Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Endura

Test: Okuliare Endura Gabbro II – výborná voľba nielen na bike

Test: Okuliare Endura Gabbro II – výborná voľba nielen na bike

Vyberáš okuliare na letnú sezónu? Tvar hlavy je síce individuálny, ale dovolím si tvrdiť, že tieto okuliare budú sedieť väčšine ľudí a navyše disponujú rozumnou cenovkou.
3x dlhé MTB nohavice a pritom 3x trochu inak

3x dlhé MTB nohavice a pritom 3x trochu inak

Blato, vlhko či nízke teploty...ktoré nohavice sú lepšie na ktoré podmienky? V článku sa pozrieme na zástupcov 3 odlišných kategórií a značiek.
Endura – na trail a do každého počasia PR článok

Endura – na trail a do každého počasia

Dnes sa trochu bližšie pozrieme na niektoré kúsky ideálne pre MTB a trail, čo je škótskemu naturelu zrejme najbližšie a ktoré sa ideálne hodia aj do našich veľmi premenlivých podmienok. Práve tie testujú a tiež tvoria jazdci ako napr. Danny Macaskill alebo Chris Smith.

Test: Enduro a allmoutain prilba  Endura MT500 - dá si niekto slamku?

Test: Enduro a allmoutain prilba Endura MT500 - dá si niekto slamku?

Keď pred piatimi rokmi uzrel svetlo sveta Koroyd, ešte som ani poriadne nejazdil na bicykli, vlastne, keď tak nad tým rozmýšľam, ja som ani žiadny nemal.
Endura –  keď vlhko, chlad a ani tma nie sú problémom PR článok

Endura – keď vlhko, chlad a ani tma nie sú problémom

Endura predstavuje značku, ktorá dokáže ponúknuť oblečenie do každého počasia, vrátane toho zimného a menej priaznivého. Ani sa nie je čomu čudovať, keďže má pôvod v Škótsku, kde vietor, sneh a dážď tvoria neoddeliteľnú súčasť výjazdov.
Je jedno aký štýl jazdy preferujete, Endura vás oblečie PR článok

Je jedno aký štýl jazdy preferujete, Endura vás oblečie

Výrobca oblečenia a príslušenstva zo Škótska má výhodu, pretože pochádza z oblasti, ktorá je preslávená pre svoje nepriaznivé poveternostné podmienky. Aj vďaka tomu ponúka dnes Endura oblečenie pre všetky podmienky a tiež pre rôzne jazdné štýly. V ponuke je oblečenie a doplnky nielen pre MTB, AM a enduro, ale aj pre cestnú a dráhovú cyklistiku vrátane triatlonu. Preto nie je problém poskytnúť TOP vybavenie pre jazdcov ako je Danny MacAskill, ale tiež pre hviezdy súčasného pelotónu ako Nairo Quintana alebo Alejandro Valverde z teamu Movistar.
Test: Trailová prilba Hummvee a rukavice SingleTrack Plus od škótskej značky Endura

Test: Trailová prilba Hummvee a rukavice SingleTrack Plus od škótskej značky Endura

Endura bola založená v roku 1992 a preslávila sa na začiatku najmä radou MT500, ktorú dnes pozná takmer každý biker. Niet sa čomu čudovať, Endura naozaj ponúka široký a kvalitný sortiment cyklooblečnia, chráničov a ďalších doplnkov. Dostal som na jazdenie prilbu za dostupnú cenu, prepracované rukavice a jednoduché zadanie, spísať dojmy z ich používania. Ako sa mi s nimi jazdilo, podrobnejšie rozpíšem v nasledovných riadkoch.
Test: Nohavice Endura - kvalitné, spoľahlivé a navyše aj dobre vyzerajúce

Test: Nohavice Endura - kvalitné, spoľahlivé a navyše aj dobre vyzerajúce

Hľadáte krátke voľné nohavice, ktoré pri jazde na biku nezavadzajú, do vreciek sa zmestí viac než len telefón, zvládnu odolať čiastočne vode a navyše sa hneď nezašpinia? Ako bonus môže slúžiť šikovné upnutie vnútorných obtiahnutých nohavíc s polstrovaním pre pohodlné sedenie, navyše taktiež so šikovnými vreckami. Takúto výbavu jazdím už viac ako dva mesiace, a tak sa môžem s vami podeliť o vlastné postrehy.
Endura Hummvee – trailová prilba za výbornú cenu a v štyroch farebných prevedeniach PR článok

Endura Hummvee – trailová prilba za výbornú cenu a v štyroch farebných prevedeniach

Škótská značka Endura je vo svete známa hlavne ako výrobca kvalitného a pritom cenovo dostupného oblečenia. Už trochu menej známe je to, že vyrába aj rôzne príslušenstvo.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up