ktoré nájdete v článku
XContest 2006 - Jasenská dolina - Foto Part 2

XContest 2006 - Jasenská dolina - Foto Part 2

V druhej časti sa konečne objavia na fotkách aj nejakí bikeri. Na fotkách sa objavia aj tváre Rada Žideka a Jara Katriňáka, ktorí mali v Jasenskej autogramiádu. Neviem či to bolo vrámci XContestu alebo nie, ale v každom prípade to odlákalo množstvo divákov z trate.
XContest 2006 - Jasenská dolina - Foto Part 1

XContest 2006 - Jasenská dolina - Foto Part 1

Minulý víkend sa v Jasenskej doline konal XContest 2006, na ktorom si medzi sebou pomerali sily Skikrosári, Snoubordkrosári a Bikeri. V článku nájdete prvú sadu fotiek z pretekov.
Nenechajme si zbúrať štadión

Nenechajme si zbúrať štadión

SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE ZA ZACHOVANIE
NÁRODNÉHO CYKLISTICKÉHO ŠTADIÓNA VLASTIMILA RUŽIČKU
PRE CYKLISTIKU A CYKLISTOV
Sport Prague 2006 obrazom

Sport Prague 2006 obrazom

Celkovo 74 fotiek z jednej z najznámejších bike výstav v Českej republike. Ikeď sa po minulé roky zdalo, že Sport Prague zanikne, ožíva a bolo možné vidieť zaujímavé novinky z domácej i zahraničnej bikovej kuchyne.
Gavenda cyklistom roka

Gavenda cyklistom roka

Prezidentom Slovenského zväzu cyklistiky (SZC) ostáva aj na ďalšie dvojročné obdobie Anton Tkáč. Na konferencii vyhlásili aj výsledky ankety o najlepšieho slovenského cyklistu roka 2005. Podľa očakávania sa na trón posadil cyklokrosár Róbert Gavenda zo ŠP Šport Podbrezová, ktorý sa stal v novembri 2005 juniorským majstrom Európy, vyhral Svetový pohár 2005/06 a získal striebro na svetovom šampionáte.
KoMiXové mesto Žilina

KoMiXové mesto Žilina

Týmto článkom by som chcel zhodnotiť možnosti bikovania v Žiline , ktoré sú podla môjho názoru nedostatočné k veľkosti Žiliny.
Cyklodržka Snow 2006 - foto

Cyklodržka Snow 2006 - foto

Nejaké fotečky z akcie, o ktorej sme písali už neraz. Počasie sa vydarilo stopercentne, o zábavu bolo postarané a to bolo pre túto akciu podstatné... Ďalšie foto nájdete na Ride.sk (+60 ks)
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up