Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sprint

Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Cyklistická sezóna sa postupne rozbieha a už po 4. krát patrí k obľúbeným stáliciam jarných pretekov Quick Sport Jarný šprint v Bystričke. Štvrtý ročník sa konal 28.04.2013, kedy sa v Bystričke zišli cyklisti zo širokého a blízkeho okolia, aby si zmerali sily po dlhej zime. Síce už nejaké tie maratóny začali, ale minimálne pre mňa bola Bystrička vždy začiatkom hlavnej sezóny. Tak je tomu aj tentoraz.
QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži PR článok

QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži

Ďalší ročník cyklistickej časovky JARNÝ ŠPRINT organizovanej BEER INSIDE TEAMom sa nezadržateľne blíži. Prinášame vám propozície k štvrtému ročníku tejto MTB časovky, ktorá sa koná v obci Bystrička pri Martine už 28. apríla.
Majstrami SR v XC M. Lami a Števková

Majstrami SR v XC M. Lami a Števková

Majstrami Slovenska v cross country horských cyklistov sa v stredisku Valčianska dolina stali Michal Lami a Janka Števková. Obom sa podarilo obhájiť tituly spred roka. Michal Lami triumfoval pred Martinom Haringom, na treťom mieste klasifikovali Milana Barényiho. Janka Števková si vyjazdila prvenstvo pred Michaelou Malárikovou, na tretej pozícii skončila Elena Ondášová. Víkendové majstrovstvá Slovenska boli zároveň 4. kolom Slovenského pohára v tejto disciplíne.
Orlický a Kuriačková majstrami Slovenska v šprint triatlone

Orlický a Kuriačková majstrami Slovenska v šprint triatlone

Majstrami Slovenska v šprint triatlone sa v sobotu vo Dvoroch nad Žitavou sa stali Andrej Orlický a Ivana Kuriačková. V kategórii žien od začiatku bojovala spolu štvorica pretekárok – Ivana Kuriačková, Mira Bednarovičová a dvojica maďarských pretekárok Zsofia Szakály a Szandra Szalay.
Finančné centrum maratón a šprint PR článok

Finančné centrum maratón a šprint

Prípravy na 3. ročník Finančné centrum maratónu sú v plnom prúde, pracujeme na tom, aby bol tento ročník opäť lepší a kvalitnejší. Všetkých Vás srdečne pozývame a tešíme sa na Vás v sobotu 02.07.2011...
Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

V spolupráci s Finančné Centrum Teamom vyhlasujeme súťaž o štartovné na FC Team Maratón, ktorý sa koná 2.7 v Udiči-Prosnom pri Považskej Bystrici a takisto dres FC Team Maratónu, ktorý bude odovzdaný na FC Team MTB šprinte, ktorý sa bude konať v piatok, deň pred maratónom. V článku nájdete aj propozície na obe akcie. Súťaž je ukončená, máme víťazov.
Môj pohľad na Quick Sport Jarný Šprint

Môj pohľad na Quick Sport Jarný Šprint

Konečne aj mne začala tohtoročná sezóna a to Jarným šprintom v Bystričke. Bolo otázne, či vôbec nastúpim na štart, ale nakoniec som rád, že som si to nerozmyslel. Mám to predsa na skok, tak nebudem robiť drahoty a prídem, takto sklamať kamarátov nemôžem.
Report z Quick sport Jarného šprintu

Report z Quick sport Jarného šprintu

V posledný aprílový deň sa v Bystričke pri Martine uskutočnil už druhý ročník MTB časovky - Quick Sport Jarný Šprint 2011. Organizátori si pre štartujúcich pripravili trať dlhú 9,3 km na ktorej 206 pretekárov nastúpalo 320 metrov.
Quick Sport Jarný Šprint 30. apríla

Quick Sport Jarný Šprint 30. apríla

Občianske združenie Beer Inside team vás pozýva na MTB časovku určenú pre širokú verejnosť - Quick Sport Jarný Šprint 2011. Podujatie sa uskutoční 30.4 v Bystričke pri Martine. Na 9,3km trati nastúpame 320 metrov a pre pretekárov je pripravených 12 kategórii - vrátane populárnej TIR kategórie pre bikerov s hmotnosťou v 3 cifrách.
Jarný šprint Bystrička

Jarný šprint Bystrička

Čo mi napadne pri slove šprint do kopca? Nie, žiadne rozloženie síl ako na dlhom maratóne, žiadny oddych v zjazde či na občerstovačke...nič také, len ja proti kopcu a časomiere lapajúc po dychu od prvého metra až po cieľovú pásku! Toto predsa vonkoncom neznášam...
DEMA ŠPRINTPOLOM

DEMA ŠPRINTPOLOM

Cyklopozitív klub Žilina n.o.
dňa 23.9.2006 usporiada 2. ročník amatérskej cyklistickej MTB časovky do vrchu
„DEMA ŠPRINTPOLOM“.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up