Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bezpecnost

Test: Prilba GIRO FATHOM - S hlavou v bezpečí aj pohodlne

Test: Prilba GIRO FATHOM - S hlavou v bezpečí aj pohodlne

Zdravie je to najcennejšie – počuli sme to už toľkokrát, že sa z toho stalo úplné klišé a často zabúdame, že je to naozaj pravda. Pri páde okrem komponentov, prípadne rámu môžeme poškodiť aj niečo oveľa cennejšie a to samého seba. Odreniny, prípadne zlomeniny sú ešte tie prijateľnejšie zranenia, ale čo ak v zjazde trafíte strom alebo zle doskočíte a buchnete si hlavu? Možných scenárov je neúrekom, často aj v meste. Vďaka firme Progress cycle, ktorá je dovozcom značky GIRO pre Slovensko a Česko (ako aj Camelbak, GIANT, LIV a ďalších) sme mali možnosť realizovať dlhodobý test jednej z najlepších MTB prilieb do GIRO. Ako sedí na hlave, ako funguje odvetranie aj konštrukčné vlastnosti si môžete bližšie pozrieť na nasledujúcich riadkoch.
Test: Prilba Alpina CAPARAX

Test: Prilba Alpina CAPARAX

Nedávno sa mi do rúk dostala nemecká kvalita v podobe prilby a okuliarov od značky Alpina. Začnem najskôr predstavením a potom prejdem k samotnému testu prilby CAPARAX.
Neviditeľná prilba

Neviditeľná prilba

Vadí Vám pri cyklistike prilba? Stláča Vás remienok, tvar prilby nie a nie priľnúť k hlave, cítite s v prilbe nekomfortne. Ak ste doteraz nemali pri ochrane hlavy na výber a trpeli ste, teraz už nemusíte. Riešenie dvoch bikeriek zo Švédska robí z prilby na hlave zbytočnosť. Teda ak máte po ruke voľných 400 €.
V papierovej prilbe do londýnskych ulíc

V papierovej prilbe do londýnskych ulíc

Prilba vyrobená recykláciou starých novín s nízkymi výrobnými nákladmi. To všetko určené pre použitie v spojení s londýnskymi požičovňami bicyklov.
Náramky od MyBody-ID.com ako praktický doplnok nie len pre športovcov PR článok

Náramky od MyBody-ID.com ako praktický doplnok nie len pre športovcov

Identifikačné náramky nie sú len zbytočným doplnkom alebo ozdobou ale môžu dobre poslúžiť všetkým športovcom. Štítky od firmy MyBody-ID obsahujú veľmi dôležité informácie o jeho nositeľovi a kontakt na rýchle spojenie na jeho najbližších.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up