Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Enduro

Aké je nebo pre cyklistov? Takéto!

Aké je nebo pre cyklistov? Takéto!

12 km tratí pre downhill, 213 km pre enduro a 500 km XC jazdenia. Bikepark Verbier vo Švajčiarsku je pravdepodobne jedným z najlepších a najväčších v Európe. Stačí mať na to len rozpočet a môžete vyraziť :).
Rock Machine Blizzard: 27 Enduro a 29 MTB PR článok

Rock Machine Blizzard: 27 Enduro a 29 MTB

Rozmýšľate nad novým bikom na Enduro, MTB maratóny alebo chcete len spoľahlivý a kvalitný stroj pre výjazdy po svojich obľúbených lesných cestičkách? V tom prípade je tu pre vás nová kolekcia Blizzard 2015 od Rock Machine.
Test: Rock Machine Blizzard 90 – Parádne enduro za dobrú cenu na  27.5“ kolesách

Test: Rock Machine Blizzard 90 – Parádne enduro za dobrú cenu na 27.5“ kolesách

Rok 2015 nám klope na dvere a nové modely bicyklov sa presúvajú z výstavných pódií do terénu na prvé testy. Rock Machine som pred približne desiatimi rokmi pri mojich začiatkoch aktívnej horskej cyklistiky vnímal dosť intenzívne, kamarátovi, ktorý si kúpil jeden z vtedajších modelov som ticho závidel. Po rokoch musím priznať, že RM takmer úplne zmizol z môjho zorného poľa až do minulého mesiaca, kedy sa mi na test dostala enduro novinka v podobe modelu Blizzard 90 na 27.5“ kolesách.
Canyon: najväčšie MTB novinky pre sezónu 2015 PR článok

Canyon: najväčšie MTB novinky pre sezónu 2015

Krásny dizajn nie je všetko čo značka Canyon veľmi dobre vie. Takže okrem nádherného dizajnu je pre Canyon samozrejmosťou aj precízne spracovanie zahŕňajúce kvalitné komponenty a značné množstvo testov a dôsledný vývoj každého modelu. Všetko za cieľom, aby jazdec mal čo najlepší komfort a radosť z jazdy. Pozrite sa z čoho si môžete vybrať v kolekcií 2015...
Keď majster sveta v enduro relaxuje na novinke z dielne Yeti Cycles

Keď majster sveta v enduro relaxuje na novinke z dielne Yeti Cycles

Jared Graves nie je obyčajný jazdec. Je to šampión, ktorý rád prekonáva svoje limity na biku a pri tom sa ešte aj dobre zabáva. Pozrite sa na jeho ukážkovú jazdu v nádherných kopcoch Britskej Kolumbie, kde je terén ako stvorený na poriadné preverenie schopností jazdca aj samotného biku Yeti SB6 Carbon.
GIANT predstavil novinky 27,5 PR článok

GIANT predstavil novinky 27,5

Svetový líder v cyklistických inováciách rozširuje svoje rady off-road bikov na kolesách 27.5“ pre nadchádzajúcu sezónu 2015. Poctivý vývoj a dôsledne vykonané testy dokazujú, že jazda na týchto bikoch bude veľká radosť a pomôžu jazdcom byť ešte výkonnejší ako doteraz.
Výlet za jazdením do Ameriky

Výlet za jazdením do Ameriky

Enduro v podaní Ravanel-MTB cestou z Koloráda do Whistleru s jazdením v Colorado Spring a Squamish. Dobrá kamera a hudba sú samozrejmosťou ako napríklad - Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer in C (Robin Schulz Remix).
Testujeme Ghost Cagua 6550 - čistokrvné enduro

Testujeme Ghost Cagua 6550 - čistokrvné enduro

V momente, v ktorom som sa dozvedel, že sa mi do rúk dostane enduro bike Ghost Cagua 6550 som sa potešil, Ghost, ani 27,5“ som ešte nejazdil, takže očakávania boli veľké. Séria enduro bikov Cagua úspešne brázdi lesy od sezóny 2012. Po ročníku 2013, ktorý priniesol až 8 modelov Caguy, ročník 2014 so svojou výbavou sľuboval vyladené mašiny, ktoré by úspešne nadviazali na doterajšiu obľúbenosť a kvalitu radu Cagua.
Parádna kamera v ochutnávke na Signatures: Enduro

Parádna kamera v ochutnávke na Signatures: Enduro

Tomáš Slavík a Johannes Fischbach ukázali, ako sa jazdí pekné enduro. Pri natáčaní boli použité aj letecké zábery, ktoré sa veľmi podarili a dávajú scénam zaujímavý rozmer. Celý film si môže pozrieť po zaplatení pár drobných na vimeo.com.
We are enduro

We are enduro

Čo to vlastne je enduro? Toto krátke video sa snaží ukázať, ako si ho predstavujú jazdci talianského tímu LIFE CYCLE. A treba povedať, že video sa im celkom podarilo.
Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

V uplynulý víkend sa uskutočnil v Dema bike parku v Kálnici pretek Lapierre Enduro Warm Up, ktorého som sa zúčastnil a z pohľadu jazdca sa pokúsim priblížiť zážitky ako zo sobotňajšieho tréningu, tak zo samotného preteku.
Výherci súťaže o štartovné na LAPIERRE Enduro Warm Up v Kálnici PR článok

Výherci súťaže o štartovné na LAPIERRE Enduro Warm Up v Kálnici

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up