Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Skoda

Fotogaléria: ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou - Krásne singláče a trošku blata

Fotogaléria: ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou - Krásne singláče a trošku blata

V sobotu 16.5. 2015 sa konal ďalší vydarený ročník MTB maratónu v Marikovskej doline. Na štart sa postavilo 584 jazdcov a jazdkýň, z ktorých prišlo do cieľa 554. Zaujímavá trať s množstvom krásnych výhľadov trošku sťažilo blato, ktorého bolo na niektorých miestach celkom dosť. Ale predsa bikujeme v lese a preto nič nebránilo tomu, aby sme si užili parádnu jazdu.
Pozvánka: ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou 2015

Pozvánka: ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou 2015

Srdečne vás chceme všetkých pozvať na ďalší ročník ŠKODA Maratónu Marikovskou dolinou 2015, opäť sa vraciame ku koreňom a to zmenou zázemia z Dolnej Marikovej späť na lúku do Udiče. Nadviazali sme na minuloročnú mimoriadne úspešnú spoluprácu s hlavným partnerom ŠKODA, znamená to teda zlepšené podmienky v zázemí pretekov, kopec atrakcií pre detský doprovod a celkovo atmosféru pravého závodu. MTBIKER ako mediálny partner akcie prináša opäť súťaž o free štartovné.
ŠKODA je novým oficiálnym partnerom zeleného dresu na Tour de France a Vuelte PR článok

ŠKODA je novým oficiálnym partnerom zeleného dresu na Tour de France a Vuelte

ŠKODA sa stala novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších šprintérov Tour de France a pretekov okolo Španielska La Vuelta. ŠKODA doteraz sponzorovala biely dres pre najlepšieho juniora na Tour de France, na Vuelte ŠKODA dosiaľ nebola partnerom žiadneho dresu. Sponzoringom zeleného dresu v oboch pretekoch posilnila automobilka svoj rozsiahly medzinárodný cyklistický angažmán.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky

Záverečným piatym podujatím v Slovenskom raji sa skončila ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky. Päť podujatí série zaznamenalo celkovo 4 081 účastníkov z 18-tich krajín v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Popri trati fandilo a skvelú atmosféru dotváralo až 11 300 divákov.
ŠKODA gratuluje Petrovi Velitsovi k zlatému hetriku PR článok

ŠKODA gratuluje Petrovi Velitsovi k zlatému hetriku

Po víťazstvách v rokoch 2012 a 2013 tak skompletizoval zlatý hetrik v tímovej časovke na majstrovstvách sveta v cestnej cyklistike. Stal sa prvým cyklistom v histórii, ktorému sa takýto významný úspech podarilo dosiahnuť. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je hrdým partnerom Petra Velitsa už päť rokov.
ŠKODA je dodávateľom oficiálneho vozidla legendárnych pretekov okolo Španielska La Vuelta PR článok

ŠKODA je dodávateľom oficiálneho vozidla legendárnych pretekov okolo Španielska La Vuelta

Niekoľko týždňov po Tour de France sa značka ŠKODA opäť prezentuje na popredných medzinárodných cyklistických pretekoch. Už po štvrtýkrát je ŠKODA oficiálnym vozidlom legendárnych pretekov okolo Španielska La Vuelta. Jadrom tejto podpory je flotila viac ako 60 vozidiel ŠKODA. Značka sa navyše na „Vuelte“ prezentuje mnohými komunikačnými aktivitami.
ŠKODA berie pod svoje krídla horskú cyklistiku PR článok

ŠKODA berie pod svoje krídla horskú cyklistiku

Cyklistika je úzko spojená so značkou ŠKODA od nepamäti. Výrobou bicyklov sa v roku 1895 začala písať úspešná história mladoboleslavskej automobilky. Najviditeľnejším spojením je určite partnerstvo s najpopulárnejšími cyklistickými podujatiami na svete Tour de France a Vuelta, kde flotily automobilov s okrídleným šípom na kapote hrdo reprezentujú značku ŠKODA pred miliardami fanúšikov.
Reportáž: ŠKODA FC maratón Maríkovskou dolinou 2014

Reportáž: ŠKODA FC maratón Maríkovskou dolinou 2014

Singel alebo ak chcete aj trail. V súčasnosti magické slová, ktorými sa snažia mnohí prilákať ľudí na svoje podujatie. Že to nie sú len slová opäť ukázali usporiadatelia ŠKODA FC maratónu, ktorý sa konal tradične v Dolnej Maríkovej neďaleko od Púchova. Podujatie bolo zároveň aj MSR v XCM, súčasťou novovzniknutej ŠKODA Bike Open Tour serie a tak nebol najmenší dôvod váhať...
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň

ŠKODA AUTO Slovensko podporí z pozície generálneho partnera sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku. ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 ponúkne päť pretekov v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Zúčastniť sa môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti.
Pozvánka: FC Maratón Marikovskou dolinou

Pozvánka: FC Maratón Marikovskou dolinou

Už o mesiac 17.5.2014 sa v obci Dolná Mariková (okr. Považská Bystrica) uskutoční FC Maratón Marikovskou dolinou. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 20.4.
ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel PR článok

ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel

ŠKODA AUTO prichádza na trh so svojím prvým elektrobicyklom - ŠKODA Green E Line. Na jedno nabitie ponúka dojazd až 105 kilometrov. Záujemcovia si môžu novinku zakúpiť už dnes v obchodnej sieti mladoboleslavskej značky alebo v e-shope ŠKODA AUTO.
Fotogaléria z FC Maratónu Marikovskou dolinou

Fotogaléria z FC Maratónu Marikovskou dolinou

MTBiker vám prináša fotogalériu z FC Maratónu Marikovskou dolinou, ktorý bol tiež Slovenským pohárom XCM a zároveň majstrovstvami Slovenska XCM.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up