Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Gravel

Video: Novinky Kellys pre sezónu 2018

Video: Novinky Kellys pre sezónu 2018

Slovenský Kellys predstavil viacero zaujímavých noviniek od kompletne prepracovaného rámu SWAG, NOID ale aj úplne nový gravel bike SOOT. Pozrime sa bližšie na ich expozíciu na tohtoročnom Eurobiku, ktorý sa v záplave ostatných rozhodne nestratil.
Video: Univerzálny cestný bicykel, ktorý zvládne aj lesné spojky

Video: Univerzálny cestný bicykel, ktorý zvládne aj lesné spojky

Hľadáte cestný bicykel, ale chcete jazdiť aj po horších cestách alebo nebodaj lesných spojkách, ktoré vedia vhodne dotvoriť okruhy? Rozmýšlate nad kategóriou endurance alebo gravel?
Unboxing: GT Grade 105 - cestný chameleón, s ktorým sa dá vybehnúť aj do lesa

Unboxing: GT Grade 105 - cestný chameleón, s ktorým sa dá vybehnúť aj do lesa

Gravel biky sú na vzostupe a umožňujú si užiť plnohodnotnú rýchlu jazdu na kvalitnom asfalte a dokonca posúvajú hranice aj za tieto ideálne podmienky, kedy sa pomerne pohodlne dajú zdolať rozbitejšie cestné úseky a aj poľné a lesné spojky medzi dolinami.
Quintbike – maximálne individuálny prístup PR článok

Quintbike – maximálne individuálny prístup

Mnohí z nás by radi vlastnili originálny bicykel, ktorý zaručene neuvidia na každom rohu – odpoveďou môže byť Quintbike a navyše je za rozumnú cenu.
Fuji Jari – chameleón na všetko

Fuji Jari – chameleón na všetko

Bicykle cestné, bicykle horské, bicykle mestské, trekové, krosové, cyklokrosové, fitness a ešte neviem aké. Ako si vybrať ten správny, na ktorom môžem dať výjazd na Červený kameň a ísť kadiaľ chcem?
Gravel a endurance – synonymá pre novú vlnu cesťákov PR článok

Gravel a endurance – synonymá pre novú vlnu cesťákov

Kategória gravel, prípadne špeciálne konštruovaných cestných bicyklov pre maximálne pohodlie, naberá na popularite. Nie je sa čomu diviť, keďže dokážu ponúknuť niečo takpovediac z oboch svetov a pre mnohým môžu byť skutočne ideálnym spoločníkom.
GT Grade – skutočný chameleón PR článok

GT Grade – skutočný chameleón

Bicykle spadajúce do čoraz viac populárnej kategórie Gravel, zastupuje u GT modelový rad Grade. Aj keď presné označenie nesie názov Enduroad. Predstavený bol v roku 2014 a za ten čas si získal na trhu svoje stabilné miesto. Dokáže totiž otvoriť krásy cestnej cyklistiky aj pre dobrodruhov a pre športovejšie ladených užívateľov zase ponúknuť nové možnosti tréningových okruhov.
Čo si predstaviť pod pojmom gravel?

Čo si predstaviť pod pojmom gravel?

Veľmi často sa v poslednej dobe stretávame s pojmom "gravel". Je to v podstate niečo medzi cestou a terénom, no trochu bližšie nám to predstaví profesionálny cyklista/cyklokrosár Jeremy Powers. Samozrejme, v trochu odľahčenej forme a na Islande...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up