TOP10 2022 - najčítanejšie články od vás

Množstvo článkov si píšete sami. Tieto boli v roku 2022 najčítanejšie. Aké témy vyhrávajú a na čo ľudia najviac klikajú?

V tomto prehľade pôjdeme po absolútnych číslach. Autormi článkov ste vy, naši kamaráti, čitatelia, užívatelia, zákazníci. Nezáleží na tom, ako to nazveme, ste proste naši. Bude to dobrá príležitosť si pripomenúť, čo bolo v roku 2022 z vašich klávesníc najčítanejšie. Ak vám nejaký text utiekol, viete sa k nemu vrátiť. Na druhú stranu môže byť tento rebríček motiváciou. Ak si pri jeho čítaní poviete, že aj vy by ste mali chuť niečo napísať, tak smelo do toho. Dobrých článkov nie je nikdy dosť.

Víťazka roka 2022

Najčítanejším textom v roku 2022 je test bundy. Príjemným prekvapením je, že je z klávesnice cyklistky. Aj keď si všetci cyklisti prajú, aby bolo žien v našom športe minimálne 50 %, zatiaľ tomu tak nie je. Práve preto je článok o ženskom športovom oblečení na prvom mieste prekvapením. Čítanosti asi pomohlo univerzálne určenie bundy Craft, a tak bol článok vyhľadávaný nielen v radoch cyklistiek.

Ako zaujímavosť spomenieme, že článok je v absolútnom poradí, aj v konkurencii článkov z MTBIKER redakcie, na štvrtom mieste.

  • Test: Craft CORE Glide - univerzálna bunda do chladnejšieho počasia


  • Trochu iný článok

    Tohtoročný TOP10 nebude len o testoch a praktických radách. Na druhé miesto sa dostala zaujímavá úvaha o prístupe k cyklistike. Na prvý pohľad nenápadný článok, ktorý však svojím posolstvom môže zasiahnuť veľa bežných športovcov. Našli ste sa v ňom aj vy? Ak máte chuť aj vy odkryť svoju cyklistickú dušičku, smelo do toho. Vidíte, že svojich čitateľov si to nájde.

  • Ako som prišla o radosť z bicyklovania


  • Aj toto je život

    Sila komunity sa prejaví aj v prípadoch, keď sa niečo pokazí. Je pekné vidieť, že predtým nezatvárame oči. Práve naopak, snažíme sa podporiť a pomôcť. Aj takéto veci patria k cyklistickému životu. Inšpiratívne pôsobí sila a pozitívne nastavenie autora.

  • Odvrátená strana bikingu


  • Kto chce, spôsob si nájde

    Nebyť podobných článkov, verili by ste, že sa takéto veci skutočne dejú? Sympatická žena s obyčajným bicyklom a klasickou prácou, a keď sa človek pozrie na tie čísla, padne mu sánka. Po prečítaní rozhovoru musí väčšina z nás v duchu prehodnocovať svoje nastavenie. Hlavná pointa článku je jasná a zrozumiteľná. Kto skutočne chce, nejaký spôsob už si nájde.

  • Rozhovor: Iron Lady - od železa po karbón, v daždi aj cez tajfún


  • Skrytá chuť opravovať?

    Späť do vôd praktických článkov a testov nás zavedie montážny stojan od značky Force. V Magazíne sa nezameriavame len na najdrahšie top značky, svoj priestor si nájdu aj dostupní výrobcovia s najlepším pomerom cena a výkon. Že čitateľov osloví montážny stojan je prekvapením, žeby to u väčšiny bikerov naznačovalo skrytú chuť do servisovania?

  • Test: Montážny stojan Force Base – pomocník pre domáci servis


  • Veci, čo trápia väčšinu

    Filipovi chuť do písania článkov nechýba. Že mu to ide dobre, naznačujú viaceré nominácie v tohtoročnom TOP10. Vedeli ste, že ak vám vyhovuje štýl písania konkrétneho autora, viete si vyhľadať všetky jeho články cez jeho profil na MTBIKER? Úspešnosť témy tŕpnutia rúk naznačuje, že ide o častý problém cyklistov. Veľa vecí sa človek dozvie aj z diskusie pod článkom.

  • Stŕpnuté ruky – ako sa zbaviť tejto nepríjemnosti počas jazdy


  • Odborníci z vašich radov

    Čo by ste povedali na takmer vedecký prístup k spracovaniu témy a na článok doplnený vlastnoručne kreslenými grafmi? Aj tu je vidieť, ako má každý autor vlastný štýl. V prípade tohto textu zaujme praktická stránka, pričom biker si vďaka úsiliu autora môže odniesť užitočné postrehy. Dobrej čítanosti pomôže úderný nadpis, veď kto by nechcel zlepšiť prejav svojho biku?!

  • Chceš zlepšiť prejav svojho biku? Začni tu!


  • Ľahšie sa vyberá v eshope

    Niekedy je lepšie si pozrieť fotky z testu, ako sa spoliehať len na produktové fotky v eshope. Ak sa k tomu pridajú vlastné skúsenosti a postrehy, to nám spolu dáva užitočný článok, na základe ktorého sa ľahšie nakupuje online na diaľku.

  • Test: Sada náradia Super B TBA800 - ideál pre domáce použitie


  • Prilby, dookola prilby

    Veľa cyklistov dookola rieši prilbu. Niekedy je to vec rozmaru, pohodlia a inokedy zas nutnosti. Dnešná ponuka tomuto nutkaniu ide naproti, značky sa predbiehajú v pestrosti a počte modelov. Lákavé bývajú aj ceny. Dobre vyzerajúca a bezpečná prilba však nemusí byť drahá, ako napríklad testovaný model. Ako si vyberáte prilby? Podľa takýchto testov, či vždy dopredu vyskúšate v predajni?

  • Test: BBB NANGA II – lacná trailová prilba? Vlastne prečo nie?


  • Chyby druhých

    Takéto príbehy sú najlepšie. Zážitok na vlastnej koži vedie k poučeniu a zmene. Teoreticky by rovnakú chybu nemusel opakovať ani ten, kto sa o tom v článku dočítal. Ale je to tak aj v skutočnosti? Poučíme sa aj na chybách druhých?

  • Hlaďák – najväčší nepriateľ cyklistu počas výjazdu


  • TOP10 najčítanejších článkov za rok 2022 z vašich klávesníc máme za sebou. Je to skutočne pestrá zmes autorov, disciplín a tém. Špeciálne nás teší počet príspevkov od cyklistiek. Aj podľa celkových výsledkov je vidieť, ako sú autorsky šikovné a cyklisticky zdatné. Zaujímavé by bolo otvoriť štatistiku najviac komentovaných alebo najviac lajkovaných článkov. Asi by sa podľa toho dalo určiť, aké veci sa vám najviac páčia, alebo sú naopak kontroverzné. Aké témy podľa vás vždy rozbúria vášne? Na aký typ článku putuje najväčší počet lajkov?
    report_problem Našiel si v texte chybu?
    redakcia 
    clear
    Prečo sa ti článok nepáči?
    Odoslať spätnú väzbu
    Formulár sa odosiela

    Komentáre

    Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
    Formulár sa odosiela
    Pridaj komentár
    Formulár sa odosiela

    Podobné články

    MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

    MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

    Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
    Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

    Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

    Niet zrejme príhodnejšieho dňa, kedy si môžeme pripomenúť silu a vášeň (nielen pre šport), ktorú v sebe majú ženy.
    Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

    Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

    Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
    keyboard_arrow_up