Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Okolo Domaše 2013 PR článok

Okolo Domaše 2013

Máš rád slnko nad hlavou, liečivé ticho prírody, ale aj pedále pod nohami a čulý ruch cyklistických bŕzd? Tiež rád obdivuješ krásy prírody zo sedla svojho bicykla a radosť z pohodovej jazdy je pre teba viac než športové výsledky? Chýba ti na cyklistickej mape podujatie pre všetkých, bez ohľadu na vek, s príjemnou rodinnou atmosférou?
Fotogaléria z časovky kategórie Elite, U-23 na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z časovky kategórie Elite, U-23 na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z piatkového pokračovania spoločných majstrovstiev v cestnej cyklistike. Na programe bola tento krát časovka jednotlivcov v kategóriách U - 23 a Elite. V Elitnej kategórii obhájil svoj minuloročný titul Peter Velits pred Marošom Kováčom. Pódiovú trojicu uzatvára XC a maratónska stálica Milan Barényi
Fotogaléria z časovky juniorov, junioriek a žien na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z časovky juniorov, junioriek a žien na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z úvodného dňa spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike. Ako prvá bola na programe časovka kategórie juniori, juniorky, ženy. S traťou v okolí Novej Dubnice a tropickým počasím sa najlepšie vysporiadal SCHLEGEL Michal v kategórii juniorov, DRAHOTOVÁ Aneška za juniorky a SÁBLÍKOVÁ Martina za kategóriu ženy Elite.
Salzkammergut trophy 2013 PR článok

Salzkammergut trophy 2013

S více než 4.000 účastníky z 37 zemí je Salzkammergut Trophy největším MTB maratonem v Rakousku. Dlouhá smyčka regionem UNESCO Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut platí mezi nejimpozantnější bikemaratonské trasy v Evropě. Vedle sedmi různě dlouhých tras čeká na účastníky bohatý program, který všem připraví nezapomenutelné zážitky v Bad Goisernu: eliminátor, sjezd jednokolek, dětské závody Junior-Trophy, výlety vrtulníkem, živé přenosy na zdi s LED, slavnostní stan, disco, divácky atraktivní místa, lezeckou Klettersteig-Tour, Pasta-Party, módní přehlídka, Expo atd.
Ako zvládnuť tréning v týchto horúčavách?

Ako zvládnuť tréning v týchto horúčavách?

Extrémne vysoké až tropické teploty prinášajú rad zdravotných rizík, ktoré môžu spôsobovať vážne kolapsové stavy, za istých podmienok vedúce až k prípadným úmrtiam osôb chorých najmä na kardiovaskulárne ochorenia, vysoký krvný tlak a závažné hormonálne ochorenia. Záťaž teplom môže viesť k poklesu výkonnosti, zvýšenej únavnosti a môže spôsobiť až prehriatie organizmu so zvýšením telesnej teploty, malátnosťou, ospalosťou, bolesťami hlavy, závratmi, nevoľnosťou až zvracaním. Čo by sme mali v týchto horúčavách pri tréningu dodržiavať a na čo myslieť sa dočítate v nasledujúcom článku.
UCI World Cup DH2 - Val di Sole

UCI World Cup DH2 - Val di Sole

Ohliadnutie za druhým kolom sveťáka vo Val di Sole s tímom Specialized
Dni Horskej Cyklistiky 2013

Dni Horskej Cyklistiky 2013

Videopozvánka na Dni Horskej Cyklistiky 2013, ktoré začínajú už čoskoro v Bike Resorte Valašsko neďaleko slovenských hraníc
MacAskill's Imaginate

MacAskill's Imaginate

Danny MacAskill po dvoch rokoch príprav vypustil do sveta video, ktoré opäť posúva hranice bikových filmov o kus ďalej. Neuveriteľný nápad, triky a celkové spracovanie robia z tohto projektu niečo, čo by ste určite mali vidieť!
Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Petrovia Sagan i Velits, možno Čech Roman Kreuziger, atraktívny dojazd na štadióne sú hlavnými lákadlami tohtotýždňových majstrovstiev Slovenska a Česka v cestnej cyklistike v Dubnici nad Váhom. Program šampionátu sa začne vo štvrtok 20. júna časovkami a vyvrcholí v nedeľu 23. júna atraktívnych pretekmi mužov elite.
V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

Bratislava bude už v sobotu 22. júna hostiť najlepších horských cyklistov z celého sveta na podujatí Bratislava City Downhill v zjazde z hradu na Rybné námestie. Organizátori pretekov pripravili zaujímavú 600 m trať s prevýšením 80 m, na ktorej na súťažiacich čaká desať umelo vytvorených skokov a tri sekcie schodov.
 6. kolo Slovenského pohára BMX 2013 PR článok

6. kolo Slovenského pohára BMX 2013

Propozície Majstrovstiev SR BMX jednotlivcov 2013, 6. kola Slovenského pohára BMX 2013 a Voľných pretekov pre neregistrovaných jazdcov, aj na horských bicykloch
GT Force 2014

GT Force 2014

27,5" allmountain novinka od GT vyzerá naozaj zaujímavo
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up