Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cannondale

Cannondale CAAD – kvalitný hliník stále žije PR článok

Cannondale CAAD – kvalitný hliník stále žije

Slovné spojenie CAAD sa stalo synonymom pre najlepšie hliníkové rámy. Ani v dnešnej dobe karbónu sa tohto materiálu nechcú v Cannondale vzdať. Hliník spracovaný na najvyššej úrovni môže ponúknuť tuhosť a dokonca aj komfort – a to všetko pri zachovaní veľmi priaznivej ceny. Rovnaká geometria ako u najvyšších karbónových modelov Supersix Evo a kotúčové brzdy u modelov CAAD 12, alebo menej agresívne a cenovo dostupné verzie CAAD 8, sú toho dôkazom.
Bezpečnostný servisný zásah na bicykloch Cannondale s predstavcom OPI PR článok

Bezpečnostný servisný zásah na bicykloch Cannondale s predstavcom OPI

Spoločnosť Cycling Sports Group, majiteľ značky Cannondale, zvoláva k bezpečnostnému servisnému zákroku majiteľov všetkých bicyklov vybavených predstavcom a stĺpikom radenia OPI. Tento servisný zásah sa týka všetkých bicyklov modelových ročníkov 2011 až 2015 s vidlicou Lefty, ktoré sú týmto predstavcem osadené. Ide o modely Cannondale Flash, F-Si, F4, F5, F29, Lexi, RZ, Scalpel a Trigger.
Ako sa jazdí s novým Cannondale Habit-om?

Ako sa jazdí s novým Cannondale Habit-om?

Ďalšie vydarené video na predstavenie zaujímavého biku, s ktorým sa dá zabaviť aj v náročnejšom teréne. Habita môžete vyvetrať na poriadnych trailoch, ale pohodlne zvládne aj XC. Vďaka mierne upravenej geometrii je bike viac hravý, ale stále stabilný.
Cannondale 2016 – MTB kolekcia

Cannondale 2016 – MTB kolekcia

Cannondale sa v očiach mnohých z nás spája okrem špičkovej kvality aj s istou dávkou extravagancie. Nie je to len ikonickou Leftynou, ale celkovým pocitom z bicyklov, ktoré patria k vrcholu toho, čo cyklistický priemysel ponúka. Cannondale ostáva svojej povesti verný a pre sezónu 2016 si pre nás prichystal opäť pastvu pre oči – aj s absolútne novým modelom Habit.
Krosový bicykel Cannondale s vidlicou Lefty PR článok

Krosový bicykel Cannondale s vidlicou Lefty

Niečo zaujímavého pre tých, ktorí majú radi cestu, ale nechcú, aby ich neupravená bočná poľná cesta zastavila. Ak chcete na seba strhnúť pri jazde pozornosť, tento bicykel vám k tomu isto pomôže, aj keď podáte iba priemerné výkony :).
Novinka: Doživotná záruka už aj na bicykle GT - podrobné informácie ako na registráciu a podmienky pre jej uplatnenie

Novinka: Doživotná záruka už aj na bicykle GT - podrobné informácie ako na registráciu a podmienky pre jej uplatnenie

Pre bicykle Cannondale je už dlhé roky synonymom doživotná záruka a od modelového ročníku 2015 je dostupná doživotná záruka taktiež pre značku GT aj keď s mierne odlišnými podmienkami. Navyše celú kolekciu GT a Cannondale 2015 si môžete zakúpiť v MTBIKER Shope a staršie modely ponúkame v akciových cenách.
Sagan zhodnotil sezónu 2014 aj prestup do Tinkoff-Saxo: Tiňkov ma zobral ako lídra, nie pomocníka

Sagan zhodnotil sezónu 2014 aj prestup do Tinkoff-Saxo: Tiňkov ma zobral ako lídra, nie pomocníka

Sagan nie je spokojný s výsledkami, ktoré dosiahol vo svojej poslednej sezóne v tíme Cannondale. Najviac si cení zelený dres z Tour de France. V roku 2014 vyhral sedem pretekov - majstrovstvá Slovenska, etapy na Okolo Švajčiarska, Okolo Kalifornie, Tri dni De Panne-Koksijde, Tirreno - Adriatico a Okolo Ománu i klasiku E3 Harelbeke. V júli na Tour de France tretí raz za sebou vyhral bodovaciu súťaž. K prvenstvám pridal aj desať druhých a sedem tretích miest. Dvadsaťštyriročný Žilinčan pripúšťa, že sa dopustil viacerých chýb. Prečítajte si jeho vlastné hodnotenie.
Sagan pomohol tímovému kolegovi Vivianimu k víťazstvu na Coppa Bernocchi

Sagan pomohol tímovému kolegovi Vivianimu k víťazstvu na Coppa Bernocchi

Peter Sagan skončil v utorňajších pretekoch Coppa Bernocchi na 190,3 km v okolí Legnana na 7. mieste. Dvadsaťštyriročný Žilinčan v závere pomáhal tímovému kolegovi z Cannondalu Eliovi Vivianimu a rozbehol mu záverečný víťazný špurt.
Saganov Cannondale skončil piaty v časovke družstiev

Saganov Cannondale skončil piaty v časovke družstiev

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil s tímom Cannondale v úvodnej časovke družstiev na 18,5 km medzi Donoraticom a San Vincenzom na pretekoch Tirreno - Adriatico piatu priečku. Cannondale absolvoval trať rýchlostným priemerom 53 km/h za 20:39 min. V čase, keď prišiel do cieľa, bol na 1. mieste.
Alonso možno spojí sily so Saganom v Cannondale

Alonso možno spojí sily so Saganom v Cannondale

Prienik jazdca formuly 1 Fernanda Alonsa do prostredia elitnej svetovej cyklistiky by sa mohol uskutočniť spojením s tímom Cannondale, v ktorom pôsobia aj slovenskí bratia Peter a Juraj Saganovci. Nové zoskupenie by mohlo niesť názov Team Alonso Cannondale. Naznačil to v nedeľu portál Cyclingnews s odvolaním sa na Biciciclismo.
Petra Sagana podporí v Dubaji aj brat Juraj

Petra Sagana podporí v Dubaji aj brat Juraj

Slovenského cyklistu Petra Sagana bude na ceste za prvým tohtoročným úspechom podporovať na pretekoch Okolo Dubaja v drese tímu Cannondale aj jeho brat Juraj.
Sagan sa teší z konca prezentácií a začiatku sezóny

Sagan sa teší z konca prezentácií a začiatku sezóny

Pre najlepšieho slovenského cyklistu, ale aj športovca Petra Sagana z tímu Cannondale Pro Cycling sa v pondelok začína sezóna 2014. Podobne ako vlani aj teraz štartuje rok na pretekoch Tour de San Luis v Argentíne, kde ho čaká šesť etáp a jedna časovka. Žilinský odchovanec vlani na tomto podujatí nezískal v okolí San Luis žiadny triumf, raz bol druhý a dvakrát piaty. Pre Sagana to však bol výborný odrazový mostík do sezóny.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up