Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Startovne

Výhercami súťaže o štartovné na Okolo Domaše a MTB maratón Cannondale Kráľ Záhoria sa stávajú...

Výhercami súťaže o štartovné na Okolo Domaše a MTB maratón Cannondale Kráľ Záhoria sa stávajú...

Dve zaujímavé súťaže, do ktorých ste sa mohli zapojiť takmer celý týždeň od 24. do 30.3 (12:00) poznajú svojich víťazov.
Výhercami súťaže o vstupy na For Bikes a DEMA 12 hodín sa stávajú...

Výhercami súťaže o vstupy na For Bikes a DEMA 12 hodín sa stávajú...

Dve zaujímavé súťaže, do ktorých ste sa mohli zapojiť takmer celý týždeň od 17. do 23.3 (12:00) poznajú svojich víťazov.
Výhercom štartovného sa stáva...

Výhercom štartovného sa stáva...

Súťaž o štartovné na Svätojurský MTB maratón pozná svojich víťazov.
Súťaž o dve štartovné na Kellys Green bike Tour

Súťaž o dve štartovné na Kellys Green bike Tour

5. ročník Kellys Green bike Tour 2013 sa nezadržateľne blíži a organizátori si v spolupráci s MTBiker.sk pripravili súťaž o dve štartovné. Stačí správne odpovedať na nižšie uvedenú otázku a pri troche šťastia zo správnych odpovedí vyberieme práve teba! Viac info o maratóne nájdete v propozíciach alebo na webe
Výhercom štartovného sa stáva...

Výhercom štartovného sa stáva...

Súťaž o štartovné na maratóne Horal a jedinom etapovom MTB preteku na Slovensku, Horal Tour pozná svojich víťazov.
Súťaž o štartovné na maratóne Horal a Horal Tour PR článok

Súťaž o štartovné na maratóne Horal a Horal Tour

MTBiker vám prináša súťaž o štartovné na blížiacom sa vysokohorskom cyklomaratóne Horal v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier. Môžete si tiež zasúťažiť o štartovné na jedinečnom a jedinom etapovom (trojdňový) MTB maratón na Slovensku, Horal Tour. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí možno vyberieme práve Vás! Viac info o Horale a Horal Tour nájdete na www.horal.sk alebo v propozíciách
Súťaž o štartovné na 1. Zimnom MTB maratóne PR článok

Súťaž o štartovné na 1. Zimnom MTB maratóne

MTBiker v spolupráci s organizátormi Zimného maratónu, ktorý sa koná už 19. januára, pripravil súťaž o dve štartovné pre jedného z vás! Stačí správne odpovedať na následujúcu otázku a možno to budete práve Vy koho vyžrebujeme zo správych odpovedí !
Súťaž o štartovné na druhom ročniku Púchovského MTB maratónu

Súťaž o štartovné na druhom ročniku Púchovského MTB maratónu

Termín druhého ročníku Púchovského maratónu sa nezadržateľne blíži a organizátori si pre vás pripravili súťaž o štartovné zdarma.
Súťaž o 5 štartovných na Mondsee Radmarathon PR článok

Súťaž o 5 štartovných na Mondsee Radmarathon

Každý rok sa začiatkom leta stáva Mondsee Mekkou pre všetkých priateľov cestnej cyklistiky. Malebné centrum mesta s preslávenou Bazilikou kláštora Mondsee sa pri príležitosti tejto významnej udalosti premení na športovú arénu. Na výber sú štyri trasy vhodné pre cyklistov každej výkonnosti. Na dlhej trase sú ako na perlovom náhrdelníku za sebou zoradené jazerá Wolfgangsee, Hallstättersee, Traunsee, Attersee a Mondsee.
Súťaž o 2 miesta na Sereďmaratóne 2012 PR článok

Súťaž o 2 miesta na Sereďmaratóne 2012

Po siedmy krát sa dňa 03.06.2012 stretnú v Seredi pred Domom kultúry cestní cyklisti na podujatí SEREĎMARATÓN Open. Slávnostný štart pretekov je o 10.00 hod. Zúčastniť sa môžu registrovaní i neregistrovaní cyklisti v piatich vekových kategóriách od 17 rokov, samozrejme aj ženy.
Súťaž o štartovné na Leitha.Berg-Radmarathon 2012 PR článok

Súťaž o štartovné na Leitha.Berg-Radmarathon 2012

V nedeľu 27. mája sa uskutoční už desiaty (celkovo dvadsiaty) ročník pretekov LETHA.BERG-RADMATAHON. Vypísané sú tri trasy – dva, tri alebo štyri okruhy o dĺžke 40km a s prevýšením 500m. Vyhodnotení budú jednotlivci (m/ž) a trojčlenné tímy (m/ž/mix), ako aj vekové kategórie (mládež, juniori, elite, 40+, 50+, 60+ a 70+)
17. Glocknerkönig 2012 - súťaž o 4 štartovné PR článok

17. Glocknerkönig 2012 - súťaž o 4 štartovné

Cyklistická udalosť pre cestných aj horských cyklistov na uzavretej alpskej ceste Großglockner Hochalpenstrasse. Uži si jazdu po voľnej alpskej ceste Großglockner Hochalpenstrasse bez automobilovej premávky, vychutnaj si dych berúcu horskú panorámu okolo najvyššieho rakúskeho vrchu a v cieli vo výške 2445m nad morom ochutnaj čerstvo upečenú domácu špecialitu Kaiserschmarrn.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up