Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Ceska Republika

SPORT Life 2006 očami Jubeho

SPORT Life 2006 očami Jubeho

Komu nestačilo 160 fotiek z fotoreportu Mirca, ten tu nájde ďalších 240 fotografií z tohtoročného Sportlife v Brne. Takže, nech sa páči, tu už si snáď každý nájde "to svoje".
SPORT Life 2006

SPORT Life 2006

Sport life sa stáva naozajstným vrcholom bikovej výstavníckej sezóny v Čechách. Tento ročník tento trend len a len potvrdil. Prinášame 160 fotografií z výstavy. Nájdete tu tradičné záležitosti i perly ako Ridley, Orbea, kopu Scottov, Nicolai, Pell's no a samozrejme aj pár hostesiek...
Budvar Galaxy maraton 2006 - MČR v maratóne

Budvar Galaxy maraton 2006 - MČR v maratóne

Pro letošní 11. ročník Budvar Galaxy maratonu v Českých Budějovicích bylo stanoveno datum 19. srpna, a tak do jihočeské metropole přijedou bojovat o body nejen účastníci Galaxy Anlen série, ale také jezdci startující v Českém poháru v bikemaratonu a seriálů závodů pořádaných nejznámějšími cyklistickými periodiky - Velo marathon série 2006 a Bikemaratonec Cykloservis 2006.
Náměšťský cyklomaraton

Náměšťský cyklomaraton

Bikeklub Sokolisti, to není jenom májový Sprint DH Cup, ale i Náměšťský cyklomaraton, jež se letos pojede již počtvrté. Za tuto dobu se z něj podařilo vykrmit pohodovou XC akcičku, na kterou se sjíždí čím dál více bikerů. Nejedná se o žádnou masovku tipu „Král Šumavy“, ale pohodový závod krásným okolím řeky Oslavy.
Karpatský bike maraton

Karpatský bike maraton

5. ročník cyklomaratónu, ktorý sa koná 19.8.2006 fakticky hneď za rohom - v Hodoníne. Pripraviť sa môžete na 60 km trať s prevýšením 1350m a horskú prémiu na Veľkú Javorinu!
Už len 3 dni do štartu Author ŠelaSport Marathonu

Už len 3 dni do štartu Author ŠelaSport Marathonu

Do startu AUTHOR ŠELA MARATHONU 2006 zbývá posledních pár dní, přinášíme Vám
aktuální informace a několik tipů.
SportPrague 2006 druhýkrát

SportPrague 2006 druhýkrát

31 fotografií z výstavy SportPrague 2006 poslal aj Jube, tak prečo ich nezverejniť? Nech sa páči, bohatý mix zaujímavých noviniek z bikového sveta nájdete tu...
Sport Prague 2006 obrazom

Sport Prague 2006 obrazom

Celkovo 74 fotiek z jednej z najznámejších bike výstav v Českej republike. Ikeď sa po minulé roky zdalo, že Sport Prague zanikne, ožíva a bolo možné vidieť zaujímavé novinky z domácej i zahraničnej bikovej kuchyne.
V Prahe vyrastá unikátny bikepark

V Prahe vyrastá unikátny bikepark

Vážení přátelé,
Praha 13 se stává hlavním městem cyklistických disciplin, které Českou republiku proslavily po celém světě a nejvýraznější osobnosti moderních forem cyklistiky jsou u toho.

Magistrát hlavního města Prahy v úzké spolupráci s Úřadem městské části Praha 13 vyslyšely výzvy občanského sdružení Polis Racing a vytvořily vynikající podmínky pro vznik sportovního areálu, jež nemá obdoby na území republiky, ani Evropy. Někdejší nevzhlednou a donedávna nevyužitou haldu v brzké době nahradí areál obsahující foucrossovou a bikrosovou trať, dirtovou zónu a následně také sekci pro vyznavače lávek a dropů.
SPORT Life 2005 obrazom

SPORT Life 2005 obrazom

42 fotografií z najväčšej (nielen) cyklistickej výstavy u našich západných susedov.
Pražské kritérium nakoniec aj bez Ullricha, Hincapieho....

Pražské kritérium nakoniec aj bez Ullricha, Hincapieho....

a ďalších hviezd z tímov T-Mobile, Discovery Channel a Ed’System-ZVVZ. Na tlačovej konferencii ešte nikto netušil (možno ani sami protagonisti) aká situácia sa vyvinie. Všetko prebiehalo bez najmenších problémov. S približujúcim sa časom štartu sa však nervozita stupňovala. Vyjadrenia komentátorov sa každú chvíľu menili a po niekoľkých posunoch oficiálneho štartu (ktorý mal byť o 17:30) nakoniec odštartovalo o 18:10 len 27 jazdcov medzi ktorými boli najväčšími hviezdami Gilberto Simoni (víťaz Gira), Ondřej Sosenka a Jan Hruška.
Author Šela Marathon 2005

Author Šela Marathon 2005

Šela maratón patrí k akciám poriadaných v ČR, ktoré sú pre slovenského MTB bikera pomerne dobre dosiahnuteľné. Lipník nad Bečvou je približne 100 km od hraníc SVK. Šela maratón si za niekoľko rokov svojej existencie vybudoval povesť dobre zvládnutého a kvalitného MTB maratónu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up