Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Fotogaléria z úvodného kola MTB Považsko - Strážovského Pohára

Fotogaléria z úvodného kola MTB Považsko - Strážovského Pohára

MTBiker.sk vám prináša niekoľko fotiek z úvodného kola Považsko - Strážovského Pohára v XC. Prvý pretek sprevádzalo daždivé počasie ktoré sťažilo podmienky všetkým pretekárom. MTB Považsko - Strážovský Pohár 2013 pokračuje 29.6. ďalším kolom v obci Dohňany.
Hannah Barnes na domácich trailoch

Hannah Barnes na domácich trailoch

Hannah Barnes preháňa svoje vyšperkované endurko na domácich trailoch v okolí Fort William
KAKTUS BIKE Bratislavský MTB maratón 2013 PR článok

KAKTUS BIKE Bratislavský MTB maratón 2013

1. ročník vytrvalostných pretekov horských bicyklov v Malých Karpatoch v oblasti Devínska Kobyla. Preteky sa konajú pod záštitou župana Bratislavského kraja - Ing. Pavla Freša.
Maratón bude súčasťou série „Župný pohár Na bicykli deťom", séria pretekov v bratislavskom kraji, kde hlavnou cenou v tombole bude osobný automobil.
Sagan chce v Kalifornii nadviazať na úspešný vlaňajšok

Sagan chce v Kalifornii nadviazať na úspešný vlaňajšok

Slovenský cyklista Peter Sagan bude opäť hviezdou pretekov Okolo Kalifornie, na ktorých vlani vyhral päť etáp. Jazdec tímu Cannondale by chcel zopakovať úspechy z minulého roka, aj keď tentoraz berie podujatie skôr ako vhodnú prípravu na Tour de France. Peter Sagan je rekordérom Okolo Kalifornie, má na svojom konte osem etapových prvenstiev. Vlani získal aj zelený dres najaktívnejšieho účastníka a tento rok by oň chcel opäť bojovať.
Chris Akrigg - five

Chris Akrigg - five

Chris Akrigg je tu s ďalším do série videí, tento krát ešte agresívnejšie, rýchlejšie a zábavnejšie. Je sa na čo pozerať!
Baťovianska galuska 2013 PR článok

Baťovianska galuska 2013

Propozície k cestným pretekom jednotlivcov, ktoré odštartujú 8. júna v Partizánskom
6. Oravský cyklomaratón PR článok

6. Oravský cyklomaratón

6. ročník vytrvalostného preteku horských bicyklov v oblasti Oravských kopcov. Maratón bude jedným z pretekov série SLOVAK XCM TOUR 2013, ktorá pozostáva zo 9-tich horských cyklomaratónov na Slovensku (www.cyklomaraton.sk).
Výmena duše, kontrola a obúvanie plášťa a duše, lepenie defektu.

Výmena duše, kontrola a obúvanie plášťa a duše, lepenie defektu.

Prvá časť nášho seriálu o servise, nastavení a výbere biku a všetkých jeho súčastí. V tejto časti sa dozviete ako správne vymeniť, či zalepiť, dušu a správne ju do kolesa vsadiť.
Apríové číslo Cyklistickej dopravy je na svete PR článok

Apríové číslo Cyklistickej dopravy je na svete

Pozvánky na cyklokacie, aký je trend cykloturistiky v Nemecku, čo sa pripravuje v jednotlivých mestách na Slovensku a ešte oveľa viac vás čaká v novom čísle Cyklistickej dopravy.
FRAMED II

FRAMED II

2 roky po úspešnej prvej časti tu máme krásne pokračovanie Framed
Author Šela Maratón 2013

Author Šela Maratón 2013

Zvyky by sa mali dodržiavať. A medzi tie jarné patrí určite účasť na tradičnej Šele, ktorá so svojou traťou, zabezpečením a atmosférou patrí medzi to najlepšie u našich západných susedov. Spolu s tým sa však už začal rysovať zvyk ďalší a tým sú vrtochy počasia spojené s týmto dátumom. Tých 91km a 2100m opäť nebude zadarmo...
Bežný pracovný deň v továrni HOPE

Bežný pracovný deň v továrni HOPE

Nahliadnite do továrne Hope Technology a pomocou videa prežite jeden pracovný deň s kolegom Peatom, Akriggom a mnohými ďalšími
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up